22. nov 2005 20:38
Hojla sotrpinke.
Doma sem sprt brez računalnika. Moj ga je nesel spet popravljat. Sem prosila tasta za par minut na računalniku. Sicer pa ga trenutno ne uporablja. Marjetka cvetka, sem vedela, da boš ti uredila album. Asica si. Pametna punca, da shranjuješ fotke. Tudi mene je izučilo in si službene stvari sproti shranjujem. Jaca glavo gor, poglej nas na fotkah in se nasmej. Pozdravi se. Ja dekleta res smo same fajn punce. TAko kot pravi Robida, dobre smo, da se v današnjem času srečamo polne tujke, (na videz) in se še zabavamo po vrhu. Tam nam nikoli ne zmanjka, Brez alkota se vedno da žurat, to smo dokazale. Smo pa taprave za žur, čvek zabavo, težke razprave in še kaj. Tudi za večerjo... Pa kakšna koli že je. Prav slastna je bila. Bomo ponovile kajne. Helena svaka čast za tek. Jaz komaj čakam, da sneg zamrzne in grem tekat na smučeh okrog Levškega letališča.
Aha moja dieta. O tem pa sem kar pozabila napisati. Končala z oktobrom na 62, 5 kg pri višini 167 cm. Strah, da bom dobila kg nazaj, zato sem se odločila, da se striktno držim dni po 2. Rinini knjigi, vodne dneve pa sem si določila na polno luino. Torej sem bila vodna (uspešno) tako kot Rožica v sredo. Mislim, da sem izgubila pol kg. Torej jih imam sedaj že 62. Zadala sem si cilj 58 do 60 kg, vendar mi ta ni uspel. Mogoče jih bom pa e izgubila. A ne bom pretiravala. Sem zadovoljna, kar sem prigarala. Takole, grem likat. Če bom imela čas in prost računalnik, se spet kmalu beremo. Nočko.
LANES