Ločevanje živil 90. dni - 5. del

cessy  

član od: 1.5.2008

sporočila: 41

15. nov 2008 17:12

hy babike sem našla tole temo, pa se moram javit malo, ker sem misla da bom danes začela s to dijeto pa me tako vleče k sladkemu da ne vem če bo kaj iz tega :) cessy

cessy  

15. nov 2008 19:08

hy babike sem našla tole temo, pa se moram javit malo, ker sem misla da bom danes začela s to dijeto pa me tako vleče k sladkemu da ne vem če bo kaj iz tega :) cessy

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

15. nov 2008 22:00

Evo mene Vandolina! No, jaz sem popolnoma zabluzila te zadnje dni. V sredo sva imela z možem sadni dan in prepričana sem bila, da sledi spet B, Š, OH, sadni in kot zadnji vodni dan. Ker pa je bila luna, sem se odločila, naj ima v četrtek mož pač po redu B dan, jaz bom imela pa izrednega vodnega zaradi lune. In kaj ugotovim zvečer? Da je bil v resnici v četrtek zadnji vodni dan. Jaz sem bila torej čisto po redu, moža sem pa zaj...... Zato sva se odsločila, da bo mož normalno končal jutri z OH dnevom, imel v ponedeljek kot zadnji dan vodni, jaz se mu pa solidarnostno pridružim. V torek torej štartam z drugim delom. Knjigo že imam in če prav razumem, gre takole: v prvem delu si sledijo dnevi B, Š, OH, sadni, B, Š, OH, sadni... za večerjo vedno jemo pol kosila. V drugem delu je zaporedje B, Š, Š, B, OH, sadni, B, Š, Š, B, OH, sadni,... ampak velja to le za kosilo, za večerjo jemo praktično karkoli, "prepovedana" kombinacija v enem obroku pa je B+Š. Sem prav razumela? Prosim Vandolina popravi me, če se motim. In še sporočam moj končni rezultat (en dan pred koncem): -14kg!!! Štratala sem z 87kg, končala pa z 73kg. Cilja sicer nisem dosegla, ampak sem zadovoljna. Časa je še dovolj, nadaljujem z drugim delom, potem pa še enkrat prvi del. Punce, držim pesti za vse in vsako posebej! Issi

cessy  

16. nov 2008 10:40

joj ka ste pridne, jast sem pa včerj potem kruh sepkla in seveda sem mogla en kos pojesti pa tako sem ugotovila da bolje da začnem še enkrat ker mi pride ravno sadni dan potem na ponedeljek to pa nei vredu ker ima trening in res ne bom zdržala že prvič ob sadju :)tako da jutri začnem ;) čisto zares! cessy

itak  

član od: 14.10.2007

sporočila: 37

16. nov 2008 12:00

Se vam še jaz pridružim. Berem vas že doolgo, zdaj bom pa še kaj napisala. Dieto sem poskusila že lani decembra, vendar ni bilo uspeha in sem jo prekinila. 14 dni nazaj sem se je pa spet lotila, tokrat bolj resno, in rezultati so že: -2,5 kg Še 5-7 kg bi rada izgubila. Sicer grem 3-4krat na teden tudi v fitnes center, kjer dvigam uteži, tečem, kolesarim ali pa se vključim na aerobiko. Včasih si jedilnik malo prilagodim. Ker grem v fitnes vedno dopoldne, včasih po treningu pojem tisti kos kruha, ki je predviden za kosilo, in ga kasneje izpustim, ali pa imam kosilo že pred 12.uro. Včeraj sem imela sadni dan. V knjigi je recept za sadno solato, ki sem jo jaz spremenila v sadno kašo: zmiksala sem avokado, banano, kivi, sok limone in sok pomaranče. Bila sem skeptična, če bo to sploh užitno, ampak je zelo dobro. Poskusite kdaj, da se ne naveličate sadnih dni. Bila sem pa tudi na dveh urah aerobike, ker je bil v fitnesu dan odprtih vrat in so predstavljali vse vrste skupinskih vadb. Danes imam pa zato muskelfiber Za kosilo sem imela praženo zelje s tofujem, zdaj grem pa nabirat sončne žarke lp vsem itak

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

16. nov 2008 18:14

Hoj Issi čestitke, prav pridna si, saj zgubiti 14kg tudi ni kar tako. Ta drugi del je točno tako kot si opisala. Greš po B, Š, Š B, OH in zadnji UH dan. Za večerjo pa ti tudi piše pri B dnevu so ponavadi škrob, lahko pa imaš tudi B ali pa kar koli drugega. Samo pazit je treba, saj veš, kot v prvem delu. Ne preveč jest in ne preveč grešit in tvoja najboljša prijateljica, oz. od vseh je , sam ne z vinčkom ampak z vodico. Oglasile so se tudi neke nove sotrpinke. Lep pozdrav vsem novim hujšarcam. Za danes toliko, oglasite se še kaj, pa lep pozdrav vsem. Vandolina

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

17. nov 2008 10:29

Evo idejo za kosilo, če imate danes OH! PICA ŠPAGETI Tako pa zgleda to na krožniku. Evo za večerjo pa Prekmurska gibanica! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/ Pol pa najše kdo reče, da ta dijeta ni dobra in da so lačni zraven!!!!! Sporočilo je spremenil(a) Katarina K dne 17. nov 2008 10:30:38

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

17. nov 2008 14:00

KATARINA..............kakšne dobroteeeeeeeeeeeeee sline se mi kr cedijoooooooooo jaz pa danes sadni dan in me kr naprej nekaj matra lakota...sploh se ne moram nasitit...če danes vzdržim sem genij..... NAJA74

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

17. nov 2008 19:14

Katarina K, ti si pa packa. Še robčke bi nam morala poslat, oz. velike brisače, da bi si brisale sline, ki se nam cedijo ob pogledu na to hrano. Tudi jaz sem danes za večerjo kuhala nekaj novega. Pest suhega sadja, slive in marelice sem zrezala na koščke in jih pokuhala 5 minut v 4 dcl vode. Potem sem notri stresla 1 dcl riža. Dodala sem en vanilij sladkor in malo cimeta. V knjigi sicer ne piše za vanilij in cimet, pa mislim, da vseeno nemore biti tako hud greh!? Je kar okusno, čeprav je kuhano na vodi. Poskusite kdaj! Lep pozdrav vsem Vandolina

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

18. nov 2008 8:34

Pozdravljene vse. Včeraj je minilo 14 dni od kar sem na dieti. Super se odvija za enkrat -3 kg. Res sem imela vmes tudi eno polno luno. Gremo naprej še 10 kil minusa rabim. Tudi ta teden bom poskusila za luno, ki bo 19.11.2008 ni nobene panike. Gre. Imejte se. Mial mial

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti