Ločevanje živil 90. dni - 5. del

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

22. nov 2005 13:54

Punce jaz v klepetalnico raje ne grem...sicer malo pokukam notri, kaj več pa ne, ker potem bo še ena več na kulinariki iskala službo...že tako in tako sem si mal računalnik prestavila, da če kdo pride k meni v pisarno ne vidi, kaj počnem (cele dneve na temu forumu visim!!!!!!) Glede orbitreka sem pa tudi jaz menja, da je zelo dober obešalnik za cunje. Bomo morale kaj glede tega kaj narest....sam kaj ko se meni res nič ne da na njem sopihat. claudia12

nivea  

član od: 21.11.2005

sporočila: 2

22. nov 2005 15:03

Lep pozdrav! Pišem vam prvič,čeprav spremljam ta forum že kr nekaj časa.Ko prebiram ta vaša sporočila,ste me čist navdušile za to ločevalno dieto.Samo volja je potrebna! Ste zelo prijetne in uživam v vašem branju.Ostanite takšne še naprej ! A je katera,ki začenja to ločevalno dieto? Lep dan vam želim! nivea nivea

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

22. nov 2005 16:24

Živjo! Nivea pozdravljena, mislim da je Tabina ponovno začela. Če sem jo prav razumela je štartala danes? Hojla tudi tebi Tabina. Tako da si ji lahko pridružiš. Jaz sem danes Š, oziroma vsaj za kosilo je bil Š (kuhan krompir, fižol in radič). Mi je Marjanca naredila takšne lušte z radičem in vročim krompirjem, da sem komaj čakala Š. Spet nisem bila tako pridna kot prejšnji teden. Včeraj sem kar dobro grešila. Za kosilo gobe z jajci in solato, za večerjo pa se nisem mogla upreti jogurtu in polnozrnatim štručkam z pašteto in kisle kumarce. Njam... Kakor kaže se še kar lep čas ne bom znebila pridelanih kilogramov, so se zasidrali na mojo rit in izgleda, da jim je kar fajn. Sicer pa se ne smem preveč jezit, ker tudi sama skrbim za to, da jim je fajn! V prejšnem tednu sem izgubila 0,5kg, pa vse je kazalo že tako dobro po tisti luni. Saj vem malo po malo, ampak jaz nimam več tiste moči, da bi se veselila vsake deke posebej. Rada bi takoj! Je kar bolje ko malo pojamraš in se zasmiliš sam sebi. LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

lia_bibi  

član od: 11.11.2005

sporočila: 1

22. nov 2005 17:30

lep pozdrav vsem! a lahko tudi jaz dobim geslo za ogled slikic,ker vas trenutno le berem in zbiram pogum,in mislm da bi z vašimi spremebami(slike prej in potem)dobila še veliko več motivacije. lia_bibi

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

22. nov 2005 18:01

Za začetek diete, verjetno ne bo dovolj samo gledanje slik, ker po mojem (razen z redkimi izjemami) ste na slikah vse že kar suhe. Torej, lia_bibi, hujšanje ze začne v glavi. Kar prestavljaj si debelo teto s 100 kg, potem pa jih ima po 3 mesecih 20 ali več manj. Za bolj suhe je ta teža še vedno preveč, za 100 kilske pa pravi uspeh in veselje, ko greš lahko v trgovino na konfekcijski oddelek in odkriješ, da ti je že kaj tudi prav. Veliko volje in začni - gledali se bomo pozneje! Vse rekreativke - vsaka vam čast. Orbi-ja doma sicer nimam, imam pa sobno kolo - trenutno služi za odlaganje odvečne garderobe in za zbiranje prahu. Kaj pravite - moje svetovalke - ali nuca tudi kolo, da se bo moja vaga končno popravila (saj veste, je že nekaj časa pokvarjena???) POzdrav vsem - se beremo VERONIKA

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

22. nov 2005 19:35

Zdravo punce, tudi jaz sem dobila v petek tako dozo stimulacije, da sem imela v soboto kar takoj sadni dan. Do danes še nisem grešola! Hvala Lanes in Bonaci za ideje, kako si skreirati način zgodnjega kosila v službi, glede na to, da je pravo kosilo šele okoli petih. Zaenkrat fino laufa, idej pa vedno več. Upam, da mi ne pade kaj vmes. Verjetno bom kmalu tudi stari taščin orbitrek poskusila spremeniti iz obešalnika nazaj v naprezalnik. Ampak me še ni čisto zagrabilo, preveč me boli leva rama, samo z eno roko mi pa nekako ne gre. Moram še kaj pogruntati. lp, Robida

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

22. nov 2005 20:00

Tabina, pozdravljena spet med nami, sem te že pogrešala, saj so Mariborčanke kar izpuhtele, morda so že preveč shujšale in so kam padle. Slikice so pa takšne, da si vas kar predstavljam. Če kdo še nima motivacije, tukaj je lahko dobi dovolj. Imamo voljo in moč, zato hujšamo. Lp riba-ribica

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

22. nov 2005 20:38

Hojla sotrpinke. Doma sem sprt brez računalnika. Moj ga je nesel spet popravljat. Sem prosila tasta za par minut na računalniku. Sicer pa ga trenutno ne uporablja. Marjetka cvetka, sem vedela, da boš ti uredila album. Asica si. Pametna punca, da shranjuješ fotke. Tudi mene je izučilo in si službene stvari sproti shranjujem. Jaca glavo gor, poglej nas na fotkah in se nasmej. Pozdravi se. Ja dekleta res smo same fajn punce. TAko kot pravi Robida, dobre smo, da se v današnjem času srečamo polne tujke, (na videz) in se še zabavamo po vrhu. Tam nam nikoli ne zmanjka, Brez alkota se vedno da žurat, to smo dokazale. Smo pa taprave za žur, čvek zabavo, težke razprave in še kaj. Tudi za večerjo... Pa kakšna koli že je. Prav slastna je bila. Bomo ponovile kajne. Helena svaka čast za tek. Jaz komaj čakam, da sneg zamrzne in grem tekat na smučeh okrog Levškega letališča. Aha moja dieta. O tem pa sem kar pozabila napisati. Končala z oktobrom na 62, 5 kg pri višini 167 cm. Strah, da bom dobila kg nazaj, zato sem se odločila, da se striktno držim dni po 2. Rinini knjigi, vodne dneve pa sem si določila na polno luino. Torej sem bila vodna (uspešno) tako kot Rožica v sredo. Mislim, da sem izgubila pol kg. Torej jih imam sedaj že 62. Zadala sem si cilj 58 do 60 kg, vendar mi ta ni uspel. Mogoče jih bom pa e izgubila. A ne bom pretiravala. Sem zadovoljna, kar sem prigarala. Takole, grem likat. Če bom imela čas in prost računalnik, se spet kmalu beremo. Nočko. LANES

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

22. nov 2005 20:51

No, končno sem si našla čas za kavo ob računalniku, ja ob devetih zvečer. Vidim da se nam je pridružilo nekaj novih; Nivea, dobrodošla in veliko uspeha , Lia_Bibi, ti kar pogumno, ni nič teško, pa še tukaj imaš sebi enake, ki se jim lahko potožiš, in te razumejo. Tabina, pozdravljena. Lanes, slike so fuuulll dobre, res ste uživale. Klepetalnica mi je pa zelo zanimiva samo jaz tako počasi pišem, da se tema že trikrat obrne preden jaz kaj napišem, Bo treba trenirat. A, ja Any, mislim kako si pa ti res drugi človek. Čestitam!!!!!!! LP hema

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

22. nov 2005 22:00

Dober večer mlade dame Prebiram forum in se počasi zdravim energijo pa črpam z tega foruma res ste prave face. A ste opazile da se nam Tejčica nič ne javi.Tejčica KJE si? Marjetka cvetka tebe pa sem pozabila pohvaliti za tako dobro pesmico in poleg tega si zelo lepo opisala naše srečanje. Prinas je zčelo pa kar resno snežit zgled da bomo kmalu imele rekreacijo z lopato v rokah. Kar se pa tiče gonjenja orbitreka pa tako povem iz lastnih izkušenj da se pri hujšanju vsekakor pozna vsaka telesna aktivnost.V prvem krogu sem pridno gonila orbitrek in hodila na sprehode zdaj pa se držim samo dijete in grejo kg bistveno počasneje dol kot pa ko sem telovadila.Zato tiste ki že imate to možnost da imate orbitrek doma ga spridom uprabljajte kilce bojo pa kar letele dol. Lep večer vam želim in mirno noč . Upam da nas ne bo preveč zamelo! Čao jaca Sporočilo je spremenil(a) jaca dne 22. nov 2005 22:02:34

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti