22. sep 2008 21:11
O darja2! Pol si pa kot jaz in ELMA na porodniški. In vse imamo približno enako stare otročke. Meni je blo super, da sem imela oz do srede še imam, dijeto sedaj, ko sem na porodniški, ker lažje uskladim urnike za obroke, kot,če bi bla v službi. Srečna ti ki imaš tri otročke. Jaz bi tudi imela še enega pa verjetno ne bo šlo. Ko končam porodniško sem spet brez službe, pa še nosečnosti imam katastrofalne.
Ne sekiraj se, če nočeš razkrit koliko kil imaš, obvezno pa sporoči ko bo šlo kej dol! Te številke nam pa zaupaj. Verjami, da bo to že kmalu, če ne boš preveč grešila.
Danes sem imela rižotko! Super je bla. Še boljša bo pa jutri pašta z satarašom in popoldne me je ta starejši sin nažical, da če ne bi kaj spekla. Lih prav, ki bom lahko še jaz kaj finega pojedla. Moram še zame popravit tabelo saj mi je uspelo še malenkost it dol. Lahko bi bla bolj pridna, ampak kruhu pri prvem in drugem dnevu se ne morem odrečt. Pa kdaj pojem tudi kak piškot ki ne bi smela. Najhujše mi je pa zjutraj samo sadje. Pa sadni dnevi. Sem vidla, da tudi druge ravnotako kot mene zebe. Zdaj proti koncu dijete mi gre rez težko. Komaj čakam na vzdrževanje, da bom za večerjo lahko pojedla kak jogurt al pa kos sira. To dvoje skoraj 90 dni nisem jedla. Sira mogoče dvakrat, jogurta pa niti enega
Pa še marina 5, sem te hotla vprašat, če si vedno zjutraj jedla samo sadje na vzdrževanju? Samo sadje? Meni se to upira in zadnje čase dostikrat spijem samo kak 100% sok. jaz bi rajši pol je dla zjutraj polnozranat kruh eno rezino pa malo šunke al kos sira. Verjetno ne bom smela?!
No zdej pa vas lepo pozdravljam in še kaj veselo pišite!
Katarina K
http://katarinak.moj-album.com/
Sporočilo je spremenil(a) Katarina K dne 22. sep 2008 21:19:28