Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

22. nov 2005 8:38

Pozdravljene! Večine se še spomnim..pa čeprav je šel mimo mene cel sklop sporočil (četrti del)-koliko izgubljenih kilogramov sem spustila??:)) Upam d ami ni ušla kakšna drastična pogruntavščina v zvezi s 3MD... Kakorkoli.. danes se vam pridužujem. Stvari so absolutno ušle iz rok- prednost sem dajala napačnim stvarem (kot je naprimer služba). In pri tem pošteno zamajala svoje zdravje. Od avgusta sem priidobila kakih 5kg (niti tega ne vem, bi morala malo stara sporočila prebrat). kakorkoli- 163 cm, 63 kg. In za kak kilogram obupa. PO manjšem operativnem posegu sem na bolniški in si bistrim glavo. Vsekakor bom pokukala k vam tudi ko se vrnem na delovno mesto. A vaše (naše) slike se še da kje videt? Bodite pozdravljene... tabina

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

22. nov 2005 9:03

Dobro jutro punce! Slike so super!!!!!!!! Korenzu tvoje pa sploh...kot da bi imela popolno preobrazbo..vse čestitke!!! Marjanca tudi jaz sovražim zimo, ok malo snega okoli božiča in novega leta, to mi je še všeč, kar je pa več mi pa že preseda, jaz sem bolj človek sončka, morja... Helena ti pa še kar tečeš? A tudi ko je tako mrzlo in toliko snega? Mene v takšnem sploh ven ne spraviš....čestitke!!!! Majdad upam, da si uspešno pogledala slikce...sedaj je tudi tvoja notri. Tabi dobrodošla! Jaca, Lisička in ostale, ki ste zbolele, čimprej se pozdravite..veliko vitaminčkov. Glede moje diete je pa tako..spet smo v starih tirih, danes imam za kosilo solato s krompirjem, zvečer bo pa pečen krompir. Sicer bi rada se kakšen kg izgubila, sem pa tudi s temi, ki jih imam zadovoljna. V ponedeljek imam zadnji vodni dan in že veselo razmišljam kako naprej, ker se ponavadi vsako zimo zredim, letos pa bi rada svoje kilograme obdržaa nekako pod kontrolo. No sem se spet razpisala, grem sedaj še malo delat. claudia12

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

22. nov 2005 9:17

Hojla! Tabina,ja dobrodošla nazaj.Slikce so še vedno v istem albumu z istim geslom in tvoja je še vedno notri. Želim ti veliko sreče! Lanes,sem vrnila izgubljene slikce nazaj v album,pa uredila album Srečanje 3md v Celju.Tako,da je sedaj bolj pregledno vse skupaj. Jaz si namreč vse slikce shranim v računalnik in že dvakrat mi je prav prišlo. Ja ni kaj,prave smo,svetovne! Vse,ki matra zdravje želim čimprejšnje in uspešno okrevanje. Claudia,nisi edina,ki ima pozimi probleme z kilami.Tudi mene je vsako zimo razgnalo,poleti pa sem nekaj izgubila.In tako je šlo gor pa dol pa gor pa dol..... Lansko zimo mi je prvič uspelo,ne samo da se nisem zredila,celo izgubila sem kar precej kilogramov. Any,neverjatna si,pa to je super! Punce mejte se lepo in ne preveč kidat snega,da se ne bo katera pretegnila! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

22. nov 2005 9:53

Marjetka cvetka, pa ti si superca. Pravi mali računalničar. Vse obvladaš. Tabina, welcome back ! Pa si res mrknila kar za lep čas. Upam, da ti bo tokrat uspelo. Držim pesti. marjanca45

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

22. nov 2005 10:32

Helov punce! Najprej hvala za čestitke! Veronika če pogledaš k slikam boš videla da sem napisala najvišjo in najnižjo težo. Vmes je 34 kg! Ja Clavdija12 vrjemi da bi mi stilska preobrazba še kako prav prišla. Imam odvečne kože za izvos. Če bi mi jo odstranili mam ziher še kakšno kilo manj. Ha ha se bo treba prijavit na stilsko preobrazbo v Ameriko, če jo katera kdaj gleda ob sredah na kanalu A. Glede osebne je pa tako. Še dobro da na mejah ni več tako poostrene kontrole. Sem bila zadnjič v Avstriji pa so me celo pot kolegi v avtu zafrkavali da me itak ne bodo spustel čez ker imam ponarejeno izkaznico. No ja kontrole ni bilo tako da je šlo brez problemov. Lep sončen dan vam pošilja Gorenjka! any

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

22. nov 2005 10:41

Dober dan mlade dame Še zmeraj kiham šmrkam in vse me boli prebrala sem vas zdaj pa še prosim če mi katera na zasebno pošto pošlje navodila in geslo kako do albuma.Mogoče mi bojo slikice iz našega srečanja pomagale da prej ozdravim. Pošiljam vam en lep sončen in hladen pozdrav iz notranjske. Čao jaca

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

22. nov 2005 12:11

Marjanca,vsega sicer ne obvladam,vendar se trudim po najboljših močeh. A veste,kako sem bila danes pridna,za celih dvanajst minut sem šla gonit orbitrek. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

22. nov 2005 12:24

Marjetka cvetka kako si se pa pripravila, da si se spravila na orbitrek? Jaz ga namreč že lep čas ogledujem v dnevni sobi, pa se nikakor ne morem spravit nanj. Mam kar malo moralnega mačka, ker se nič ne ukvarjam z gibanjem..samo po pravici povedano...nimam volje za to! claudia12

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

22. nov 2005 12:31

Marjetka cvetka - BRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Danes 12 minut, jutri kako minutko dlje in boš videla, kako ti bo zlezlo pod kožo. Potem boš pa takšna, kot tekačica Helena, ki je niti mraz niti sneg ne odvrneta od teka. Prepričana sem, da je ena najbolj vztrajnih izmed nas. Bravo Helena ! Zato pa ti kile gredo dol kot po žnurci. marjanca45

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

22. nov 2005 12:55

Hoj! KONČNO sem probala kaki. Sem ga par let nazaj probala pa mi je skor usta skup potegnil. Danes pa sem dost zrelga probala je pa res SUUPPEERR! Sem sadna in sem za kosilo zmazala dva. Hvala ker ste tok hvalile kaki da sem ga šla še enkrat probat. Sedaj pa počasi v službo. Čau čau! any Sporočilo je spremenil(a) korenzu dne 22. nov 2005 12:56:18

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti