20. nov 2005 22:26
Dober večer, punce , kako ste kaj preživele to mrzlo nedeljo? Jaz sem bila z familijo na LJ gradu, je bilo zelo lepo, ja , prazniki se pa res bližajo z neizmerno hitrostjo. Potem smo šli pa na kosilo in sem si naredila kar B dan, zdaj bom imela pa jutri in torek sadnega, da pridem malo na čisto. Seveda, če bom zdržala.Pa z Lisičko greva jutri na sprehod, če bo vse po sreči. Tudi jaz sem si včeraj kupila tiste kakije, ki se z lupino pojedo in sta bila božanska, sem imela enega za zajtrk, enega pa sem zmazala, ko smo prišli domov.So čisto drugačnega okusa kot imam jaz v spominu one druge. Jih pa res že dolgo nisem jedla, ravno zaradi predsodka, da so kosmati. Za jutri imam že dinjo pripravljeno, zdaj pa spati, da me ne zamika kakšna hrana. Rožica, kar se pa tikanja in vikanja tiče , pa imam občutek, kot da se že tako dolgo poznamo, da se (moje mnenje) čisto kamoti tikamo, tako amo tudi bolj sproščene in si lažje kaj zaupamo. Tako vsaj jaz mislim. Zdaj pa res grem. Lahko in mirno noč vam želim. Rmeli