Ločevanje živil 90. dni - 5. del

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

5. sep 2008 22:14

Hm danes je moj peti dan hehe, upam da bom zdržala! Super samo da so lahko indijski in lešniki :D Prej sem pozabla še vprašat, če se lahko med solato znajde mogoče kakšno sadje, ker obožujem mešane solate (pač zelena solata, zelenjava in piščanček pečen + kkšno grozdje, ananas al pa kej tazga).. Upam da nism kej preveč firbca :$ _tmickena_

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

5. sep 2008 22:36

Sadje in zelenjavo (razen škrobne - grah, fižol) lahko vedno. No, tudi jaz nisem dosti pred tabo; danes imam 18. dan. Saj bo šlo, boš videla. Issi

tisa 58  

član od: 15.8.2008

sporočila: 19

5. sep 2008 23:46

Živjo, punce Meni je vodni dan precej pomagal in sploh nisem več lačna.Količine, ki je na jedilniku, sploh ne morem pojest. Issi, ne smeš obupat, boš videla, da se bo tehtnica kar naenkrat premaknila. In takrat bom jaz rabila tvojo vzpodbudo, ker meni se bo pa sigurno tudi ustavilo.Še bolj kot z izgubljenimi kg, sem zadovoljna, da zgubljam špeh.Ko sem začela hujšat pred mesecem, mi sploh ni pokazalo % maščob in vode v telesu. Vandolina, glej, da se nam ne umakneš, moraš bedet nad nami in nas vzpodbujat. Enako velja tudi zate Katarina. Tiste, ki pridno hujšate in tiste, ki rabite malo vzpodbude, se nagradite in pojdite gledat film Mamma Mia.Jaz sem ga danes in res je super. Lep vikend in brez velikih grehov, tisa 58

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

6. sep 2008 9:06

ojla

Moram vas res pohvalit res ste priidne in vzdržljive.Jaz pa sem spet čist na začetku in sem preživela prvih štiri dni uspešno brez grehov tako da danes začnem s petim dnem in me čaka mesek ter solata.

Svetujte mi kaj naredim za jutri ko grem za cel dan kolesarit na primorsko pa sem mislila zamenjat dneve bi pač imela OH in naslednji dan  ŠKROB da bi  lahko šla na zelenjavno pico kaj pravite bi bilo to kaj narobe. 

Se pa ful že veselim jutranjega dne saj pravijo da bo zelo toplo tako da mislim še malo zaplavat v morju za osvežitev.

Imejte se lepo in vsem želim lep vikend

-pika 

martina76  

član od: 26.5.2007

sporočila: 7

6. sep 2008 10:41

Tudi jaz sem včeraj zamenjala škrobni dan z OH dnevom pa mislim da ni nič narobe. Bilo čisto podzavestno, še sama ne vem kako mi je to sploh uspelo. Zdaj pa zopet lepo po vrsti naprej. Uspešno hujšanje pa čim manj "lakote"! martina76

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

6. sep 2008 11:25

Po moje je boljše, da se ne mešajo dnevi. Sej si lahko zunaj naročiš tudi rižoto al pa kar že imaš na urniku. Baje pa zato, da če greš po vrsti, se ti spremeni v teh 90 dneh metabolizem. glede kilaže, pa po moje ne greš gor, tudi če malo zamenjaš dneve, ker ravnotako ločuješ. Pa enkrat toliko, pa ni katastrofa če bi zamenjali. Samo res enkrat toliko. Mi gremo pa naslednji vikend v Kranjsko goro in bom tudi težje kuhala oz imela dijeto. Ampak bo šlo. Malo težje se bom ur prehranjevanja držala. Ko bomo šli ven jest, se itak da nadočit in meso, zelenjavo, riž, pa pašto ali zelenjavno pico brez sira. Na škrobni tudi kako mineštro iz stročnic. Sadni je pa itak sadni. Lepo , da nas je vedno več. Se vidi, da je poletja počasi konec. Tudi, ko končam, vam bom občasno delala družbo, ker bom na vzdrževanju. Danes imam rižoto. To imam rada. Popoldne pa dobimo obiske in sem naročila eno čokoladno tortico, pa si bom prišparala dva kosa za jutri. Eden je zate Vandolina! Ti pa kupi indijske oreščke! Kako jih pogrešam. tako rada jih glodam! Lep vikend( če se v mes še kaj ne javim)! Sem pozabla pripisat. Ta mali je včeraj dobil 1. zobek! Bravo Blaži! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) Katarina K dne 06. sep 2008 11:27:19

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

6. sep 2008 17:19

Hej dekleta, tukaj sem. Kaj ste me že pogrešale? Danes je en težek dan. Zunaj je taka sopara, da dol padeš. Za kosilček sem imela spet rižotko, njam. Zdejle sem glih povečerjala. Malo zgodaj, ampak rajši prej kot prepozno. Držim pesti za vse, ki hujšate. NAŠE GESLO: " BOMO ZMOGLE? BOMO JAAAAAAAA! Katarina K. oreščkov nisem kupila, jih bova šli kupit skupaj. Jaz jih imam še za eno rundo, bojo pa tvoji. OK Tista ideja Katarina K, da naredimo seznam "debelušk", ki hujšajo ni slaba. Vsaka naj napiše svoje ime, višino in kg. Bomo na koncu naredile seznam. Pa še to, napišite od kje ste. Moji podatki: Vandolina iz Kopra, prej teška 107 kg, sedaj 87, višina 171 cm in letnik 1950. Pa lep pozdrav vsem Vandolina

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

6. sep 2008 23:21

dober večer  pa čeprav že pozen 

Za mano kar naporen dan saj sva z možem betonirala tko da sem kar utrujena.Moj  5 dan oziroma  mesni dan uspel brez grehov  ful sem  vesela.Vidim da delate seznam debelušk zato bom kar po vrsti pisala moje

podatke

-pika  Domžale  78,5kg  1,60cm  -1,5kg  1967  65kg  -12kg

katarina tebe pa prosim da jih vpišeš.

Zdej pa spat ker grem juti na Primorsko in mogoče bom še plavala ker bo zelo toplo

lahko nočko

tisa 58  

član od: 15.8.2008

sporočila: 19

7. sep 2008 9:09

Živjo Danes imam sadni dan in mi prav pride, ker se odpravljam na Zaplano.Kakšne 4 ure mislim hodit.Sem še vedno zelo motivirana.Včeraj so se vsi okoli mene precej basali s hrano, jaz pa sem žulila svojo vodo.Pravijo, da bom dobila vodo namesto krvi. Moji podatki: Ljubljana ;98,8kg; 170cm;-10 kg;1965; za začetek še -10kg Lepo nedeljo. tisa 58

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

7. sep 2008 20:09

Čer punce, Za mano je uspešen vikend. Sem tko vesela. Danes sem imela solato s krompirjem, jutri bojo pa špageti. Začela sem s 116 kg in moj cilj je 86 kg. Ponavadi se vagam v ponedljkih zjutraj in zato vam bom težo javila jutri. Visoka sem 178 cm in rojena leta 1962. Doma sem iz Žirovnice. Lepo se imejte in bodite pridne. Lahko noč Marina5

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti