Ločevanje živil 90. dni - 5. del

ELMA  

član od: 19.4.2008

sporočila: 93

8. sep 2008 23:34

Evo moje merice ..sem iz Trbovelj, letnik 1975 višina 169 , težo 87kg , sem z dijeto začela dones in bi rada vsaj 10 kg dala dol , če mi bo pa šlo mogoće tudi 15kg ELMA Sporočilo je spremenil(a) ELMA dne 08. sep 2008 23:35:55 Sporočilo je spremenil(a) ELMA dne 09. sep 2008 07:55:01 Sporočilo je spremenil(a) ELMA dne 09. sep 2008 07:56:09

nizy  

član od: 5.5.2008

sporočila: 5

8. sep 2008 23:37

no še nekaj informacij , knjigico imam že 4 leta , enkrat sem se diete lotila in shujšala 12 kg , nažalost nazaj pridobila 4kg ,nato zanosila in dobila še 16kg, zdaj je treba to nazaj spravt. Čestitke ostalim za izgubljene kg . nizy Sporočilo je spremenil(a) nizy dne 08. sep 2008 23:40:29

ELMA  

8. sep 2008 23:50

Seni je napisal/a:
ELMA ti si že naša članica,,,kakor bi se rekel veselo na delo….to se pravi pot pod noge do trafike….. a ja še to ELMA veš kje dobiš pomoč…punce so res tukaj in radi pomagajo Katarina enkrat sem že pisala…saki ponedeljek sadno zelenjavni dan ….seveda sem še zmeraj ločevala če se je dalo….načeloma se da si že navajena malo manj jesti kot ponavadi….no ja tudi se nabašeš ampak naslednji dan vodaaaaaaaaaaaa in samo voda ….. Punce skupaj smo lažje je Seni Sporočilo je spremenil(a) Seni dne 05. sep 2008 13:50:42
SEm že začela dones in brez grehov upam da tudi tko naprej ostane ...pa čim več kil da zgubim .... ELMA

Seni  

član od: 20.8.2008

sporočila: 25

9. sep 2008 7:47

Moram reči da je drugi krog težji, res se strogo držim kot pri prvem krogu, a tehtnica se ne premakne...ne nisem vrgla puško v koruzo.....danes je sadni dan.... Moje počutje je super,…nisem napihnjena in to je dober znak da bo počasi tudi tehtnica se premaknila…če nič drugega iz enega kotu v drug kot (malo šale)…. O ja sak dan se ne tehtam…..sako soboto zvečer i nedelja zjutraj…… Oh ja pozabila sam sabo vzeti oreščke….samo nekaj malone imam sabo….no ja malone in zeleni čaj …. ELMA samo tako naprej brez grehov... Seni

ELMA  

9. sep 2008 8:01

Jutro... Mene pa zanima gdaj lohk jem Blitvo, na Š.D ? Pa še neki ,ker doma imam čaj od Bekunisa pa Slim Fast za hujšanje sem ga včeraj spila eno skodelico.....A je to vredi al ne zardi zdravlja me zanima , ker je bekunis za mene kot klistir . ELMA

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

9. sep 2008 10:23

lep sončni dan vsem sotrpinkam

Oh kok sem jezna nase včeraj sem se prav pošteno pregrešila in kr nekaj jedla sploh se nisem mogla kontrolirat ,kar napadla sem hladilnik ,kot bi me nosila luna.Šele ko sem bila sita sem se zavedla ,da sem nardila veliko napako ,ampak  poti nazaj ni in sem si sama kriva.

Danes imam sadni dan in moram bit pridna drugače to ne bo nikamor peljalo.

ELMA blitvo ješ lahko na katerikoli dan,saj je zelenjava ,vendar jo ne smeš  z ničemer zabelit  kot recimo s smetano ,lahko dodaš samo sol in mogoče  malo olja s česnom.

SENI res je drugi krog težji samo verjemi mi če boš vztrajna se ti bo obrestovalo in bo tehtnica tudi pokazala manjše številke.

Nizy kr vztrajna bodi sej ti bo ratalo je pa res ,da vsako doleti kakšna kriza ampak gremo naprej.

- pika

ELMA  

9. sep 2008 11:45

Hvala pika .... Jaz bom imela toliko vprašanja za vas , sej vidim da ste prijazne in da radi pomagate ...Če bom kaj rabila bom vas rosila za nasvet , ker včasi res ne vem kam dat kakšno jed ...(hihi) Pa tako željo mam in vem da mi bo z vami uspelo shujšati.....LP ELMA Sporočilo je spremenil(a) ELMA dne 09. sep 2008 11:49:06

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

9. sep 2008 11:45

Hojla punce, Auč, ko sem videla razpredelnico me je kar malo zabolelo. Za dva odojka moram kil izgubit ... Težka bo, ampak vedno več volje imam. Zvečer me sicer še "nosi" ampak si kuham čaj proti celulitu in spijem kozarec ali dva in se čim prej odpravim spat. Jutri se dobim s kolegico na kavi, da se dogovoriva o obisku telovadbe. Celo večnost že nisem telovadila in kar malce strah me je kako bo, zato se dobiva, da mi čim več pove o tej telovadbi. Vedno sem imela izgovor, da ne grem, ker so same "mlade" (pa nisem jaz stara, da se razumemo :o) !!) in ne bom zmogla toliko migat kot one. Zdaj se bom prijavila in bo kar bo! Bom migala kolikor zmorem s tole obilno ritjo :o). Tisa, malce le pojej, da ti ne bo šla potem vsa hrana na zalogo. Ti kar zavidam, da nimaš apetita. In kako si pridna in disciplinirana!! Za vzgled mi boš. In tudi vse ostale. Katarina in Vandolina, hvala lepa za vajin trud. Na razpredelnico sem pogledala koliko je katera stara in vidim, da smo vseh starosti in prav prijetna družba za hujšanje smo. Kar se nagrad tiče, predlagam, da naredimo kakšen pohod ... v smislu hujšanja in ne kakšne pojedine. Lepo se imejte. Marina5

tisa 58  

član od: 15.8.2008

sporočila: 19

9. sep 2008 12:11

Ojla Tudi jaz sem mislila za nagrado kak izlet al pohod, nikakor ne hrane.Me je pa minil apetit verjetno tudi, ker sem staknila angino in mi je danes zdravnica predpisala antibiotik.Mi je pa prav smešen občutek, da se moram jaz prisilit, da nekaj pojem.Ampak jem, brez skrbi. Tudi jaz bom šla z oktobrom na jogo, škoda Marina, da nisi iz Lj, bi šli skupaj. A je kakšna kandidatka, da greva skupaj, ker sem tudi sama neaktvna že kar vrsto let. Ko sem začela hujšat, sem začela kolesarit in mi neverjetno paše. Danes sem si skuhala ričet, zdaj grem pa malo ležat, ker me glava boli. Držite se in uspešen boj v premagovanju lakote. tisa 58

deanna  

član od: 12.2.2008

sporočila: 49

9. sep 2008 12:23

Pozdravljene, po dolgem času se zopet oglašam. Res je, da se nisem oglašala, brala sem vas pa redno. Počasi zaključujem prvi krog diete. Z rezultatom sem izredno zadovoljna. Tudi oz. predvsem z vašo pomočjo sem izgubila reci in piši 18 kg!!!!!! Jeeeeeee, bravo jaz!!!!!! Sedaj me čaka še drugi krog, čeprav se mi zdi, da bo glede na naravo mojega dela oz. glede na moj ritem ( vsaj med tednom ) to kar nadaljevanje prvega kroga. Težava je namreč v tem, da prihajam domov šele po 16. uri, ko si pripravim kosilo. Do takrat sem na sadju in kavi ( saj vem, to ne gre, ampak....) . Ob taki uri bom imela do večera čas, vsaj mislim si tako , samo še za en topli obrok. No, bomo videli. Mogoče bom pa imela mal prostora za kakšen prekršek. Upam, da ne preveč. Pa še podatki za razpredelnico Deanna, Maribor, 1967, 170 cm, začetna teža 95kg,izgubljeni kg -18, sedanja teža 77 kg, rada bi pa izgubila še 10 kg. Pozdravček vsem vam frajerkam ( saj to v resnici ste oz. smo), deanna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti