Ločevanje živil 90. dni - 5. del

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

20. nov 2005 8:39

Kokos - dobro jutro (dobro jutro tudi vsem ostalim!) Pa saj ni "greh" jesti arašide na sadni dan - tako so mi vsaj rekli. No, morda si samo pretiravala v nekaj pesteh. Jaz imam pa danes sadnega. Zajtrkovala sem grozdje, potem pa z vodo poplaknila tablete in .... sedaj dežuram tam, kamor gre še cesar peš. Zadnjič so se nekatere damice pritoževale, da jim nič ne pomaga: evo, tole meni pomaga - grozdje in voda, pa deluje. Morda katero s tem rešim težav! Vse se pretaka v notranjščini, pa nič ne boli, k sreči. Ja, ja, vic je pa luštkan! Pa še to - zopet se pri nas kaže malo jasnine in izgleda, da bo sonce - JUPI! Lep dan vsem Dušanka

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

20. nov 2005 10:15

Dobro jutro zaspanke. kje pa ste danes vse. Še v klepetalnici ni nikogar.Je tako lep dan da ste gotovo vse na izletih. No pa uživajte! any

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

20. nov 2005 10:45

Zdravo, rožice moje drage ! Pravkar sem prelaufala 10 km v enem kosu in moje koleno me sploh nič ni bolelo. Ne morem verjeti, ker sem ves čas čakala, kdaj se bo "prebudilo". Glede na to, da včeraj res ni bil moj dan, ko je Murphy delal 100 na uro, kot izgleda tudi tebi Dušanka, sem današnji dan začela krasno. Sem kot nova in res razumem Heleno, da je to krasen način polnjenja baterij. Robida, krasno si napisala in res je tako. Preveč hitimo in zato gre marsikaj lepega mimo nas. Bonaca, pa ti si očitno tudi nekaj v žlahti s Prešernom. Superca. Res ga je lepo srat - na WC-ju, s klistirjem ali brez, ali pa v takšni krasni družbi, kot smo me. Res upam, da smo tistim, ki vas ni bilo, naredile take "lušte", da boste naslednjič zraven. Sedaj pa ananas, za kosilo pa pražen krompir in radič. Orgastično! Joj kako sem dobre volje ! In kako sem vesela, da smo se srečale ! Tuna in Robida iskrena hvala, da sta organizirale !!!!! marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

20. nov 2005 12:13

Dobro jutro, samo na kratko se vam javim. Sem v službi in saj veste kaj me čaka.... Punce malenkost, saj ni nič samo ideja je bila potrebna...tudi meni je bilo zelo lepo najbolj vesela pa sem, ker se nas je zbralo toliko. Torej hvala vam za udeležbo in z veseljem čakam na naše naslednje srečanje...pa naj bo kjerkoli jaz sem 100% tam. Imejte se, moram iti, me že kličejo. Čaoči PS. slike bodo ko Lanes usposobi računalnik. tuna

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

20. nov 2005 12:55

Pupe dober dan! Imam toliko časa, da sem vas prebrala, da vas pozdravim, potem pa v kuhinjo, delat kosilo. Danes bo pica - za moja dva klasična, zame pa zelenjavna. Sem odkrila Etino - mešano zelenjavo v steklenki - ful dober. Lahko jo kombiniraš kamorkoli. V riž, med testenine, med meso, na pico. Super. No pa gremo delat. Punce uživajte današnji dan! bonaca

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

20. nov 2005 13:19

Hojla! Eni so pridni,drugi uživamo! Sonček pridno sveti in bomo nesli mal nosove na sveži zrak. Lep dan vam želi Marjetka cvetka

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

20. nov 2005 13:59

Sem komaj prišla do računalnika,ker je moj mož čist noter padu v ene svoje rely igrice. pol pa vozi,Pa če jaz zraven gledam kakšen filem na tv in poslušam tiste brrrrrrr, brrrrrr. A si predstavljate. No sem mu kupila slušalke, da imam jaz mir. Saj ni tako hudo! Popoldne bo pa treba iti ven, no saj je že popoldne. Danes sem si za kosilo pripravila riž z gragom in peteršiljemin solato, njam njam Tuna ti pa v službi, uboga.Upam da si zdajle že doma. Bonaca, za to telenjavo moram pa tudi jaz pogledat, ker sem že čisto odvisna od zelenjave, zahvaljujoč tej dieti. Prej je bilo stalno na jedilniku meso in krompir ali pa kakšne redilne omake, zelenjava pa zelo malo krat, Čeprav sem jo imela rada samo kar nekako je nisem uporabila. Je pa nekaj tudi res, da je najlažje vreči v ponev kos mesa, je z zelenjavo kar malo dela, bi pa zdaj hitro zamenjala krožnik kuhane zelenjave za zrezek, mislim, da bi raje jedla zelenjavo. Dober tek!! hema

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

20. nov 2005 17:45

Živjo! Kakšen mrazzz! Jaz bom zamrznila. Sem bila na daljšem sprehodu, me je tako zazeblo v ušesa, da se bojim da mi bodo odpadla. :) Kako ste? Ste si že oddahnile od žurke? Kaj naj še dodam? Nič. Mislim, da je bilo predhodno poročilo dovolj izčrpno. Bilo je prijetno spoznati ljudi tudi osebno. Moram priznati, da bom odslej imela kar nekaj težav. Če priznam sem vas samo brala, ker sem v veliki dilemi tikati ali vikati? Saj vem kaj boste rekle. Ampak vseeno. Takšna sem tako sem bila vzgojena. Res pa je, da tudi vem kaj smo se enkrat že dogovorile. Tuna jaz imam danes sadje, ti pa bi me skoraj prikrajšala za sladek dan. Encijan kako nama gre? Jaz se mučim z vse mogočim sadjem in mislim na Marjanco, kako točno ve, da je treba pojesti samo malo oreščkov in drugih dovoljenih dobrot. Sama pa že cel dan med obroki zobam arašide in mandeljne. Marjanca bojim se, da bo tudi moja vrečka kmalu prazna. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

20. nov 2005 17:55

Dorer večer kolegice!!! Po dolgem času se vam javim.Računalnik mi je že popravljen, bo treba novega!! Danes sem sadna in brez grehov!! Kaj pa Dušanka ti???Ravnokar grizljam jabolko za večerjo! Tek te resnično sprošča in še kg drsijo navzdol, čeprav gdaj narediš greh!!Marjanca, le tako naprej, sem resnično vesela, da ne tečem sama!! Hvala vam kolegice za spodbudne besede, to človeka motivira!!!Trenutno imam zelo močno voljo in mi tudi počasi uspeva s kg!! Lep večer vam želim in mirno noč!! Nočko!!! by, by!!!! helena45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

20. nov 2005 19:27

Rožica, saj sem jih zadnjič v avtu, ko sem čakala na sina, tudi pojedla skoraj celo vrečko. Pa si jih stresi v skodelico, kolikor jih smeš pojesti, ostalo pa zapri in spravi.b Saj vem, kako je lahko napisati, narediti pa tako težko. Glede tikanja in vikanja si nikar ne beli glave. Kljub temu, da si videla naše gube in sive lase, nas še kar lepo veselo tikaj, saj se tako ne počutimo kot neke stare tete. Tuna, pa si res reva, da moraš še na gospodov dan biti v službi. Helena, samo jaz ne bom to počela vsak dan kot ti. 1x tedensko bo za moje koleno čisto dovolj. Pravkar sem pojedla 3 kakije. Jutri pa imam sadni dan in branje knjige 4 ure v avtu. Upam, da ne bo premrzlo. Pa obljubjajo sneg do četrtka. Sr..... Hema, pri tebi mož, pri meni pa sin za računalnikom in moram biti kar glasna, da ga spravim dol. Tudi moj ima slušalke na ušesih, tako, da mene lahko kap ali pa me odnesejo, pa ne sliši nič. Za znoret. marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti