Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

20. sep 2008 20:47

Bravo punce! evo mene z dopusta! mi je kmalu ritka zmrznila, ma smo se vseeno imeli zelo lepo, ker smo vzeli dosti za oblečt s sabo. Vidim, da ste še vedno pridne. meni v sredo poteče 90 dni in sem danes imela sadni dan. Nisem bla ful pridna, ker sem pojedla tri biškote in sem premalo pila.Jutri se morem še enkrat stehtat, ma se mi je kar ustavlo na devetih kilah. Zgleda da bo 59 kg dovolj, ker ne gre več dol. Sem pa močno upala na 57kg. Upam, da bo šlo pa kaj kasneje z ločevanjem še dol. Bi mogla vključit še malo rekreacije, če bom čakala, da ta mali nardi vse zobke, da se bom lahko naspala, pa ne bo nič od moje rekreacije.V glavnem tabelo sem popravla!Lepo se imejte! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

21. sep 2008 21:26

Evo jutri pa zares, se vam pridružim. Meni je po porodu ostalo precej kil preveč, uspela sem jih spravt dol 12 zdaj jih mam pa še viška glih en tolk al pa še več. No jutri pa zares, moj prvi dan. Sem se že nevem kolikokrat spravila in sem imela že ne vem koliko krat prvi dan, zdaj sem se pa odločila. Jutri zares!!!! Mi boste pomagale ane. Sploh pa čestitke vsem, zdaj ko sem vas malo brala sem dobila še dodatno voljo pa super punce, res vam iz srca čestitam za vse izgubljene kile. Vem, da bom v vaši družbi tudi jaz uspela. Sej me sprejmete, kajne. darčika

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

21. sep 2008 21:42

darja2 dobrodošla med nami! Če želiš nam sporoči podatke o tvoji začetni teži in željenem rezultatu, pa te vpišemo na stran 900 v tabelo. Kar pogumno, pa prvi dan je lahko mesko in to je meni zelo dobro! Pa brez izgovorov. Ko grejo kile strmo navzdol, boš vidla kako bo lepo, kako boš dobila voljo za hujšanje! Pa oglasi se nam kako ti kaj gre in kaj si kej dobrega skuhala. Pozdrav tudi vsem ostalim! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

22. sep 2008 8:46

Pozdravljene v še en ponedeljek, upam, da vikend ni bil pregrešen... dokler ni kostanjev, pri meni zadeva še kar gre. Danes imam sept sadni dan, pa glede na to, da sem precej crknjena, se ga kr malce bojim. Pričela s pregrešno kavo z mlekom.... A jeste kaj toplega na sadni dan? Razmišljam o jabolčnem kompotu... Sicer pa, KatarinaK, da te potolažim (ali razžalostim)- ko je več viška, gre veliko hitreje...bolj proti "idealni teži" gre, bolj se zadeva ustavlja. Ampak če vključiš mao rekreacije, pa ko je 90 dni že mimo, se znajo obsegi še lepo ožiti. Jaz sem tudi tista nesrečnica, ki nima zastavljenega drastičnega dvoštevilnega cilja kar se željenih kg izgube tiče, ampak gre pa res zelo težko dol. No, veliko uspeha še naprej. LP tabina

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

22. sep 2008 9:30

Dobro jutro punce. Danes je pa moj vodni dan!!! Že včeraj me je cel dan zeblo ko sem bila na sadju, danes bom pa stoposto zmrznila. Ampak me ne premakne nič in pila bom cel dan le čaje in vodo!!! Jutri bom pa na vabo stopila in ni hudir, da ne bom vsaj malo vesela. Pred mano je še dolga pot in vesela sem, da sem zdržala cel mesec, čeprav sem med potjo malce grešila. Darja, pridruži se nam. Več nas je, bolj je veselo. Jaz moram shujšat 30 kil in kar groza me je ko zapišem to številko. Sploh ne vem kako mi je uspelo v zadnjih letih pridelati toliko kil :( Zdaj se trudim in včasih obupujem, se malce pregrešim in se spet vrnem na začrtano pot. Odločena sem, da mi bo uspelo, čeprav še ne vidim luči na koncu tunela. Mislim, da se bom cilju približala spomladi leta 2009. Dajmo punce, skupaj je lažje. LPM Marina5

darja2  

22. sep 2008 9:58

Evo mene punce, vsa zagnana danes štartam. Ravno dve nektarini glodam. Za kosilo bo pa danes kar hrenovka in kumara v solati. Joj punce tudi jaz nimam zastavljenega cilja, če bi šla dol še ene 20 kil bi bila najsrečnejša na tem svetu. Sem 6-mesecev po porodu in mi jih je ostalo še ful na zalogi preveč sploh trebuh in boki to je pri meni problem, ker zgledam kot da bi bila še vedno noseča. O mojih kilah pa jest tko nerada govorim(lažje mi bo govorit o tem, ko bodo prvi rezultati tu), je pa začetna številka 9. Sem precej povedala in upam, da boste držale pesti zame, da mi uspe. Seveda tudi jaz za vse vas držim pestke, ene ste že dosegle svoje cilje ene jih pa še bomo, kajne. Uglavnem res potrebujem pomoč in vzpodbudne besede. Jaz se bom pa držala in nič grešila. Upam???Ko sem brala poste od vandoline sem se skor razjokala, kolk ima optimizma in dobre volje, čestitam ti in verjemi, da te imam za vzornico. Ti si že zmagovalka. Jaz sem dobri 2 leti nazaj po drugem porodu že fajn shujšala s to dieto-sem bla tud aktivna takrat na tem forumu, potem sem pa v tretje zanosila in kile so kar nazaj poskočile dvojno. In sem se v nosečnosti zredila za 30 kil, seveda jih je šlo po porodu dol pa samo 6 kil. Ostale so mi pa okoli pasu največ in na trebuhu, tko da bo treba še pilates udart in se malo razmigat. Ok, naš fantiček se je naveličal gledat mamico kako tipka in se že pritožuje, se še javim.LP darčika

darja2  

22. sep 2008 10:00

MARINA5, bova zmagale ane pa veliko vodice danes...jutri boš pa presrečna na tehtnici. Vso srečo!!!! darčika

deanna  

član od: 12.2.2008

sporočila: 49

22. sep 2008 11:52

Pozdravljene, se po dolgem času ponovno oglašam. Moram povedati, da vas spremljam vsaki dan, četudi se ne oglašam. Še vedno nadaljujem z dieto. Danes je moj vodni dan, tako da Marina5 drživa se!!!! Saj v resnici niti ni tako hudo, kot je že ena na prejšnjih straneh ugotovila, mi je resnično lažji vodni dan, kot pa sadni, če verjamete ali ne. Dopoldan v službi tako ali tako ni problema, popoldan pa si je treba najti kako aktivnost, da zaposlim misli ( in roke oz. usta). Danes bo malo problema, saj je vreme za znoret. Bom še videla, kaj bom počela. Tehtala se pa tudi že nekaj časa nisem in se kar veselim( bojim), ko bom to naredila jutri zjutraj. Vse, ki hujšate in ste pri tem uspešne : BRAVO!!!! Sama dejansko menim, da je izguba kilogramov naredila pri meni same pozitivne stvari: imam več energije, počutim se neprimerno bolje, sem boljše volje, kar se tudi odraža v odnosih, tako v službi , kot doma. Skratka same super stvari. Sem mnenja , da je izguba kilogramov in predvsem sprememba stila življenja eden izmed mojih največjih dosežkov, pa naj se sliši to še tako patetično. Vglavnem, kot pravite nekatere: GREMO NAPREJ!!! Pozdrav, deanna

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

22. sep 2008 14:36

Darja2, kar pogumno napiši tisto grozno številko, saj sem jo jaz tudi (107 ali celo 108), sedaj pa lahko povem, da sem 20 kg lažja in se super počutim. Končala sem prvi del dijete in bom zdaj na drugem delu. Tudi prehrana se mi zdi zelo vredu, saj sem ugotovila, da mi bolj paše kot pa "normalna prehrana". Nisem napihnena oz. nažrta, kot sem prej bila. Saj sem samo brskala po hladilniku in omari, kje je kaj za po.....! Zdaj se pa super počutim, še posebej, ko me kakšna nepoznana ženska ogovori na tržnici in mi reče, o gospa, vi ste pa tako shujšala, sem vas vidla pozimi, ste bla grozno debela. Ojoj!!!! Da se razumemo, tudi sedaj nisem tako šlank kot sem bila nekoč. Saj sem 35 let grizljala, posebno zadnjih 15 let. Če računam, da sem jih imela pred 15 leti 85 in sem prilezla tako visoko, je to 2,5 kg na leto. Saj na leto ni tolk, ampak če sešteješ vseskupaj, je pa to grozno. Šele zdaj lahko možu povem, kaj sem prej počela oz. kako sem kar naprej nekaj glodala. Pa pustimo vse to, želim veliko uspeha Marini5 in vsem skupaj, saj bomo na koncu seštele za koliko odojkov oz. pujsov smo shujšale skupno. Lep pozdrav in naj vas ne obiskuje preveč pogosto. Vandolina

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

22. sep 2008 14:43

Dober dan dečve, pondelk je in juhu 3,5 kg :) no počas le bo hihi.. sam ta grd vreme mi ne ustreza lih najbolj :S Nc Lepo se s-mejte!!! Gremo naprej!!!! :) _tmickena_

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti