Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

20. nov 2005 22:26

Dober večer, punce , kako ste kaj preživele to mrzlo nedeljo? Jaz sem bila z familijo na LJ gradu, je bilo zelo lepo, ja , prazniki se pa res bližajo z neizmerno hitrostjo. Potem smo šli pa na kosilo in sem si naredila kar B dan, zdaj bom imela pa jutri in torek sadnega, da pridem malo na čisto. Seveda, če bom zdržala.Pa z Lisičko greva jutri na sprehod, če bo vse po sreči. Tudi jaz sem si včeraj kupila tiste kakije, ki se z lupino pojedo in sta bila božanska, sem imela enega za zajtrk, enega pa sem zmazala, ko smo prišli domov.So čisto drugačnega okusa kot imam jaz v spominu one druge. Jih pa res že dolgo nisem jedla, ravno zaradi predsodka, da so kosmati. Za jutri imam že dinjo pripravljeno, zdaj pa spati, da me ne zamika kakšna hrana. Rožica, kar se pa tikanja in vikanja tiče , pa imam občutek, kot da se že tako dolgo poznamo, da se (moje mnenje) čisto kamoti tikamo, tako amo tudi bolj sproščene in si lažje kaj zaupamo. Tako vsaj jaz mislim. Zdaj pa res grem. Lahko in mirno noč vam želim. Rmeli

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

21. nov 2005 4:23

Lepo pozdravljeni in dobro jutro kolegice!!! Po teku, še vas malo pozdravim.Zunaj je čudovita noč!!Svetla in romantična!! Danes je na vrsti statistika:-1kg od prešnjega tedna, to se pravi 10kg v 50 dneh.Tako jih imam sedaj 77kg in sem zelo zadovoljna!! Vem, da brez vas mi ne bi nikoli uspelo.Hvala vam!!! Rmeli zate držim pesti, da ti uspe sadna dneva izpeljat ali vsaj enega.Jaz sem imela včeraj sadni dan in ti povem,da je šlo brez problemov.V začetku, ko se spomnim je bil največji problem sadni dan.Sedaj lahko rečem, da je najboljši, to pa zato, ker te drugi dan nič ne tišči v želodcu in se počutiš zelo lahko!!lepo se razmigajta z lisičko!! Rožica, ti kar tikaj, nobenih predsodkov ne imej, ker je čudovito v takšni mladi družbi.Oglasi se še kaj!! Lepo se imejte na ponovnem delovnem tednu!! Še to,danes sem mesna in bo riba padla!!Kaj pa Dušanka, si še z mano?? čao,čao! helena45

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

21. nov 2005 4:33

Dobro jutro tudi od mene! helena, seveda sem še s tabo. Tudi jaz sem bila včeraj sadna, danes pa mesek. Bodo ražnjiči poadli, pa solatka, pa malo ajvarja zraven Tebi je pa res za čestitat - kile kar letijo dol. Pri meni pa zopet brez razlike - morda, če bi lahko večl gibala... Kako pa ostale dame? Ste ve tudi tako pridne kot Helena? vsem tistim, ki uspevate, pa zame in tiste, ki nismo preveč pridne. Helena, čakam te v čvekalnici! Lep dan vsem - baje bo malo belega dol letelo! Dušanka

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

21. nov 2005 6:22

Dobro jutro punce, na brzino, ker ne vem kdaj bom imela spet čas. Ja včeraj sem delala do 20h, meni se je zdajle začela abnormalna gužva - prazniki, novo leto - in bom še kakšne 3 tedne delala, delala, delala...pol proti koncu leta bom pa jaz počivala, pa bojo drugi delali. Pa me tale gužva nič ne moti, saj mi dnevi zelo hitro minevajo, pa malo drugače in bolj razgibano je moje delo. Zdaj pa vas pozdravljam...delo čaka... LP tuna

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

21. nov 2005 7:22

Hojla, dekleta! No, končno sem vas prebrala. Kaj naj rečem? Fešta je 1000% uspela. Resnično bi mi bilo žal, če ne bi šla na srečanje. Vsako sporočilo dobi obraz. Moram vsem, ki niste bile zraven povedat, da vam je lahko resnično žal. Ampak bomo ponovili, kajne? Tolk smo se narežale, da se mi je čeljust zaskočila na smehu še celo soboto. Res ste frajerke. Doma sem morala takoj poročat, kako je bilo, ker sem pozabila vzet ključe od hiše, pa sem vse zbudila. Najbolj se jim je zdelo hecno, ker nismo nič drugega pile kot vodo, pa se kljub temu imele fantastično. Tuna in Robida, res vama hvala za organizacijo srečanja. Sem pa danes taka kot muha. V soboto sem hčerki pomagala pospravljati stanovanje, ker gre na svoje. Očitno je bilo prepiha preveč in sem prehlajena, da bi rabila rjuho, da si sproti nos brišem. Včeraj je bil pa dan za čiščenje in pranje doma. Ampak sem proti večeru omagala in kavč je bil moj največji prijatelj. Danes sem pa glasna kot hudič. Kiham in smrkam, da sodelavci ne bojo mogli preslišat moje prisotnosti. Marjetka cvetka, sem pomislila nate, ko sem se v soboto mimo tvoje firme peljala. Si se mi kar smilila, ko si morala že tako zgodaj v službo. Pa seveda Tuna in Helena tudi. Majda, oljke dobro? Marjanca, ti si pa tako faca. Se ti mehanik ne dopade več, ko ti je računal ....? Encijan kaj pa tvoj prehlad? Upam, da ti je antibiotik v obliki smeha pomagal. Kaj bom naštevala. Vse ste nekaj posebnega. In da prideš v družbo ljudi, ki jih vidiš prvič v življenju in se potem počutiš tako domače, kot sem se jaz v petek, ostane človek brez besed. Resnično je najbolj važna dobra in pozitivna misel, odkritost in enak cilj za vsako posebej. Punce, mega ste. Smo pa res pozabile na tekmovanje. Ga bomo drugič speljale. Jaz bom pa škatlo prinesla s seboj - za vsakega nekaj za pobožne. Lepo se imejte! Gobica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

21. nov 2005 8:33

Hojla! Kako kaj,punce drage! Lisička,se mi je enkrat med službo v soboto tako kolcnilo,da si najbrž ti mislila name!Pa ni bilo hudo,še močno pod vplivom petkovega srečanja,sem še sodelavke spravila v smeh do solz. Ampak zares je bilo lepo in pujsek in priponka sta na častnem mestu v kuhinji,tako,da se vsak trenutek spomnim na naše srečanje. Zunaj je pa tak mraz,ni kaj zima je začela kazat svoje zobe(moji pa šklepetajo)! Mejte se lepo,kjerkoli ste že! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

21. nov 2005 8:39

dobro jutro vsem! Marjetka ti povem da tud nosa ne upam ven pomoli ker je taka slana. Prvo kar je bilo ko sem vstala je bilo kurjenje centralne. Sedaj se pa psihično pripravljam da grem na mraz. Moram štirinožnega prijatelja peljat ven. Lep dan! any

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

21. nov 2005 9:05

Dobro jutro punce! Kot ponavadi moj jutranji ritual...kavica pa forum. Torej na srečanju sem se imela super!!!!!!!!!!!!!!! Tako sem se nasmejala kot že dolgo ne, vse podrobnosti pa so opisale že moje predhodnice! Punce tole moramo obvezno ponovit! Res ne morem verjat kako smo se takoj poštekale in začele sproščeno in odprto klepetat, res smo bile super družba. Helena ti si pa faca, jaz sem se samo domov pripeljala in zlezla v posteljo...ti greš pa tečt....vsaka ti čast. Majdad čaka te sporočilo! Tako sedaj pa veselo na delo in se še beremo ter pišemo! claudia12

GOGA VRHOVŠEK  

član od: 20.4.2005

sporočila: 54

21. nov 2005 10:08

Hojla ženske! Res ste prave face, pesnice in pozitivke! Naredile ste mi skomine. No jaz sem šla tisti dan, ko ste imele srečanje na Abrahama k stricu pa so me ustavili policaji in sem dobila 30.000,00 SIT kazni za prekoračitev hitrosti iz 40 km/h na 57 km/h - groza!!! Ampak ni se za sekirat. Res me je drago stal ta rojstni dan, zato mi je še bolj žal, da nisem bila z vami. Moji kg kar stojijo. Tudi aerobika ne pomaga nič. Ampak sploh se ne počutim slabo. Verjetno so krivi tableti, ker imajo stranski učinek povečanje telesne mase, zaradi katerih sem se pred pol leta tudi zredila za 15 kg, ki jih sedaj ne morem spravit dol. No ja, -3kg samo je šlo dol. Ampak se ne dam motit in kar vztrajam, ker se tako bolje počutim in me je v pasu vsaj malo manj. Čao, Goga GOGA VRHOVŠEK

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

21. nov 2005 10:57

Dober dan deklice! Kako kaj danes? Vas zebe? Popijte čajček, pomislite na petek in takoj vam bo toplo pri srcu, vsaj tistim, ki smo tam bile. Tiste, ki pa niste bile, vam bomo pa tople vibracije poslale, pa bo tudi vam toplo. Glede prehrane pa je takole - za danes sem se odločila, da bom imela sadni dan, če bom pa imela toliko dobre volje, bi ga imela pa še jutri. No bomo videli. Grem pojest jabolko. bonaca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti