Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

2. okt 2008 11:21

Kostanji so škrob, lahko pa si nardiš kostanjev pire z smetano in čokolado na oh, tretji dan. Jaz jih komaj čakam. Sem končala z dijeto, ma se vseeno vsak dan trudim, da pravilno kombiniram in da ne jem preveč. Včeraj sem si nardila za večerjo ( Ob šestih ) en mini sendvič iz polnozrnatega kosa kruha . Sem eno debelejšo rezino dala na pol, eno polovico sem malo namazala z zenfom, naložila rukolo gor in še dve šniti mocarelle. ful je bil dober. In pol pa na orbitrek. Zdej sem še kar pridna in se matram telovadit kolkor se da. Malo je malo, nič ni nič. Vidim, da ste pridne in se trudite. Bodite pridne še naprej! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

SINDY  

član od: 12.9.2008

sporočila: 79

2. okt 2008 12:26

Hvala Katarina K za informacijo. Že "sanjam" pečene kostanje ... SINDY

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

2. okt 2008 14:05

U jz mam pa sam en vprašanje za jutr.. Kavo lahko pijem na vodni dan? _tmickena_

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

2. okt 2008 16:25

Najlepša hvala linolina! Ta ideja mi bo res prav prišla! Danes imam sadni dan, pa sem zjutraj pozabila doma vrečko s sadjem, sama sem dežurna v pisarni in ne morem v trgovino, tako da bo verjetno tale sadni dan kar vodni. In če bom že zdržala ob vodi do 18h, se mi zdi čisto škoda potem zvečer jest. Mislite, da je to OK, kar tako imeti vodni dan? _tmickena_, načekloma naj bi na ta dan uživali res le vodo in nesladkane zeliščne čaje, ampak mislim, da zaradi ene kave ne bo nič narobe niti ne bo dan "stran vržen". Ti si kar privošči kavico! Issi

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

3. okt 2008 7:13

Dobro jutro punce, Vesela sem, da ste tukaj in, da imam družbo pri tako zahtevni nalogi kot je hujšanje. A ni zapleteno? Pravila so jasna, jedilnik je preprost ampak ko je treba zvečer reči ne, takrat nobena stvar ni več tako razumljiva in enostavna. Vsaj pri meni ne :o). Vam povem, da me zvečer včasih kar nosi po stanovanju in odprem hladilnik in pregledam vsebino, polna usta slin imam in potem se pogovarjam sama s sabo: oh, samo tale košček sira, ali raje malce piščančjih prsi, ah bom samo eno pašteto in črn kruh ... oooooooooo groza. Koliko moči potrebujem, da rečem NE, NE BOŠ! In to mi uspe devetkrat od desetih poskusov, vsake toliko časa pa zamočim in pojem zvečer jabolko, pest študentske hrane, tudi košček sira sem že, na začetku diete pa tudi čokolado!!! Kako pa je z vami? Meni sicer hlače prav plešejo okoli riti in tudi modrček imam že številko manjši, ampak včasih me prav ubija ta večerna borba sama s sabo. Sicer sem dvakrat tedensko na telovadbi in takrat mi sploh ne hodijo traparije po glavi, druge večere pa imam borbo sama s sabo. Da malo pojamram ... :o) Pred nami je spet en vikend. Vesela sem ga in upam, da bo kaj lepega vremena, vsaj nedeljo, da bom šla malo ven. Sobota je tako namenjena gospodinjskim opravilom. Bom pospravila, da se bo vse svetilo in tudi oknom se moram posvetiti. Kuhala bom in sebi jutri privoščila špagete, v nedeljo pa je spet sadje! Uživajte dekleta in poskušajte biti bolj pridne kot sem jaz! LP M Marina5

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

3. okt 2008 9:19

Marina5, ne bi rajši danes stanovanje zglancala, pa imaš pol dva dni fraj za sprehode al pa za kar koli. danes bo itak slabo vreme. Popoldne se lotiš, malo pohitiš in boš pol imela cel vikend fraj. vsaj mi tako čistimo, da imamo pol več prostega časa.Glede hrane, je pa pri meni isto. Vsake tolko me kaj premami in pol mi je žal. Včeraj sem jedla zvečer temno čokolado in mi ni blo nič dobro v želodcu. se moram odvadit hranit možgane in začet jest kar telo potrebuje.Linoliona, kaj kus kus je škrob? Pol moram , pa pše jaz probat. Ga nisem jedla že fulll časa. verjetno je dobro.Danes je tako zaspano vreme. ta mičken spi in mi je kar dolg čas ko ne moreva ven. Upamo, da se bo vreme kaj popravlo.Lep pozdrav vsem! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

linolina  

član od: 15.3.2008

sporočila: 531

3. okt 2008 16:23

Kus kus je OH, lahko pa tudi škrob. Ker tudi jaz nisem bila sigurna, sem poklicala kar na uredništvo Rine, pa so mi prijazno povedali, da je kus kus lahko v bistvu oboje. Drugače se pa to deli tako, da je vse nemleto, torej v zrnju,Škrob, vse mleto pa OH. Upam, da sem razumljivo napisala. Če pa katera ni za kakšno jed prepričana, pa naj kar brez skrbi pokliče na uredništvo revije RINA ,so resnično prijazne urednice. linolina

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

4. okt 2008 11:16

Yea Yea!!!!! PA je šu vodni dan skos :D Ta dan morm rečt mi je velik lubši kolkr mi je sadni dan.. hehe!! :D Čeprov dans pa komi čakam na meseka pa solatoooo, juhuuu! _tmickena_

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

4. okt 2008 11:19

Bravo _tmickena_! Ni tako hudo, ne? In, na tehtnici se kaj pozna? Držim pesti... Issi

tako  

član od: 4.8.2005

sporočila: 41

4. okt 2008 13:16

Pozdravljene, jaz sem začela z loč. dieto z 1.10. Tako , da trije dnevi so že za mano. Danes pa imam sadni dan, ki je skupaj z proteinskim najboljši.Enkrat sem jo že delala pred tremi leti in sem shujšala celih 10kg. Upam, da tokrat bom ravno tako uspešna. Pozabila sem povedati, da vagam se vsaki osmi dan. Lp tako Sporočilo je spremenil(a) tako dne 04. okt 2008 13:18:54

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti