13. nov 2008 11:35
Joj pozabila sem vprašat je katera tukaj, ki je tud z dieto začela zdaj v ponedeljek 10.11.2008? NAJA74
13. nov 2008 11:35
Joj pozabila sem vprašat je katera tukaj, ki je tud z dieto začela zdaj v ponedeljek 10.11.2008? NAJA74
13. nov 2008 20:25
Lep pozdrav! Danes sem si ustrelila sadni in sem probala za kosilo pečene banane s cimetom. Je blo prav slastno, kot bi rekel moj sinko. Drugače me pa ta sadni dan za spremembo ni zeblo.. je pa zunaj tako grdo vreme, da je kar žalostno pogledat skozi okno. Bo pa kmalu vikend in mogoče bom kaj spekla, pa bom boljše volje. Jutri bo pa za kosilo zelenjavna pica. Njama! Komaj čakam! Drugače pa nič novega. Kile so kar na mestu in vzdrževanje je ok! Se slišimo še kaj in bodite pridne. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
13. nov 2008 21:54
Jaz imam danes zadnji vodni dan, pa še z luno je sovpadal. Dosedaj sem ga prestala (skoraj) brez težav - je pomagalo, da sem bila cel dan v službi. Držite pesti, da sedaj zvečer ne zaj.... Še malo pa bo konec! Issi
14. nov 2008 6:20
naja, jaz sem prejšnji teden imela poskusni, tako da sem redni prvi dan imela v torek, 11. torej sem en dan za tabo... klavdija
14. nov 2008 8:07
JUTRO. Evo včerajšnjo lunco sem brez težav prestala, sem se šla stehtat in sem vesela. Imam -1.5 kg. Tako da skupno do danes je šlo "dol" 9 kg. Jupi. Danes imam pa sadni dan naprej po pravilih, bodo pa tudi popečene banane za kosilo. Pa najbrž za večerjo kuhana zelenjava. darčika
14. nov 2008 8:35
Dobro jutro vsem. Bbravo vsem ki ste držale vodni dan. Darja kar lepo število kilc je to, čestitam. Jaz sem ga pa ravno včeraj malo za.......Sem grešila. Na belajovinski dan sem jedla pražen krompir. Bila sem doma pri starših in res se mi ne da prepirat zakaj sem na dieti in sem čisto zavedno pojedla tudi tisto žlico krompirja.....Danes pa spet naprej. Če bi bilo vreme kaj lepše bi bilo fino it ven tečt (pa vreme je spet samo izgovor) Zvečer bo treba malo na orbitrek it. lepo se imejte hema
14. nov 2008 8:42
Jutro vsem! Povejte mi punce....po kolkih dneh so začele kile padat dol?Jaz se res strogo držim, pa se mi zdi da sm še kr napeta KlavdijaB - škoda da nisva isti dan.... Darčika - v kolkem času - 9 kg? Upam, da mi uspe....vsem nam držim pesti NAJA74
14. nov 2008 9:16
NAJA74, na dieti sem od 22.septembra, pa če sem čisto točna 8 kg in pol sem shujšala. Ma ne vem no meni se ne zdi veliko-sploh ker je moj cilj še tako daleeeč. Sem pa prejšnji mesec imela dva vodna dneva, pa včeraj lunca. Sem bla prepričana, da bo šlo hitreje ampak mislim, da je bolje hujšat počasi in za vedno kot pa na hitro in se potem še hitreje nazaj zredit. Do naslednjega poletja bomo vse že prave manekenke darčika
14. nov 2008 19:01
O, hujšarce moje, zgleda, da smo imele skoraj vse včeraj ! Zdržala sem brez problema, samo zeblo me je kot ponavadi. Mislim pa, da niso šle kilce dol kot sem si želela. Pa kaj čmo pretiravat, saj sem imela en vodni dan tudi prejšnji teden, tako, da ni za pričakovat, da bom kar zgubila 2-3 kg, kot piše v luninem koledarju na internetu???!!! Saj veste, da sem že oddelala svoj prvi del in sem na vzdrževanju, pa je že to lepo, da sem zgubila v 50 dneh -2kg. Tako, da imam sedaj 85 kg. Super jaz, saj je pri mojih letih težje shujšat kot vam tamladim. Se pa ne tožim. Saj sem si vse kilograme sama nagrizljala. Pogrešam Marino5? Kaj se stabo, si obupala, pa tako si lepo začela. Issi, kmal bo konec enega dela, potem pa začneš z drugim, ali boš tudi ti odnehala? Ali bomo odprle novo temo "Naslednjih 90 dni", ali bomo kar čvekale na temu delu? Pozdravčke vsem tastarim hujšarcam in tudi tanovim Vandolina
14. nov 2008 20:36
kok sem jaz ena koza butasta. Zjutraj sem se zbudila zamorjena, slabe volje brez razloga. Cel dopoldne sem šla sama sebi na živce. Mož me je spraševal kaj mi je. Ne vem bila sem čisto .....smotana.Sem se pa lepo držala diete, sadje za kosilo kumare s krompirjem. In tako sem taka vsa brezvoljna odšla delat (trgovina) Tam sem pa hodila mimo policde z čokolado tok časa da sem eno odprla in jo pomalicala. Sicer imamzdaj slabo vest, veliiiko slabe vesti samo energija je pa čisto druga..... In zdaj zaključek: če jaz nisem odvisna od čokolade potem ta odvisnost sploh ne obstaja. Jutri grem na en izlet v nedeljo pa vodni dan...za kazen. LP hemaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušeno sladko zelje
Jaffa torta