30. sep 2008 21:43
O ne! Jaz še vedno vztrajam in tudi bom do konca! Malo grehov je že bilo, pa ne kaj hudega in niti slučajno ne toliko, da bi odnehala. Jaz se ta teden bolj ukvarjam s hrano kot običajno, saj delam 8-18h in si moram kosilo nositi s sabo. Kar pomeni, da cel popoldan premišljujem, kaj je takega, kar lahko jem naslednji dan in je užitno hladno... In potem zvečer kuham in si delam skomine No, moj jedilnik za ta teden - mogoče pride kateri prav: ponedeljek - jabolko, pečen ražnjič (hladen je čisto OK), solata iz paradižnika, gobic in čebule, za večerjo doma pražena jetrca s čebulo in zelena solata torek - grozdje, krompirjeva solata in košček polnozrnatega kruha, za večerjo doma pečen krompir in zelena solata sreda - pizza s paradižnikovo mezgo, šampinjoni in svežim paradižnikom (vseeno raje jem hladno pizzo kot hladne testenine), večerja nekaj piškotov četrtek - najlažje; sadje petek - grozdje, zelena solata in kuhano jajce, za večerjo pa še ne vem Pizza za jutri bo vsak čas pečena, cela kuhinja diši, meni se pa sline cedijo... Ampak vztrajamo! Issi