Ločevanje živil 90. dni - 5. del

linolina  

član od: 15.3.2008

sporočila: 531

22. sep 2008 17:41

Pozdravljena dekleta ! Po dolgih tednih se vam zopet javljam. Danes je moj 43 dan in po začetnih težavah, ko mi teža nikakor ni hotela dol, sem sedaj spravila dol že celih 6 kg. Res pa je, da vsak dan hodim 1 uro ali pa kombiniram tek in hitro hojo in rezultat res ni izostal. Vas pa ves čas prebiram na forumu in vsem privoščim čimboljše rezultate. Le tako naprej. Moja želja je še - 3 kg in bo super. Upam, da mi uspe. Lep pozdrav vsem ! linolina

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

22. sep 2008 18:03

Vandolina jest sem jih imela še več, ko sem šla rodit.111 darčika

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

22. sep 2008 19:46

Ha Darja, ti si rodila in kile zgubila, jaz pa nisem rodila, samo kile sem si nagrizljala. Vandolina

darja2  

22. sep 2008 20:34

Ja vandolina šlo je dol celih 6 kil potem veš koliko mi jih je še ostalo. Drugače je pa dan minil OK, vse po predpisih, brez pregreh- sem pa fejst lačna zdele ampak se ne dam. Drugače pa hvala Katarini za dobrodošlico.... Jutri bo pa zelenjavna rižotka in solata. Lahko nočko hujšarice darčika

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

22. sep 2008 21:11

O darja2! Pol si pa kot jaz in ELMA na porodniški. In vse imamo približno enako stare otročke. Meni je blo super, da sem imela oz do srede še imam, dijeto sedaj, ko sem na porodniški, ker lažje uskladim urnike za obroke, kot,če bi bla v službi. Srečna ti ki imaš tri otročke. Jaz bi tudi imela še enega pa verjetno ne bo šlo. Ko končam porodniško sem spet brez službe, pa še nosečnosti imam katastrofalne. Ne sekiraj se, če nočeš razkrit koliko kil imaš, obvezno pa sporoči ko bo šlo kej dol! Te številke nam pa zaupaj. Verjami, da bo to že kmalu, če ne boš preveč grešila. Danes sem imela rižotko! Super je bla. Še boljša bo pa jutri pašta z satarašom in popoldne me je ta starejši sin nažical, da če ne bi kaj spekla. Lih prav, ki bom lahko še jaz kaj finega pojedla. Moram še zame popravit tabelo saj mi je uspelo še malenkost it dol. Lahko bi bla bolj pridna, ampak kruhu pri prvem in drugem dnevu se ne morem odrečt. Pa kdaj pojem tudi kak piškot ki ne bi smela. Najhujše mi je pa zjutraj samo sadje. Pa sadni dnevi. Sem vidla, da tudi druge ravnotako kot mene zebe. Zdaj proti koncu dijete mi gre rez težko. Komaj čakam na vzdrževanje, da bom za večerjo lahko pojedla kak jogurt al pa kos sira. To dvoje skoraj 90 dni nisem jedla. Sira mogoče dvakrat, jogurta pa niti enega Pa še marina 5, sem te hotla vprašat, če si vedno zjutraj jedla samo sadje na vzdrževanju? Samo sadje? Meni se to upira in zadnje čase dostikrat spijem samo kak 100% sok. jaz bi rajši pol je dla zjutraj polnozranat kruh eno rezino pa malo šunke al kos sira. Verjetno ne bom smela?! No zdej pa vas lepo pozdravljam in še kaj veselo pišite! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) Katarina K dne 22. sep 2008 21:19:28

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

23. sep 2008 9:13

Dobro jutro punce, Pa je za mano - prvi vodni dan in naj povem, za korajžo Darji2, imam "samo še" 109 kil. Začela sem s 116 (tud mene bi skor kap trefnla ko sem videla cifro, ampak kaj hočem :o)) in po prvem vodnem dnevu imam 7 kil minusa. Kar vesela sem, prav preveč me pa ne meče od veselja, ker vem, da moram opraviti še kar nekaj vodnih dni, preden bom na cilju. Še 23 kil me čaka in potem bom lahko začela z vzdrževanjem teže. Katarina, vidiš, sem šele na začetku in o vzdrževanju teže šele sanjam in danes sem se odločila, da bom nehala grešiti!! Odločitev je pametna in na meni je, da odločno rečem NE ko se me poloti skušnjava. Ko začnem računati koliko kil sem dobila v zadnjih treh letih, se pošteno zgrozim. 10 kil letno, če bi računala povprečje, ampak mislim, da sem lani pridelala več. Kakšnih 15 kil v enem letu in 15 kil v prejšnjih dveh letih. Grozno ane, ampak zdaj sem kjer sem in nazaj lahko pogledam samo takrat ko se odločam kako ne bom več delala. Želim si, da bi imela takšno voljo tudi vnaprej, čeprav se dobro zavedam, da je življenje sestavljeno iz samih vzponov in padcev in bom morala pač razčistiti, da kadar sem bolj na tleh, hrana ni rešitev ampak samo mašilo!! Takole punce, hvala ker me poslušate. Prav odleže mi :o) Pridne bodite! LP mmmmmmm danes bo puranov zrezek in solata Marina5

darja2  

23. sep 2008 10:07

VAAAU, marina5, čestitam. Super 7 kil pa ni kar tko, gre pa hitro pri tebi. Punce jest se vam bom kar spovedala, kaj čem skrivat. Bo tako lažje za mene. Včeraj prvi dan sem se stehtala in imam 97 kil, velika pa sem 175 cm. A čez kakšen mesec bom bolj z veseljem poročala o mojih kilah,upam. Če bi prišla tam do 75 kil, bi bla res najsrečnejša na svetu. Do novega leta. Ja Katarina tudi jaz sem na porodniški še do aprila. Takrat bom šla pa že suhica nazaj v službo . Koliko pogosto se ve tehtate? Ali samo o vodnem dnevu ali tudi kaj vmes. Jaz se bom pomoje samo enkrat na mesec, da ne bo prevelikega razočaranja. Danes bom pa jest rižotko papcala in solatko, komaj čakam. Je pa res, bojim se edino sadnih dnevov. Pa vidim, da nisem edina. Ma res bi raje zdržala vodni dan kot pa sadni. Se mi zdi, da sem skoz lačna..pa skoz sam tisto sadje. A mislite, da si lahko pripravim solato tisti dan ali mora biti striktno samo sadje oz. oreščki. darčika

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

23. sep 2008 10:21

Darja2 si pa približno taka kot jaz...velika 156 cm in imam 75 kg.Ker sem mala sem bolj okrogla kot dolga,ha,ha,ha...vsaj 20 kg imam preveč. Imam pa se vam namen pridružit naslednji teden,ko pridem iz bolnišnice...(manjši poseg..) Veliko uspeha. petardica

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

23. sep 2008 11:00

Veš Darja, tudi meni je sadje včasih presladko in jem zelenjavo. Včasih si za kosilo narežem pol kumare, pol paprike in en manjši paradajz in potem to lepo počasi pojem in odlično paše. Verjetno je to proti načelom ločevalne, ker mešam zelenjavo, ampak to zanemarim! Barvno je pestro, kar mi zelo paše in še dobro je! Seveda ne dodajam soli, kisa ali olja. Če si narediš neslano zelenjavo z malce limone in kakšno baziliko, rožmarinom ali origanom, bi po moje šlo skozi. Samo če dodajaš maščobo ali sol ne bo dobro. No, tako razmišljam jaz, ne vem pa če to drži. Kar se tiče 7 kil minusa je bilo res zelo hitro in prvi teden sem izgubila skoraj 3 kile (voda in blato) potem pa 4 kile v treh tednih kar je tudi uspeh, saj bi rada hujšala dolgo časa za doooooolgoooo časa, za vedno pravzaprav! Tehtala sem se po prvem tednu in potem po prvem vodnem dnevu. Zdaj se bom spet čez 4 tedne, ker sem drugače preveč slabe volje in drugi mesec gre menda dol bolj malo, vsaj izkušnje drugih na forumu tako kažejo. Visoka sem 178 cm in zame bi bilo idealno, glede na leta, če bi imela okoli 80 - 86 kil, saj nikoli nisem bila suha in minus 30 kil bi bil zame več kot uspeh!! Veliko sreče tudi tebi Darja in vsem ostalim seveda. Gremo skupaj naprej!!! Zelo sem vesela, da je tukaj postalo bolj živahno. LP Marina5

darja2  

23. sep 2008 11:16

Ja sej jest bom tudi kar še malce z zelenjavo kombinirala sadni dan. To marina ti dam pa čist prav hujšaj dolgo časa za dolgo časa, za vedno!!! Tiste kile, ki jih na hitro zgubiš se še prehitro vrnejo-preverjeno. Počasi se daleč pride. Pomalicala sem ravno dve nektarini. Pa jest bi kar še kaj, joj sem grozna. Sam gledam kaj bi še v usta vrgla. Pa se bremzam in si rečem, če so druge uspele zakaj jaz ne bi. Upam, da bom tko trmasta tudi v nadaljne. Ful sem vesela, da sem se vam pridružila, da se bom lahko z vami malce pogovarjala in z vami delila uspehe, ki upam, da se bo kaj kmalu poznalo na tehtnici in da trud ne bo zaman. darčika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti