Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tisa 58  

član od: 15.8.2008

sporočila: 19

2. sep 2008 21:33

Marina5, poskusi popit pol litra vode, ko te zagrabi volčja lakota, potem pa pojdi še malo na sprehod in vsaj mene potem tahuda kriza mine.Prve dni sem vodo precej težko pila, zdaj pa mi ne predstavlja nobenih problemov. Me je pa malo strah jutri, ker imam prvi vodni dan, pa sem že zdaj na predvečer posta kar lačna.Vendar mislim in upam, da je to samo v glavi. Sem se pa odločila, da se bom zelo potrudila, da mi uspe.Kako ste pa ostale preživele vodne dneve? Par dni se nisem tehtala, da bom potem v četrtek prijetno presenečena. Malo vzpodbude, prosim za jutri. Lepo se imejte. tisa 58

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

3. sep 2008 7:09

tisa 58! Brez problema boš zdržala vodni dan! Boš vidla. Jaz sem pri sadnem dnevu bolj lačna kot pri vodnem, ker želodec kar naprej melje in vseeno glava razmišlja kadj se bo spet kej jedlo. Pri vodnem pa veš, da se pije samo voda in kakšna kavica, pa gre. Edino malo sem brez energije in zebe me tisti dan, no pa saj je sadni pri meni nekaj podobnega. Mene je blo prvega tudi strah, pa ni blo tako hudo. je pa veselje, ko se stehtaš, ker gre sigurno malo dol.Kar pogumno! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

3. sep 2008 8:03

Tisa 58, držim pesti zate! Saj ti bo uspelo, boš videla. Jaz sem pa včeraj grešila... Imela sem OH dan, za kosilo sem pojedla testenine s paradižnikom in bučkami, namesto sladoleda za večerjo pa sem spila 2 dcl vina. Joj, kako mi je danes žal! Issi

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

3. sep 2008 9:24

Tisa saj bo šlo. Želim ti, da bi vodni dan prestala čim lažje in da bi ti čimprej minil! Issi, saj prekršek ni tako velik. Vinčka si polulala, alkohol te je malce poživil, važno je, da se nisi najedla. Vino - alkohol ponavadi sproži lakoto in zato ga tudi tako zelo odsvetujejo. Seveda v telesu tudi marsikaj povzroča kar ni ravno najbolj primerno za hujšanje, ampak mislim, da ne bo hudega. Drži se še naprej. In tudi vse ostale. Meni je najtežje zvečer! Nekako mi uspeva, da se mimo hladilnika priplazim in ga ne napadem, vendar je potrebno velikoooooooo volje. Vsak dan je napor in vsak večer zmaga, če si ne naredim sendviča ali ne zmažem čokolade. Huh, :o) Še dobro, da ste tukaj tudi ve, da lahko malce pojamram. Pa lep vodni in shujševalni dan. Marina5

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

3. sep 2008 13:04

Živjo! Hm, tudi jaz sem se "končno" spravla h dieti(juhu tretji dan hehehehe). Mam pa eno vprašanje za vas in sicer, kako je s sojino omako, jo lahko uporabljam kjerkoli? _tmickena_

Marina5  

3. sep 2008 13:08

živjo tmickena, pojma nimam glede sojine omake. Oglasila sem se samo zato, da se malce nafilam s črkami, ker sem takooooooooooooo lačna. Nabiram voljo, da bom zdržala. Veseli me, da nas je zmeri več, več nas bo bolj bo luštno, ni tako? Uživajte- Marina5

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

3. sep 2008 13:13

Hehe, takooooo lačna :P Je danes tvoj vodni dan, sadni dan ali kaj? No karkoli že je sej veš, sej bo a ne? Če ne se pa porine ;) _tmickena_

Marina5  

3. sep 2008 15:25

ma kakšen vodni dan ;). Danes sem na sadju in zvečer si bom privoščila kumaro, ker mi je od same sladkobe že slabo. In kakšen lešnik za sitost. Vode spijem ogromno in bojim se, da že vodeno gledam ... Jutri bo veselo, bo meseno! Marina5

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

3. sep 2008 18:12

O, jaz sem pa pravkar pojedla sladoled, pa še malo čokolade z marcipanom. Sem poslala moje tri moške na zrak, da sem v miru povečerjala. Za kosilo pa sem imela zelenjavno pico. Ful je bla dobra, pa sem se kar navadla, da je brez sira in po njej sploh nisem žejna! Marina5, jaz tudi, ko imam sadni komaj čakam mesoooo! Kje pa je danes naša Vandolina?! tmickena, za sojino omako nimam pojma, ker jo ne uporabljamo. Bi morala poskusit, ma ne vem kako je zdej pri dijeti. Dobrodošla med nami in veselo hujšanje naprej! Če tui bo hudo, se pa javi in bo šlo. Lep pozdrav vsem! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

3. sep 2008 19:05

Oj, sotrpinke moje. Tudi jaz sem imela danes OH dan. Za kosilo špagetke in paradižnikovo omakco. Za večerjo pa sladoledek brez čokolade. Danes imam že 85 dan in bo kmalu konec prvih 90 dni. Z dijeto sem kar zadovoljna. Samo sovražim sadni dan, ki pride jutri. Imam zelo rada sadje, samo ne cel dan. Lažje preživim vodni dan kot sadni. Katarina K, danes sem ti fouš tiste pice. Saj bi jo jaz tud naredila, pa se mi ne da vedno kuhat tri kosila. Včeraj mi je ratal tak rižek, da bi ga tud anglčki jedli, če bi ritke imeli. Sem zraven zelenjave, paprike in graha vrgla še malo suhih jurčkov, njam, je bilo res zelo dobro. Neki mi pa ni jasno, danes na OH dan, ko naredimo npr. pašto, ali se lahko je zraven solata. Jaz jo ponavadi ne naredim, ampak danes sem si jo privoščila polno skledo. Je bil danes to "greh"? Katarina K. : Janeževa voda pomiri črevesje in te ne napenja toliko. Moja mama je imela te probleme in je vedno imela zalogo. Enkrat sem probala in pomaga! Punce držite se pa lep pozdrav vsem Vandolina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti