Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

4. okt 2008 16:25

Pozdravljena med nami 2. Lih zdej me je ven vrglo in sem ful jezna. jaz sem na vzdrževanju in me najbolj zanima od tistih, ki ste že drugič na dijeti in ste zlezle, na stare kile, da kaj je šlo narobe. Upam, da bom vsaj en cajt taka, ki sem si zelo všeč. Čeprav sem še na vzdrževanju, ne morem brez vas in vedno pogledam kera je kaj pisala. Še en dokaz, da preveč mislim na hrano. Ko sem prebrala tvoje ime tako, se, najprej pomislila na prve slo merendinice Tako , ki so nam jih dali za malco v osnovni šoli. Mjnama! Kje pa si ti kej Vandolina, veteranka naša?! Zdej pa morem it, ki se je ta mali zbudu. Je spal cele pol ure! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

4. okt 2008 17:23

Pozdravljene hujšarce! Issi praviš, da delaš po cel dan in da nosiš hrano seboj. Kaj si že kdaj slišala za termo posodo? Misilm posodo, ne steklenico. V njej bi lahko nesla kosilo v službo in še toplo bi bilo. Kaj praviš, to bi pa šlo, kajne. Danes sem po dolgem času naredila kosilo zame in za moža.Ponavadi sem kuhala 2 kosila. Delala sem sarmo, samo se nisem točno držala navodil po knjigi, saj so mi malo čudna. Delala sem po svojem receptu, samo na koncu nisem naredila omake. Upoštevala pa sem 1 žličko olja. Lahko pa narediš sarmo, jo naložiš v pekač, jo zaliješ z vodo, 1 žličko rdeče paprike, malo začimb in daš pečt v pečico. Po občutku( ko so zapečene) vidiš kdaj so pečene. To potem poješ s kosom kruha. Mogoče bo ta recept kateri všeč. Meni je ful. Katarina K, kdaj bodo kostanji. Jih že sanjam. Pozdrav vsem pa napišite še kakšen dober recept, saj je potem lažje kuhat, ker vedno nimaš ideje, čeprav imamo knjigo, včasih nimam pojma kaj bom točno skuhala. Vandolina

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

4. okt 2008 19:11

Vandolina, za to pa res še nisem slišala. Kako pa izgleda? Mislim, da bi mi zelo prav prišla, človek se naveliča stalno hladne hrane. Saj poleti še gre, sedaj ko je mraz, pa bi pasalo kaj toplega ali vsaj mlačnega. Danes imam (imava z možem) Š dan in za kosilo smo imeli ričet (tudi otroka ga obožujeta) brez mesa, za večerjo pa sem ravnokar pojedla skledo solate iz svežega zelja z dvema krompirjema. Mnjami! Teža mi sedaj že nekaj časa stoji, ampak se ne sekiram, saj sem bila pripravljena na to, da v drugem mesecu stoji. 15.10. imam drugi vodni dan in takrat upam, da bo šlo še kaj dol. Je pa že sedaj čudovit občutek, ko oblačila čisto drugače stojijo, ko tesne hlače postanejo "komot" in ko najpogosteje nošene hlače potisneš v kot omare, ker so prevelike. Imam nekaj oblačil izpred treh let, ki so mi bila absolutno premajhna in počasi zopet postajajo prav in kadar imam krizo zaradi nespremenjene teže v zadnjih dneh, jih grem probat, pa zopet dobim moč in motivacijo, ko vidim da manjka "le še malo". Držite se soborke! Issi

Vandolina  

4. okt 2008 22:09

Issi, to je normalna posoda, samo da je narejena tako kot termos flaša. Sigurno jih imajo v tehničnih trgovinah, kjer imajo posodo, samo vprašaj, nekje jo boš sigurno dobila. Je pa lep občutek, da si lahko oblečeš kakšno manjšo številko. Jaz zdaj prav uživam. Hčerka mi je danes kupila eno jesensko jaknico in to v moji najljubši barvi (bordo). Tako mi stoji kot ulita. Prej pa ni blo šanse da mi kupi kaj brez da probam in to največje številke. Štosno je, da grem v trgovino in probam hlače pa mi trgovka prinese XXXXL številko, tako kar iz navade. Kakšen lep občutek, ko rečeš to mi je pa prevelikoooooooo. Lep pozdrav vsem Vandolina

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

6. okt 2008 11:06

Fajn so taki občutki ja.. Čeprov ni lih fajn če ti vse hlače dol lezejo hehe.. Mene to da mi hlače dol lezejo in da mi niso oprijete ful ni fajn, ker dobim izpuščaje : Žab pa niti slučajno ne maram nost! No sm si pa kupla zato tud ene hlače, ki so kr fajn oprijete! Se mi zdi da mi ful pašejo! :D Vav kera samovšečna.. Pa luštn je občutek k daš nase spet številke 44, 42.. =) Mam pa v omari spravljene še ene hlače, katere so cifra mislm da 36/8, in sam gledam kdaj jih bom lah oblekla :D To je moja meja do katere hočm prit.. Zdele po vodnem dnevu je zlo supr zgledal, sam je hit skočil dobro kilco gor (sam to bo tut vrjetn zard samga piva, k sm si ga prvoščla kr dost hehe).. Sam se ne sekiram, fajn se počutim in to je glavno! Všeč mi je da ko moji kolegi vedno nekej grizejo, da rečem ne jz pa ne bom, vi pa kr če vm paše =) PS: Issi hvala! in Enako! ;) _tmickena_ Sporočilo je spremenil(a) _tmickena_ dne 06. okt 2008 11:08:09

Vandolina  

6. okt 2008 16:56

ISSI, ISSI, ISSI danes sem šla v izvidnico v INTERŠPAR in sem videla, da imajo te termos posode in so prav zdaj v akciji. Imajo 3 velikosti, največja je 1,5 l ostale so malo manjše. Upam, da boš našla. Pozdrav Vandolina Sporočilo je spremenil(a) Vandolina dne 06. okt 2008 18:14:53

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

6. okt 2008 21:56

Vandolina, zlata si! Škoda, ker sem šele zdajle opazila, sicer bi šla po službi že tja. Jutri bo moja!!! Jupi!!! Issi

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

7. okt 2008 8:06

DAN! Danes sem se pa stehtala in sem vesela. Je moj 16. dan diete in imam -3 kg natanko. Ful sem vesela, da se je premaknilo in s še več volje grem naprej v nove zmage. Grešim pa vsak dan, kava z mlekom. Ampak te pa ne dam. darčika

Vandolina  

7. okt 2008 18:43

Bravo Darčika, za tvoj -3. To se pa že pozna. Bodi še naprej tako pridna. Tmickena čestitke tudi tebi, saj je vsaka minus kilca tvoja osebna zmaga.Kar tako naprej. Kaj je pa stabo Marina5? Kako kaj kg? Pozdravljena med nami "tako". Katarina K bi lahko naredila novo razpredelnico, če ste punce kaj shujšale? Lep pozdrav vsem Vandolina

ELMA  

član od: 19.4.2008

sporočila: 93

8. okt 2008 9:01

jutro punce....Še jaz vas mal pozdravim , drgač kr gre..... počasi se topim moram mal prebrat , kaj se dogaja koliko ste zgubile kg , jaz sem na novo začela , ni šlo mal zaradi otrok in njihove bolezni mal zaradi same sebe ..... ELMA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti