24. sep 2008 9:53
Dobro jutro,
Marina5, le pogumno naprej v nove zmage. Jaz se tudi raje ne bom tehtala, ker bi tudi mene kaj takega kot se je tebi zgodilo čisto sesulo. Ampak kot pravim bodi močna in nadaljuj, do cilja je še daleč a na koncu bomo vse vesele, boš videla.
Jaz sem si pa včeraj naredila krompirjev golaž s kumarično solatko in kosom polnozrnatega kruha. Je blo tolk dobr, sem si hotela narest rižotko a v zadnjem trenutku sem opazila, da bo treba it v nabavo, ker mi je zmanjkalo riža.
Danes si bom pa naredila pico, gor si bom pa dala malo paradižnikove omakce, malo čebulce in šampinjončke. Komaj čakam, še bolj težko pa čakam večerjo, ker bo sladko. Sem se že odločila, da si bom privoščila kremšnito. Poleti sem komaj čakala na sladoled, ko sem kao neki hujšala, zdaj me pa že itak zebe in nimam želje po mrzlem.
KatarinaK, koliko imaš pa ti starega otročka, sej si že verjetno pisala kaj pa nisem brala za nazaj. Naš pobalinček ima 6.mesecev in je že pravi dečko. Rad dobr papca tko kot mami. Sej zato je pa ostalo toliko kil po porodu.
Drugače pa tudi jaz nisem imela kakšno sijočo nosečnost tko kot ti ne, je blo več težav kot ne. Edino pri prvi je blo vse ok, pri drugi naši bejbi in zdaj nazadnje mi je pa nagajal povišan tlak in sem oba prej rodila pa oba sta imela komaj čez dve kilci. Ena 2290g, Jan pa 2890 g. Tko da pri nas smo zaključili z naraščajem, zdaj mora pa mami še samo shujšat pa bo...
Ja nič, mali je zaspal zdaj grem pa še kaj narest. Se še kasneje kaj oglasim pa nobenih sprehodov do hladilnika..
darčika