Ločevanje živil 90. dni - 5. del

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

21. nov 2005 11:29

Kako lepo vas je brati, ko obujate spomine na petkovo celjsko srečanje. Dan se je lepo sončno začel, sedaj pa je čedalje bolj oblačno in zoprno. Za malo dobre volje vam pošiljam dva vica, ki sem jih danes dobila po e-pošti danes: Mama pride iz službe in najde Janezka z na debelo povito glavo. Prestrašeno vpraša: "Ja, kaj pa je bilo?" Janezek: "V čelo me je pičil komar." Mama: "No, saj to pa ni tako hudo!" Janezek: "In ata ga je upizdil z lopato..." Mož reče ženi: "Če me kdo kliče po telefonu, reci, da me ni doma!" Telefon zazvoni in žena rece: "Mož je doma." Mož to sliši in reče: "A ti nisem rekel, da reci, da me ni doma?" Žena: "Saj telefon ni bil zate!" Veliko dobre volje vam želim! Dušanka

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

21. nov 2005 12:54

Robida, čaka te sporočilo! bonaca

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

21. nov 2005 13:33

Lep pozdrav! Da ne bo tako turobno zdej na forumu, se malo oglasim. Sem več v klepetalnici, ker sem bolj čvekava Helena 45 čestitke, to je uspeh in še naprej. Jaz z mojimi kilami kar mal meditiram. Vedno bolj imam v glavi da po novem letu zopet začnem z 90MD. Ampak kje je še to, prej kot ne se bo treba potrudit da kakšna kila ne skoč gor. Mislim tudi da če za več časa prekineš potem lažje zgubiš kakšen kg. Mogoče se motim, ne vem!!! Pa tko sem skromna sam nekaj kil še Punce vesela sem da ste se super imele!! beba

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

21. nov 2005 14:31

Živijo! Tako ste še vse pod vtisom,srečanja,da se mi zdi,kot,da sem bila z vami. O bomo že prišle na svoj račun tudi tiste,ki smo zdaj ostale doma. Marjetka Cvetka je dobila tak pesniški navdih,da se kar kadi.Bravo!! Jaz trenutno še nisem na dieti,ker me po vsaki hrani boli želodec,tako,da mi je zdravnica svetovala,naj jem pretežno mlečne stvari(mi grozno pašejo) in vse sadje in zelenjavo kuhano.Počasi bo že šlo na bolje,če me ne zagrabi tista ta požrešna in bom pojedla kaj kar mi škoduje. No ne bom vas obremenjevala s svojimi težavami zdaj,ko ste tako polne energije in prekipevate od dobre volje. Lep dan vsem skupaj! jesen

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

21. nov 2005 16:48

Punce, kje so slikice? A jih je sneg skril? Radovedna sem Pozdravček! riba-ribica

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

21. nov 2005 16:51

Dober dan mlade dame Ja face ste .Jaz sem pa obležala z takim prehladom kiham,smrkam in vse me boli da nevem kje se me glava drži.Zdaj pa prebiram forum in ugotavljam da ste tudi nekatere druge vlovile virus.Očitno je štajerski zrak rekel da nas bo položil v posteljo da nebo vse samo dobro.Tolik od mene za sedaj ker letim po nov paket robčko čeprav bi bila rjuha boljša izbira. Čao jaca

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

21. nov 2005 17:48

Trenutno sem še na obali in se z dolgimi sprehosi (Lucija-Piran-Lucija) trudim, da držim isto težo, če mi že dol ne gre. Sem pa popoldan pogledala na kamere Dars-a (sin je šel na izpit iz LJ v CE) in videla, kako močno sneži na Trojanah! Tako se bo očitno za mnogo nas, ki nam še ne uspeva najbolj 3md, začela drugačna shujševalna - lopato v roke in kidanje snega. Me je že kar groza! LP levinja

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

21. nov 2005 18:09

Zdravo! kako? Ste za en vic o blondinkah. Ja? NOVA ATRAKCIJA V CIRKUSU Krotilec divjih zveri pride v manežo, vzame svojega One-ta iz hlač in ga vtakne živemu krokodilu v gobec. Krokodil zapre svoje zevajoče žrelo. Publika zadrži dah. Krotilec prisoli krokodilu zaušnico. Krokodil je popolnoma iz tira in odpre gobec. Krotilec svojo nepoškodovano moškost pospravi nazaj v hlače. Publika zaploska in ploska, ter hoče še eno ponovitev. Krotilec ponovi točko: hlače dol, oneta not, krokodil stisne čeljusti, dobi zaušnico ter odpre čeljusti. "Kdor iz publike točko ponovi, dobi nagrado 200 evrov", najavi cirkuški direktor. Nihče se ne javi. "500 evrov!" Pa se javi blodinka iz prve klopi: "OK. Grem jaz, pod pogojem, da me ne bo preveč močno mahnil!" Pa lep večer vsem katti

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

21. nov 2005 19:19

Bonaca, da ne boš čakala do jutri, lahko pogledaš to pasmo na tem linku http://www.lord-cavalier.com.hr/ Naš Niki je črn, zdajle pa mi je Katja povedala, da je dala fotke na "moj album" -http://www.moj-album.com/album/1442689/ Mi smo že čisto okupirani, ne vem kaj bo šele, ko ga dobimo. Mogoče okužim še koga Moja vožnja domov v petek je bila čisto OK, brez modrih kontrolorjev. Saj pa tudi napihala ne bi nič (skoraj nič). Lp, Robida

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

21. nov 2005 19:41

Tako...radirka je postavljena na pravo mesto, da se mi ne bi slučajno kaj izbrisalo in sedaj je že skrajni čas, da se tudi jaz razpištolim in kaj dodam. Nikar ne mislite, da sem tri dni prespala, kajti ko sem se zadnjič oglasila, sem napisala:"Lahko noč:" Se pač zgodi, da enostavno kaj ne gre. Tako sem vas le hitela preletati, za računalnik pa se nisem uspala usesti. Ne bom dolgovezila in ponavljala vtisov o našem srečanju, saj sama ne bi napisala nič drugače. Skratka: enkratno srečanje enkratna organizacija enkratna pogostitev enkratne me vse... Marjetka cvetka je bila bolj zadržana, zato pa jo je potem pošteno usekala s pesmico. Tudi vse ostale imam pred seboj, oziroma sem vas shranila v svoj notranji "album", kot se je lepo izrazila Robida, ki nas je presenetila tudi z duhovitostjo. Razočarana sem bila, ker ni bilo Ribe-ribice. Mislila sem, da jo bom končno spoznala. Claudia, linka še nisem preizkusila, ga bom malo kasneje. Držiš besedo! Najlepša hvala! V petek tvečer se bom žuranju v Mariboru najverjetneje odpovedala. Dokler ne obiščem okulista (1. decembra), se moram izogibati daljših in tudi nočnih voženj. Tudi za računalnikom nisem zato tako pogosto. Bom pa potem nadoknadila. Bolne, ozdravite čimprej. Upam, da se bomo kmalu začeli dogovarjati za novo srečanje... majdad

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti