27. sep 2008 21:12
Današnji dan uspel brez kiksa. Jupi. Pa hodila tri ure, me noge tko bolijo, da grem kar spat. Noč. darčika
27. sep 2008 21:12
Današnji dan uspel brez kiksa. Jupi. Pa hodila tri ure, me noge tko bolijo, da grem kar spat. Noč. darčika
27. sep 2008 21:37
ojla Ne vem, zakaj se je pico na OH dan, če je pa pri beljakovinskem dnevu dovoljen kos kruha. Narediš testo v velikosti kosa kruha, ga z rokami čisto na tanko razvlečeš (da je čim večjega premera) in ga obložiš z zelenjavo ter sirom. Jaz sem si to privoščila dvakrat na mesec, pa sem vseeno zgubljala kg. Ker sem se ponovno nekaj zredila (za 5kg, shujšala pa 15kg ) sem se odločila ponovit dieto. lp. Pa veliko korajže dardan Sporočilo je spremenil(a) dardan dne 27. sep 2008 21:39:19
28. sep 2008 18:55
Lep vetroven jesenski večer želim vsem skupaj in brez grehov . Vandolina
28. sep 2008 20:53
Pozdravljena dekleta! Pri meni se je sedaj ustavilo, kot sem pričakovala. Vseeno vztrajam in grem dalje. V četrtek bom že na polovici. Danes imam 41. dan, sadni dan. Sadje mi pa res že pri ušesih ven gleda... In danes sem grešila - za večerjo sem pojedla četrt bučke, polnjene z mesom. Hja, bo že. Držim pesti za vse skupaj in vsako posebej! Issi
28. sep 2008 22:24
živjo Danes se vam pa oglašam kot zagotovo največja grešnica.Bila sem na po poroki in sem grešila po celi črti in to je bil poleg malo mleka v dnevni kavi res prvi, ampak ogromen prekršek.Pa sem šla z najboljšim namenom, da ne bo greha.Zdaj imam pa moralnega mačka in jutri bom poskusila kar z vodnim dnem, čeprav ga imam po jedilniku v četrtek in to drugega.Bom imela pa dva v enem tednu.Sem se pa počutila precej slabo po vsej hrani.Res je v vsaki stvari nekaj dobrega. Lepo spite, jaz sigurno ne bom, ker ponoči analiziram tisto kar ne štima čez dan. tisa 58
29. sep 2008 10:30
Dobrojutro :) Tudi jaz sem bila na ohceti, ampak po pravici povedano, nimam slabe vesti. Odločila sem se, da grem na ohcet in bom jedla tisto kar mi paše. Najprej sem pojedla svinjski kotlet in zelenjavo, potem še malo piščanca in še košček svinjske pečenke. Res sem si privoščila mesa in krompirja ali riža niti slučajno nisem mogla jesti zraven. SEveda pa sem OH nadomestila s sladicami!!! To je bilo v soboto in ostali smo še v nedeljo. V nedeljo pa sem pojedla za kosilo samo košček ribe in mešano solato, za večerjo pa smo bili že doma. Ker sem bila pošteno lačna sem si naredila solato. Dva dni sem tako "izostala" od diete in danes nadaljujem s škrobnim dnevom!!! Sem pa celo sobotno noč preplesala in tudi kakšno kalorijo pokurila. Drugače pa se počutim kar OK, nisem napihnjena, vendar komaj čakam srede ko bo sadni dan, da se malce sčistim. Punce, pridne bodite in gremo naprej. LP Marina5
29. sep 2008 20:18
O frajerke, kar na ohcet ste šle in zelo "grešile". Meni se niti ne zdi tako strašno hudo, saj ste se že naučile, da je treba jesti meso in zelenjavo, krompir in ostale packarije naj jedo pa drugi, kajne. Jaz imam jutri sadni dan, kako se ga že "veselim" fuj. Pa bo že šlo. Vsem skupaj lep pozdrav Vandolina
29. sep 2008 21:17
Evo se še jaz javim. jaz sem pa za kosilo jedla zelenjavno pico in popoldne sladkarije. Pa sem vsega po malem in mi ni prav nič dobro. Božja kazen! Drugače pa komaj čakam kostanje. V trgovini jih ne bom kupla ki 8-9e, se mi zdi preveč drago in iz principa jih bom šla sama nabirat. Pa še tebi Vandolina jih prinesem. Ne vem če so že v Brkinih. Predlani smo jih tam pobirali v drugi polovici oktobra. Bi mogli it s ta malimi pogledat. Če ne drugega na izlet! Bom še nardila kako sladico iz kostanjev. Še nikoli nisem delala sladic iz kostanja in moram res probat. Se beremo! Lep pozdrav vsem! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
30. sep 2008 8:19
Helo, kje pa ste vse hujšarice. Jaz se moram kar malo pohvalit, mi laufa dieta ful dobro, sicer na tehtnico pa ne bom šla še en čas, da mi ne bo potem spet vse dol padlo. Čeprav se mi zdi, da hlače že malo boljše stojijo na moji riti. Včeraj sem imela sadni dan in sem si za večerjo skuhala kar dva korenčka, malce cvetače in pol bučke. Me je tako zeblo, da sem prav rabila nekaj toplega in sem potem grickala tisto. Danes pa meska, njami-že komaj čakam. Ja nič pridne bodite pa nič grehov... darčika
30. sep 2008 19:24
Hej dekleta danes pa mene ful zebe, se ve, imam sadni dan, fuj. Komaj čakam tvojih kostanjev Katarina K, bom imela fino kosilo ali pa večerjo. Malo bom pa kaznovana za grehe iz prejšnjih let, imam ful rada kostanje, jih zmažem kar 3/4 kg na enkrat, sedaj pa jih bom lahko samo tistih 30 dkg. Pa ni nič važno, gavno da dijeta gre naprej. Včeraj sem naredila fino pico, za večerjo pa sem imela sladico in vam lahko povem, da mi sladkarije niso nič pasale, boljši bi blo, da sem si pustila en kos pice za večerjo. Drugače nič novega, o ja, kupila sem si še ene kaubojke in to eno številko manjše kot prejšnje, se lahko zbašem vanje, tudi hodim lahko v njih, samo sedet ne morem še tako komot, pa se bom potrudila, da shujšam vsaj 2-3 kg pa bojo tud te komot. Sem prav vesela. Dekleta, opažam, da ste malo zaspale, pogrešam nekatere, ki so se prej redno oglašale, zdaj pa kar tišina. Bodite pridne in se oglasite, edino, če ste tolk grešile in niste več na dijeti???????? Lep pozdrav vsem Vandolina Sporočilo je spremenil(a) Vandolina dne 30. sep 2008 19:25:14Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai s piščancem
Pohorska omleta