Ločevanje živil 90. dni - 5. del

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

11. nov 2008 14:08

Oj, jaz sem še tukaj. Sicer sem ene dva dni imela malce krize in malce "zabluzila" ampak sedaj grem naprej..pri meni teče drugi mesec in te moje kile se prav nikamor ne premaknejo, sej vem da je drugi mesec najtežji. Upam, da bo šlo spet kaj dol, ker tole mi ni prav nič všeč. 14.dni zdajle se ni premaknilo prav nikamor. Me pa nekaj zanima in prosim, če mi lahko katera odgovori. 13.-ega je polna luna, od kdaj do kdaj se naj ne bi jedlo. Prosim a katera ve. Jaz nikjer ne najdem točnih ur, sem že ful po netu iskala. Lepo se imejte pa čimmanj grehcov. darčika

gaja1  

član od: 13.10.2008

sporočila: 39

11. nov 2008 17:21

ojla, evo zopet mene. Sem za nekaj dni čisto zabluzila. Položila me je neka viroza ali kaj, se bla čist zanč. Pojedla sem vse, kar mi je pasalo in sem si pridelala eno kilco, pa slabo vest. Kako lahko je pozabiti na ločevanje, sploh če se malo slabše počutiš. Poješ kar nekaj in si rečeš, saj bom jutri malo manj pojedla, potem pa iz vsega tega ni nič, vsaj pri meni je tako. Zdej sem že malo boljša in jutri spet nadaljujem z meskom. Za luno tudi mene zanima, kdaj se začne in konča, če katera ve, naj nam sporoči, lepo prosim. Pa še za banane s cimetom bi rada recept. Lep pozdrav vsem. gaja1

darja2  

11. nov 2008 18:10

Jaz banane popečem na pikici masla z obeh strani in nato potresem s cimetom. To je vse je pa ful dobro. darčika

Anetta  

član od: 10.9.2007

sporočila: 16

11. nov 2008 21:32

Polna Luna - Ščip v četrtek, 13.11. začenši ob 7:18! Tudi jaz se pridružujem, če mi bo le uspelo zdržati ves dan. Nisem najbolj navdušena nad temi celodnevnimi luninimi oz. vodnimi dnevi... LP vsem skupaj Anetta

darja2  

11. nov 2008 22:08

Anetta, hvala super. Jaz se jo bom pa kar lepo držala, ker mi sploh ni težko. Verjemite mi, težje mi je prestat sadni dan kot pa vodni. Ne vem zakaj ampak na sadni dan se mi zdi, da sem skozi tooolk lačna. darčika

gaja1  

12. nov 2008 5:54

Hvala Darja2 in Anetta, se pridružujem pri luni, babane bom pekla pa na naslednji sadni dan. Zdaj grem pa v službo. Čav. gaja1

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

12. nov 2008 10:21

Jaz se pa vse pomiksala... Včeraj bi morala imeti OH dan, pa sem imela po sili razmer kar vodnega - ni bilo časa jest, popila sem le liter in pol nesladkanega čaja. Danes bi moral biti sadni, pa ste me tako zdražile s to luno, da vem da ne bi zmogla tri dni zapored. Torej imam danes B dan, jutri pa vodnega z luno. Jao jao! Issi

gaja1  

12. nov 2008 15:16

Ojla, Saj jaz tole prav razumem a ne: na luno samo vodo potem pa nadaljuješ s tistim dnem, ki je na vrsti, na primer danes imam meso, jutri bi moral biti krompir, pa bo samo voda, pojutrišnjem pa pica, drži? Upam, da ne bom vse pomešala. Nujno moram spravit dol kilo ki sem jo pridobila med virozo, ne bi pa škodilo, če ne bi bila samo ena. Sem danes za kosilo jedla jurčke z jajci, zelo je bilo dobro. Za večerjo bom pa eno kuhano jajce pa solato. Ko le ne bi bilo teh sadnih dni, potem sploh ne bi bilo težko. No ampak za lepoto se mora trpeti pravijo. Lep pozdrav vsem! gaja1

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

12. nov 2008 18:09

Hoj dekleta, jutri je polna luna in je idealen čas za zgubit še kakšno dodatno kilco. Kot je že znano se z luno prične ob 7,18 minut. Kaj se pije ta dan se ve. Naslednji dan pa se lepo nadaljuje z dijeto, tam kjer smo končele prejšnji dan. Jaz imam danes ravno sadni, tako da mi prav pride jutri vodni dan. Bo pa mraz, brrr. Drugače sem s kg zadovoljna. Tako sem se je že navadila na to ločevalno dijeto. Mož me vsak dan vpraša, kaj imaš pa danes. Kuham za vsakega posebej, pa sploh ni težko. Res pa je, da sem doma in da imam časa na pretek in da rada kuham. Včeraj sem poskusila recept od Katarine K. Pašta z brokolijem. Jaz brokolija ne jem, pa je bilo za spremembo kar dobro. Pa še graham pašto (testenine) sem prvič skuhala. Niso slabe in za nas so bolj priporočljive. Toliko za danes, lep pozdrav vsem posebno novinkam Vandolina

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

13. nov 2008 11:34

Lepo pozdravljene!Po dolgem času se oglašam...Jaz pa sem z dieto začela v ponedeljek...danes imam sadni dan...zdaj je komaj 4. dan in se lepo držim, nabavla sem si tud knjigo in se mi zdi da je kr lažje...vsaj gledam in dobim ideje kaj lahko jem...Upam da mi uspe....držite pesti...in lepo se imejte NAJA74

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti