2. nov 2008 19:23
Hojla punce, na vodni dan se lahko pije čaj brez sladkorja in seveda vodico. Boš vidla da ti bo šlo bolje kot pa sadni dan, ki je za vse fuj. Lep večer še naprej Vandolina
2. nov 2008 19:23
Hojla punce, na vodni dan se lahko pije čaj brez sladkorja in seveda vodico. Boš vidla da ti bo šlo bolje kot pa sadni dan, ki je za vse fuj. Lep večer še naprej Vandolina
3. nov 2008 9:19
O punce kako ste kaj danes? Moj ta mali ima danes devet mesecev! Drugače vreme je še kar v redu, tu pa tam se prikaže celo sonček. Kaj bom danes kuhala še ne vem. Mi pa danes pripeljejo steklokeramično ploščo in komaj čakam, da si poštimam kuhinjo in vržem stari šporget proč. Bom še bolj z veseljem kuhala! gaja1 kako je šlo z vodnim? Ti je blo kaj težko? Upam, da ne.Piši, če se je kej poznalo po vodnem! No sedaj pa grem, ker moram še malo pospravit po hiši, dokler ta mali spančka. lep pozdrav vsem! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
3. nov 2008 12:08
Pozdravljene! Tudi jaz se vam pridružujem pri tej dieti! Sem jo sicer uspešno opravila že pred pol leta sedaj pa ponovno sem se pa zredila za 2 kili od prejšnje diete! Danes je moj prvi dan! Vso srečo vam želim! Memole
3. nov 2008 12:59
Pozdravljene! Že pred leti sem tudi jaz že hujšala po tej dielti in sem v mesecu in pol zgubila 9 kg. Potem pa sem seveda jedla po starem (ti,ti) in kile so šle zopet gor. Vmes sem se velikokrat odločila, da zopet nekaj shujšam in nekaj kil mi je uspelo vendar nikoli toliko kot prvič. Danes sem se zopet odločila, da zančnem z dijeto in oblečem stare hlače. Danes imam privi dan. Razen mesa in solate kakšna kosila mi še priporočate? Upam, da mi bo uspelo. Lepo se imejte sotrpinke. Mial mial
3. nov 2008 13:23
Zdravo! Danes je eden tistih ponedeljkov, saj veste, ko si človek reče, danes pa spet začnem... Memole, tudi jaz sem opravila to dieto dvakrat že a vselej na pol. Nazaj sem pridobila celih 5 kg. Brrr. Tudi tebi želim veliko sreče in ker imava obe isti dan, upam da boš predlagala kake dobre recepte. Želim vam lep sončen dan in pojdite danes mal na sončka! Anetta
3. nov 2008 13:25
Oprosti, mial sem tudi tebe spregledala... Jaz bom danes goveje meso iz juhe + korenje + toplo juhico... To bo vse za danes, ker sem včeraj jedla preveč. veliko uspeha želim vsem Anetta
3. nov 2008 18:31
Mial, jaz jem na beljakovinski dan: - zrezek ali hrenavko in zeleno solato (včasih zraven še korenje, cvetačo, brokoli...) - pražena jetrca s čebulo, košček kruha, solata - golaž, kruh, solata - Prepražiš pol čebule, dodaš gobice (lahko tudi kar v slanico vložene šampinjone ali katerekoli gobe pač), ubiješ na to dva jajca, soliš, popopraš. Zraven košček kruha in lahko tudi solato. - Skuhaš poljubno zelenjavo (cvetača, brokoli, korenje, brstični ohrovt, koleraba...), jo daš v manjši pekač, potreseš z naribanim sirom iz zapečeš v pečici. Poleg spet solata. - segedin in košček kruha - zelena ali zeljna solata, na katero dodaš pločevinko tune - Na čebuli prepražiš mleto meso, začiniš po želji. V manjši pekač daš plast kislega zelja, plast mesa in spet plast zelja. Zapečeš. (neka različica "musake" z zeljem) Ti kakšna ideja tekne? Issi
3. nov 2008 20:32
Uauuu! Kaj vas je danes tle gori. Pa tri nove članice! Dobrodošle vse in lep pozdrav starim hujšaricam, pa vzdrževalkam! Danes ima moj ta mali sinek 9 mesecev! Bravo Blaži! Za Kosilo smo imeli zelenjavno rižotko in je blo ful fino. Za beljakovinski dan lahko naredite tudi paradajz in jajca. To je Srbska jed in mi jajca jemo s satarašom.( satarašje, za tiste, ki ga ne poznajo) Popražena čebula, pa pol paprika in po želji še kakšna bučka, pa seveda paradižnik, najboljše mesnati in pokuhaš vso vodo, da dobiš sataraš. Pol v sataraš vbiješ dve jajci in mešaš z vilico, pa še malo posoliš. Meni je to ful dobro. Zraven pa je lahko še rezina kruha, za večerjo pa samo eno jajce in brez kruha. No jaz se na vzdrževanju še kar pridno držim. Se vsak dan tehtam, da vidim kje sem, da me ne zanese. Kaj ve, ki ste že drugič na ločevalni, ste se po končani dijeti še držale? Ste še naprej ločevale, al ste jedle samo zmerno? Hvala za odgovore in si tipkamo! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
3. nov 2008 22:01
Ej, ne no. Ve tukaj nekaj o enem mesku, jaz pa jutri sadje in zelenjavo. Zdaj pa sploh ne vem kaj naj si skuham čez dva dni na B dan. Katarina jaz sem se še kar držala ločevanja med obroki. Sem pa začela z rednimi zajtrki (kar obilnimi) in so se mi začele spet nabirat kile. Sicer še ni bilo tako kritično..... Zdaj ko sem spet začela za zajtrk jesti samo sadje, no ko sem spet začela s tem načinom prehranjevanja imam veliko več energije. V nedeljo smo šli na pohod-Črna prst (1100m višine, približno pet ur hoje) in sem zjutraj preden sem šla na pot, pojedla eno banano, čez dve uri pa še približno pest študentske hrane in mi ni popolnoma nič mankalo energije. Na vrhu so se mi smejali, ko sem iz ruzaka potegnila črno žemljo in jabolko........ Brez problema.Pijače sem pa tovorila s sabo kot ena kamela, poleg litra in pol vode še pol litra izotoničnega napitka.Vse sem porabila. Imela sem pa Škrobni dan, tako, da sem si šele zvečer naredila riž z zelenjavo...... Malo sem se razpisala. Hočem pa samo to povedat, sem včasih mislila, da če ne bom jedla ne bom mogla hodit ali pač delat.... Pa ni tako....Sicer ma pa telo veliko veliko "špajzo" pa naj tam jemlje Dobrodošle neve, ki ste se nam pridružile: Memole, mial, Anetta. Lahko noč Hema
4. nov 2008 7:28
Ojla, se oglašam vsa srečna, da sem uspešno prebrodila vodni dan. Zdajle sem se stehtala in mi kaže še 0,5 kg manj, torej sem sedaj na 80,5. Vsega skupaj mi je šlo do 1. vode dol 6,5 kg. Res na vodni dan ni težko zdržat. Vsak sadni dan je težje. Pa še super se počutim, sem polna energije in zdi se mi, kot da sem spucana. Upam, da se naslednji mesec ne bodo kile čisto ustavile, ker mi do končnega cilja manjka vsaj še 15 kg. Danes si bom privoščila jurčke z jajci pa solato, večerjala pa verjetno ne bom (prepozno pridem iz službe). Aja, pa še nekaj moram povedat. Že 2 leti jem zdravila za visok krvni tlak, pa še ni bil čisto ok, sedaj pa imam že kak teden idealnega. Torej ta dieta res dobro in zdravo deluje na telo. Dobrodošle vse nove, veliko uspeha vam želim. gaja1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoča paradižnikova juha
French toast s sadjem