Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

4. sep 2008 21:06

Vandolina čestitam!!! 20 kg, vauuu!!! Fenomenalna si, res. No, pri meni pa še kar nikamor... Tudi jaz nisem ravno pridna z gibanjem, uro do uro in pol hitre hoje na dan. Tehtnico bom pa vrga skozi okno. Pa da ne bi katera mislila, da se nikamor ne premakne, ker nimam kaj izgubiti. Po vsej logiki (logika; tisti ki ima večjo težo več izgubi), bi morala hitro izgubljat, saj imam pri 165cm višine 84kg! Jokam!!!!!!!!! Še malo, pa bom obupala... Issi

martina76  

član od: 26.5.2007

sporočila: 7

4. sep 2008 21:59

@ Issi Tud men zdej ne grejo kile dol tak hiter kot prvič.Bom vidla v nedeljo ko bi teden na okoli, kok sem šla dol. Če se boš zarad tega začela ne vem kok sekirat bo še slabš. Jaz sem si kile lepo 30 let nabirala, zato niti ne pričakujem da bom čez 3 mesce na neki idealni teži. Lepo počasi, se mi nikamor ne mudi. Pa po navadi gre na začetku bolj hiter s kilami dol, ker se izloča voda. Pri tebi očitno tega ni bilo in zdej "izgublaš" dejansko "špeh". Sam obupat ne, smo vse s tabo in ti držimo pesti. ISSI DRŽI SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! martina76

ELMA  

član od: 19.4.2008

sporočila: 93

4. sep 2008 23:59

Punce ...Kapo dol ...jaz bi tudi shujšala , aje sploh kje kakšna začetnica tukaj ali kak link od začetka da si pomagam .....hvala , pa čim več kil da zgubite ... ELMA

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

5. sep 2008 8:38

Dobro jutro dekleta, Čestitam vsem, ki ne iščete izgubljenih kil. Sama še nisem tam, ampak se odlično počutim po še enem dnevu brez greha. Tudi danes ne bom grešila! Saj veste, sem šele na začetku in pred mano je še dolga pot. Ampak korak po korak in tudi sama bom prišla na cilj! Moram. Uživajte in lep vikend vam želim. Tudi ob koncu tedna bom pokukala na forum, da mi ne bodo kakšne traparije po glavi hodile. Marina5

Seni  

član od: 20.8.2008

sporočila: 25

5. sep 2008 10:19

Vandolina udi jas nisem rosno mlada,,,moja hrbtenica nemara trebušnjakov....sprehodi in po stopnicah dol....z dobro voljo gremo naprej……drugi krog težje gre kot prvi…kile počasneje gredo doli…seveda od prvega kroga sem starejša štiri leta. lep in uspešan dan še našrej Seni Sporočilo je spremenil(a) Seni dne 05. sep 2008 10:19:52

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

5. sep 2008 10:34

Seni, kako ti je pa kaj uspevalo z vzdrževanjem teže? Mene to še kar malo skrbi, glede nato, da se bližam koncu dijete? Ne bi rada spet zlezla nazaj. Elma, kar pridruži se nam. Ni važno kdo je kje pri dijeti, vse imamo enak namen oz cilj. Kupi si knjigico od Rine v kiosku on začni. Dnevi si sledijo :Proteini( meso, jajca, sir,...), Škrob( riž, krompir, fižol,...), Ogljikovi hidrati( Testenine, zelenjavna pica,... zvečer pa sladko) in zadnji je sadni dan( sadje, oreščki,...). Zjutraj do dvanajste pa samo sadje. Ali dve jabolki, ali dve breskvi, ali par suhih sliv, lahko oreščke,... Enkrat na mesec pa je vodni dan. Po osmi zvečer se ne sme jest. Pije se veliko vode. Najlažje je, če si kupiš knjigico in začneš. Veliko je zelenjave in sadje in kar začni, kar takoj! Nič ne odlašaj. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Seni  

član od: 20.8.2008

sporočila: 25

5. sep 2008 13:49

ELMA ti si že naša članica,,,kakor bi se rekel veselo na delo….to se pravi pot pod noge do trafike….. a ja še to ELMA veš kje dobiš pomoč…punce so res tukaj in radi pomagajo Katarina enkrat sem že pisala…saki ponedeljek sadno zelenjavni dan ….seveda sem še zmeraj ločevala če se je dalo….načeloma se da si že navajena malo manj jesti kot ponavadi….no ja tudi se nabašeš ampak naslednji dan vodaaaaaaaaaaaa in samo voda ….. Punce skupaj smo lažje je Seni Sporočilo je spremenil(a) Seni dne 05. sep 2008 13:50:42

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

5. sep 2008 21:01

To ni slaba ideja! Jaz bom tudi pol imela kar ponedeljek sadno zelenjavni dan. Po vikendu, če je kaj takega v mes, al pa ne, da se malo sčistim! Super ideja. Ja in če se res kdaj zgodi kaj takega, da se nabašeš, pa za čiščenje vooooda! Prav maš! Vandolina si prebrala? Bova a ne?! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/ vandolina : sitnooo 2 day! Sporočilo je spremenil(a) Katarina K dne 05. sep 2008 21:02:14

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

5. sep 2008 22:07

Dober večer dekleta! :) Se kar bolje počutim ko berem vaše komentarje hehe.. Prestala sadni dan (včeraj brez večjih problemov), samo me nekaj glede sadnega dneva zanima, kakšni oreščki med sadnim dnevom? in je to greh ali ne? Lepo se S-mejte ;) _tmickena_

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

5. sep 2008 22:10

Ne, oreščki niso greh, če seveda niso praženi in slani. Lahko so arašidi, pistacije, indijski oreščki, lešniki,... Vse -kot rečeno - nepraženi in neslano. Sicer pa dobrodošla med nami in držim pesti zate. Koliko časa si že na dieti? Issi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti