24. sep 2008 18:50
Katarina K lepo te je pogledat, zdej ko si shujšala, možek je verjetno vesel, ko ima elegantno ženkico. Jaz sem tudi končala s prvim delom, danes imam še "sadni dan" in od jutri naprej grem z dijeto po drugi knjigi. Tu se spremenijo zaporedja, kar me trenutno malo moti, se bom pa že privadila. Za jutri imam spet piščanca in zelenjavo, malo mi že pri ušesih gleda ven, pa bo že. Potem pa 2 dni škrob in tako naprej. Marina5 kar vstrajno naprej, tudi če nardiš kakšen kiks, drugi dan bodi bolj pridna, saj tista, ki reče, da ni nardila nobenega greha, laže. Tudi jaz sem se vsake toliko pregrešila, ne veliko, ampak greh je pa bil, posebno pri polnozrnatem kruhu, nisem pojedla en kos ampak 2, pa kaj. Pa so kilce vseeno šle dol in sem zelo zadovoljna. Ugotovila sem, da je tisti recept (ko je škrobni dan) s fižoleti in krompirjem ful dober, zadnjič sem jih naredila in komaj čakam da jih spet skuham, saj sem se malo naveličala riža, saj bom še kitajc ratala. Tudi kislo zelje, ki je 2. dan 1. knjige, je super, samo nesme se dat kuhat skupaj kislo zelje in krompir. Zdej je ratalo mraz in paše nekaj takega, da se je z žlico. Pa dovolj za danes, bodite pridne, brez grehov Vandolina