Ločevanje živil 90. dni - 5. del

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

19. nov 2005 16:49

Marjetka cvetka, pa ti si zakon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostala sem brez besed. Superca , res !!! Sicer pa je ta moja sobota totalno nora. Zjutraj sem peljala, kot sem že napisala, avto k mehaniku in potem ves dopoldan čakala, kdaj me bo poklical, da je gotov. Ker klica ni in ni bilo, sem šla kar tja vprašati, kaj je z avtom. Bo poklical popoldan, ker še nima električarja, da ga pogleda. Pa spet peš domov in sem se od same jeze spravila k peki rogljičev iz kvašenega testa. Potem pripravim testo za šmorn, ga dam peči in na polovici mi zmanjka plina ! Brez avta, brez plina, brez šmorna.... Za popenit. In grem nekaj še zlikati, samo, da bi čas minil, pa da bi me končno poklical, naj pridem po avto, da grem po plin, da končam kosilo.... Ker sem šmorn delala v voku, ga ni možno speči na elektriki. Torej čakam....... Malo pred četrto končno klic in potem spet peš po avto, pa logistična dizertacija, da sva z Žigom spravila plin do doma, pa šmorn..... Zdaj je končno vse opravljeno, zunaj pa je tema, mene boli glava za znoret, tako, da Helena z mojimi 10 km ni bilo nič. Upam, da mi bo ratalo jutri dopoldan, če ne bo spet kaj padalo z neba. Tako, to je moja sobota. Majda, najraje bi kar tisto tvojo spraznila, tako sem jezna, kako imam zategel dan. Sem slabe volje, samo, ko pa pomislilm na včerajšnje srečanje, sem pa kar spet vesela. Zdaj grem v mojo posteljo in bom verjetno med branjem knjige veselo zaspala. Pa kaj, saj ves dan počnem traparije. marjanca45

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

19. nov 2005 17:23

Marjetka cvetka super si napisala in mislim da ai nazorno pokazala kako ste se zabavale. Kaj a samo vodo ste pile? Pa saj ne morem vrjet! Je pa že res da žurka ta prava je v dobri družbi in ne zaradi alkohola! Dekleta upam da se vidimo na naslednji žurki! any

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

19. nov 2005 17:37

Punce, lepo, da ste se imele tako fajn in tako nasmejale. Kje so pa slikice, dokazi ja morajo biti vidno za nas žalujoče ali smejoče ostale. Marjanca, zgleda, da je vedno tako, ko ima hudič mlade ... Če pa greš v posteljo se ti res nič več ne more zgodit. Marjetka cvetka, po tvojih pesmicah mi je vse jasno, kako je bilo Dobro, da te imamo. Strinjam pa se, da je najvažnejša družba in ne pijača. Lp riba-ribica

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

19. nov 2005 17:49

Prav zabavno punce, res. Ponovni dokaz, da nas ženske ne delata alkohol in dedci dobre volje. Emancipacija na višku. Prav vesela sem, da ste se imele fajn in verjamem da vsaki od vas danes cel dan rojijo utrinki s srečanja po glavi............... saj še meni, pa me ni bilo zraven in res mi je žal. Marjetka Cvetka, predlagam ti, da tvoje pesmice lepo spraviš skupaj in izdaš knjigo s svojimi pesmimi, kar tako, za svojo dušo. saj ni treba, da ti jo oblikujejo v ne vem kakšni tiskarni. Dovolj je, da je lepo napisano in zvezano s špiralo. Važno je, da se tako veseli utrinki, ki jih izliješ v pesem ne pozabijo. Moram ti povedati, da sem jaz pred leti za skoraj vsako zabavo pisala kar sonete, pa nič spravila od tega in mi je še danes žal. V zadnjih letih pa, kot bi se mi vse obrnilo v glavi, .............. no saj verjetno se tudi je. Imejte se lepo ....se beremo VERONIKA

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

19. nov 2005 19:47

Veronika, res smo živ dokaz, da za dobro voljo ni potrebna niti kapljica alkohola, pa tudi brez moških nam je bilo krasno ! Počakajmo, da mine zima, pa se bomo našle nekje pri LJ, da boste ve s tistega konca tudi v večjem številu zraven. Čeprav res naša mala državica ni tako velika, da ne bi mogli na katerikoli konec v 2 urah. Ribica, sem res zelo vesela, da je sobote konec. Kaže, da danes ponoči ne bo nič padalo dol, zato bom mojih 10 km prehodilam in pretekla jutri dopoldan. Komaj čakam. Sicer mi pa ta hiter začetek zime ni nič všeč. Če bi bila v penziji kot naša Dušanka, bi mi po moje pač dol viselo,kaj pada z neba, tako pa vedno pomislim ali bodo ceste očiščene, da se ob pol šestih zjutraj ne bom zapeljala v kak jarek. Zdaj pa grem res pod tuš in potem v posteljo na eno rundo branja pred spanjem. marjanca45

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

19. nov 2005 21:28

Hojla, da se še jaz oglasim. Že cel dan vas po malem berem in razmišljam o včerajšnjem večeru. Doma se včasih ob kakem lepem doživetju pohecamo, da si bo to vsak zapisal v svoj notranji "album" in tam shranil za vedno. Mislim, da je bil včerajšnji večer nekaj takega, vsaj za večino - če ne za vse. Eno je biti v anonimnosti, skrit za geslom, se občasno vključiti, ko ti glih paše, velik korak naprej pa je stopiti na svetlo, se odpreti "popolnim tujkam" in jim razgaliti svoje šibke točke. Način, kot je uspel včeraj nam, se mi zdi nekaj izrednega, sploh v današnjem času, ko se celo znanci vedno bolj odtujujemo. Naša razposajenost (govorim v svojem imenu) je bila zaradi pristnega veselja ob spoznavanju in druženju in dokazale smo sebi in drugim, da za kaj takega ni potreben alkohol ali kakšno drugo pomagalo. Zadosti je iskrenost, odprtost in pozitivno razmišljanje. Tega nam pa res ne manjka. Vsem, ki včeraj niste mogle biti z nami, naj bo to vzpodbuda za morebitna kasnejša srečanja.V mislih pa smo bile itak z vami. Kak vic bo pa itak še padel. še za vas, nam jih je podarila včeraj Tuna lp, Robida

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

19. nov 2005 22:36

Kako vas je lepo brat! Se vidi, da ste se imele zelo lepo. Marjetka cvetka, saj si vse in tako lepo povedala. Robida, imaš prav. Saj danes nima nihče več časa za druge in rečem ti, da marsikatero stvar laže povem vam, torej "tujkam", kot sestri. Pa da ne bo katera mislila da ste mi tujke. Čeprav vas ne poznam vas imam že "skoraj" za prijateljice, ker imamo toliko skupnega. Sem bila danes na Ratitovcu, bilo je čudovito. Samo tako pasje mraz. Mož se mi je smejal, ker sem sabo vzela rokavice, na vrhu je pa hotel palice kar proč vreči ker ga je tako zeblo v roke. Potem sva šla na pico!!!!???!!! (beljakovinski dan !!!!!??????) Pa sem se zdajle tehtala (zvečer) in je spet 0.3kg manj od ponedeljka zjutraj. Imejte se lepo in lepe sanje, saj boste najbrž sanjale kitajsko!!! hema

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

19. nov 2005 23:25

Marjetka Cvetka, ti si faca. Saj sem vedela, da nas boš spet presenetila s kakšno pesmico. Pa tako dolgo, igrivo, šaljivo, resnično! Take fine rime, da te takoj prime, da bi še sam napisu kak stih, za kar bi rabila navdih. Trenutno ga nimam, grem spat, naj vam vsem povem, da fajn ga je srat! Pupe moje, lepe sanje, lahko noč! bonaca

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

20. nov 2005 0:15

Ja, saj sem čisto brez besed - tako navdušenje, da je še mene prijelo, da bi bila drugič zraven, pa čeprav le za pol ure, ker mi dolgo sedenje ne gre od nog! Kako lepo je, da ste (smo) postali taki prijatelji. Ja seveda, saj nas vse nekaj povezuje..... Ste pa res pesnice, kot Prešernove potomke!!! Šele sedaj sem uspela priti do računalnika - danes ni bil dan zame - vse mi je šlo narobe (Marjanca45 - tebi tudi, kot vidim!), zato pa je zaključek toliko bolj pozitiven, ko berem vaše vtise. Začelo se je z internetnim mrkom, nadaljevalo z nenapovedanimi obiski, ki so se "zalimali", da sem komaj uspela speči piškote in pripraviti kosilo pravočasno, potem pa take bolečine v nogah, da mi ni drugega preostalo, kot postelja - no, sedaj, ko bi morala spat, sem pa oživela, medtem ko mora moj dragi sam posteljo gret! Moram še malo v klepetalnico pogledat, potem se mu pridružim! Nočko! Dušanka

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

20. nov 2005 7:17

Dobro jutro! Sej mislim da sm edina zdej klele gor ampak me tko hrbtenica boli, da ne morem več spat. Vodni dan sem v torek preživela brez grehov, sem pa včeraj na sadni dan grešila, ker sem pojedla kar nekaj pesti arašidov. Če so bili pa tako dobri!!!! Pa naj še jaz dodam en vic za dober dan: Fantek pride na zajtrk v kuhinjo in vpraša babico: "Kje sta oče in mami?" "V postelji sta," mu odgovori babica. Deček se začne hihitati in se odide igrat. Ko pride na kosilo, spet vpraša babico: "Kje sta oče in mami?" Ta odgovori: "Še vedno sta v postelji." Fant se zahihita, poje kosilo in se spet odide igrat. Ko se vrne v hišo, tokrat že na večerjo, zopet vpraša babico: "Kje sta oče in mami?" Ko babica odgovori, da sta še v postelji, se fant začne smejati na vsa usta. Babica ga začudeno vpraša: "Kaj se dogaja s tabo?" Deček pove: "Včeraj zvečer je prišel v mojo sobo oče in me prosil za vazelin, pa sem mu dal sekundno lepilo." No, naj vam povem še nauk tega vica: pazite, kaj si sposojate!!!! kokos

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti