Ločevanje živil 90. dni - 5. del

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

22. nov 2005 12:57

Korenzu, jaz ga lahko pojem neverjetne količine. Narežem si ga na tanke rezine, nič ne olupim. Do sedaj sem v 2 letih, odkar ga jem, imela enega, ki mi je obložil usta za znoret, ostali pa so bili vsi krasni. Imam že malo prakse, kakšen mora biti na otip in kako mora izgledati. Res je krasen sadež. marjanca45

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

22. nov 2005 13:00

No jaz sem ga pa včeraj gledala, da bi ga kupila, pa tudi jaz ne vem kakšen mora biti na otip, da je dober, če se prav spomnim mora biti mehek..bom danes vseeno 2 kupila za jutri za zajtrk. Sem tudi jaz enkrat pretrdega dobila in ga pojedla..od takrat naprej ga nisem več jedla. claudia12

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

22. nov 2005 13:03

KORENZU-PA TI SI ŽIVA REKLAMA ZA 3MD -ČESTITKE!!!! Kako je lepo videti,ko nekomu uspe takšen podvig!Korenzu tisto popolno preobrazbo pa američani kar naj imajo.Kakšno trpljenje!Mislim,da če se ne znamo veseliti tega kar imamo,nam tudi kirurgi ne morejo pomagati do sreče.Saj tudi bogataši ni nujno,da so srečni in zadovoljni.Bomo kar takšne kot smo,kdaj se nasmejmo in veselimo se vsakega dne posebej. Še veliko mi manjka do takšnega uspeha kot Korenzu -počasi se daleč pride je rekel polž. Imejte se skrajno LEPO! jesen

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

22. nov 2005 13:07

Živjo punce ! Kako ste kaj? Zdajle sem si vzela malo lufta, da se pofočkam še tule, ker imam v službi gužvo in sem kar cele dni tu.A nismo face ? Prav luštno nas je pogledat. Slovenski cvet deklet, tak taprav, da nas ne odnese taprvi vetrič, ampak na naslednjem srečanju nas bo več in še bolj bomo luštne pa upam, malo bolj shujšane( mislim nase). Migla, za božič je letos vse bolj v bordo rdečem oz. kombinacija s črno, drugače pa je božično vse kar se sveti oz. tisto kar je tebi všeč. Tudi bela še vedno drži status in pa barva starega zlata.Predvsem pa veliko zelenega, naravnega.K bordo rdeči lahko kombiniraš tudi oranžno, tako ne preveč močno. Upam, da sem ti kaj pomagala. Marjetka, ti si pravi mojster za računalnike, ni kaj. Bravo za orbitrek, jaz ga hodim samo gledat k mami. Zaenkrat lep torek še naprej. LP Rmeli

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

22. nov 2005 13:11

Hojla! Veš claudia,je moj rekel,da bo orbitrek prodal,če ga ne mislim več gonit,tako da sem se potrudila in zlezla gor,da je mal prah dol neslo. Marjanca,hvala!A veš da se pa zdaj prav fajn počutim. Any,tudi mene čaka služba popoldan! Jesen,prav imaš,počasi se daleč pride,saj ne vem,zakaj bi morali vedno tako hiteti. Za kosilo sem si popekla jajčevec,zraven mal paradiznika in zeljne solate ter dve kuhani jajčki.Mmmm je bilo dobro,samo čist prehitro je prazen krožnik. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

22. nov 2005 13:31

Hola! Moj orbitrek je pa krasen obešalnik za cote. Danes zjutraj sem bila tako jezna, da sem taka šema, da ga ne spravim v pogon. Zdaj imam prehlad in lep izgovor, da ga ni treba gonit. Marjetka, ČESTITKE! Si te bom vzela za zgled. Rmeli, dobro da imamo tebe, da vemo, kakšen je nov trend pri okraskih. V nedeljo bo prva adventna nedelja, pa bo treba ukrepat. Sem šla malo na čvekalnico, pa te tako not potegne, da moraš imeti voljo, da nehaš. To nam je naredil Jernej veselje. Gobica

marjanca45  

22. nov 2005 13:35

Lisička, samo tu in tam od daleč malo pogledam v klepetalnico, ker sicer bom v tednu dni brez službe ! Potem me pa lahko Jernej zaposli - ha,ha,ha. marjanca45

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

22. nov 2005 13:43

Marjanca, tudi jaz. Še sreča, da mi kdo za hrbtom ne gleda na ekran, drugače bi bilo pa hudo. V klepetalnici pa tako ni šans, da jim slediš. Teme se tako obračajo, da se niti ne trudim brat zgodovino. Gobica

marjanca45  

22. nov 2005 13:44

Tudi jaz. marjanca45

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

22. nov 2005 13:49

Dober dan mlade dame No pa sem končno prišla tudi jaz do slikic.Krasne ste in Korenzu tebi svaka čast ti si nam lahko za zgled in motivacijo pa še katera .Škoda ker nimamo vse slikic prej in potem. Marjetka cvetka ti pa si faca lepo si poskrbela za naš album in za svoj orbitrek poišči vsak dan minutko več pa bo rezultat bistveno boljši.Jaz sem ga imela v prvem krogu sposojenega in moram reči da mi sedaj kar manka. Lanes lepo da si dala slikice v album da me spravljajo v dobro voljo ko sem tako čemerna. Čao jaca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti