19. nov 2005 16:49
Marjetka cvetka, pa ti si zakon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostala sem brez besed. Superca , res !!! Sicer pa je ta moja sobota totalno nora. Zjutraj sem peljala, kot sem že napisala, avto k mehaniku in potem ves dopoldan čakala, kdaj me bo poklical, da je gotov. Ker klica ni in ni bilo, sem šla kar tja vprašati, kaj je z avtom. Bo poklical popoldan, ker še nima električarja, da ga pogleda. Pa spet peš domov in sem se od same jeze spravila k peki rogljičev iz kvašenega testa. Potem pripravim testo za šmorn, ga dam peči in na polovici mi zmanjka plina ! Brez avta, brez plina, brez šmorna.... Za popenit. In grem nekaj še zlikati, samo, da bi čas minil, pa da bi me končno poklical, naj pridem po avto, da grem po plin, da končam kosilo.... Ker sem šmorn delala v voku, ga ni možno speči na elektriki. Torej čakam....... Malo pred četrto končno klic in potem spet peš po avto, pa logistična dizertacija, da sva z Žigom spravila plin do doma, pa šmorn..... Zdaj je končno vse opravljeno, zunaj pa je tema, mene boli glava za znoret, tako, da Helena z mojimi 10 km ni bilo nič. Upam, da mi bo ratalo jutri dopoldan, če ne bo spet kaj padalo z neba. Tako, to je moja sobota. Majda, najraje bi kar tisto tvojo spraznila, tako sem jezna, kako imam zategel dan. Sem slabe volje, samo, ko pa pomislilm na včerajšnje srečanje, sem pa kar spet vesela. Zdaj grem v mojo posteljo in bom verjetno med branjem knjige veselo zaspala. Pa kaj, saj ves dan počnem traparije. marjanca45