Ločevanje živil 90. dni - 5. del

martina76  

član od: 26.5.2007

sporočila: 7

3. sep 2008 20:48

Čer! Jaz sojino omako smatram kot začimbo, zato jo uporablam skor vsepovsod ( zelenjavni riž, testenine z omako...). Moreš bit pa mal pozoren glede doziranje, nekatere so zlo slane. Raje solim na koncu, če jedi dam sojino omako. Danes preživela prvi sadni dan ( 4 dan diete ), s tem da sem kombinirala sadje in zelenjavo. Mi ta kombinacija sadje-zelenjava bolj ustreza kot pa samo sadje. Od samega sadja, sploh kakšnega sladkega sadja sem potem še bolj lačna pa sem non-stop v hladilniku pa gledam če je kje kaj za pohrustat. Pri kombinaciji z zelenjavo tega ni. Ok, vem da sem zakomplicirano napisala, pa sej veste kaj mislim povedat. Držim pesti za vse, pa da bi tehtnice kazale vedno manj martina76

tisa 58  

član od: 15.8.2008

sporočila: 19

3. sep 2008 20:50

Živjo Hvala vam za vaše vzpodbudne besede.Devet bo ura in vodni dan sem zdržala brez greha.Res ni bilo preveč težko, sem se ga pa bala.Me zanima kaj bo jutri pokazala tehtnica.Edino kar pogrešam je kak jogurt, kdaj bi ga lahko pojedla? Zdaj grem pod tuš in malo prej spat, da me ne zapelje. Imejte se prijazno. tisa 58

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

4. sep 2008 8:08

Pridna Tisa! in čestitam za uspešno prestani vodni dan. To ni mačji kašelj, če pomislim kako težko mi je zdržati z manj hrane. Res, čestitam in ti želim še več tako uspešnih dni. Vandolina, ti si sploh carica! Kapo dol pred tako disciplino. Sama o 90 ih dneh raje ne razmišljam, ker vidim, da je zame vsak dan posebej uspeh, sploh če je popolnoma brez greha. In včerajšnji je bil eden takšnih. Danes pa znova, želim si, da bi ga prestala brez greha in zvečer brez koščka zelenjave ali kakšne slive. Ostanite lačne :) Marina5

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

4. sep 2008 8:13

Martina, tudi meni odgovarja kombinacija zelenjave in sadja. Včeraj sem si narezala kumaro in korenček in večerjala, čeprav naj bi jedel le ene vrste sadja/zelenjave. Je bilo tako lepo zeleno in oranžno in sem prav uživala. Pripravila sem si še eno nektarino, če bi me zvečer kaj nosilo, da bi jo pojedla, pa včeraj ni bilo takšne želje. Uživajte punce. Marina5

tisa 58  

4. sep 2008 10:39

Zjutraj sem se tehtala in in sem z začetne teže 98,8 kg prišla na 89,3.Sem več kot zadovoljna.In Marina5 res ni težko zdržat, če imaš le kakšno vzpodbudo in da se sam v glavi pripraviš za to. Jaz hujšam že celo življenje in nekako sem se sprememila v razmišljanju in se odločila, da je to moje zadnje hujšanje v življenju.Je pa super, da se tako tipkamo in dvigamo druga drugo,ko katera malo zabluzi.Meni so včeraj vaše besede precej pomagale.Danes pa še vedno pogrešam JOGURT. Vsaki želim danes, da naredi 10 trebušnjakov. tisa 58

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

4. sep 2008 11:15

Tisa 58 čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joj, kako ti privoščim (pa malo zavidam, hehehe)! Ko bi le še pri meni bil kak napredek... Danes imam 17. dan, tehtnica pa kaže le 3 kg manj. Saj vem, da ne gre čez noč, ampak ko vidim take rezultate, kot so tvoji, se mi zdi da meni ne bo nikoli uspelo.Če se ne motim, je bil tole tvoj prvi vodni dan, ne? No, jaz ga imam čez 12 dni in če je šlo do sedaj dol le 3 kg, tudi čez 12 dni ne bo kaj prida več. Pa res pazim in sem dosedaj le dvakrat grešila - obakrat s kozarcem vina, pri hrani pa sploh ne (še kavo pijem črno, brez sladkorja). Kar jokala bi Issi

tisa 58  

4. sep 2008 13:45

issi, ne bodi slabe volje, ker bo šlo, počasi pa sigurno.Jaz cel mesec nisem niti 1x grešila in vsak dan prekolesarim vsaj 10 km in nekako se trudim naredit zjutraj in zvečer 10 trebušnjakov.In 1x tedensko grem v savno.Imam pa tudi precej kg preveč in morda gre tudi zato hitreje. Ja, to je bil moj prvi vodni dan in z lahkoto sem ga preživela.Ne vem zakaj, ampak najtežje preživim dan ogljikovih hidratov. Obupale ne bomo, malo fovšije je pa samo za boljšo stimulacijo. Držite se. tisa 58

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

4. sep 2008 17:08

Čestitke tisa 58! Čeprav je res, da je verjetno odvisno tudi koliko kg ima kdo na štartu. Jaz jih že ne bom šla dol 20, ki bi blo preveč, ravnotako kot vam, pa je meni pomembno hujšanje, čeprav nisem tako zelo močne postave. je bla pa moja mama in ne bi rada pristala na njeni teži, ker vem, da sem podvržena. Danes imam sadje in komaj čakam jutri meso. Sem precej lačna, pa še indijskuh oreščkov nisem dobila in mi gre prav težko. Sem se prav navadila nanje. Zadnjič je tudi meni uspelo preteč na orbitreku deset km. pol pa spet nisem nič telovadla, razen trebušnjake na ab king pro. ta napravca je super in se res da dobro delat. Po drugem porodu mi ni ratalo se dvignit niti v en trebušnjak. Sploh nisem čutla trebušnih mišic, niti, ko se kihnila.S tem pa gre super in se jih da nardit ogromno v kratkem času. Pred sabo imam še 22 dni. Bi blo luštno, če bi nardile eno tabelo, da vidimo kolko nas je pa kolko je katera že uspela spravit dol. Tako za spodbudo. Sem vidla na enem drugem forumu. Kaj pravite? lep pozdrav vsem! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

4. sep 2008 18:45

ČESTITKE VSEM! Ojoj, imam še 4 dni do konca. Kar malo me je strah. Sem "zgubila " 20 kg špeha. Kdor jih najde, naj mi jih ne vrača nazaj. Zdaj imam 87 kg, to pa je še vedno veliko preveč. Ko mi bo uspelo prilesti do 75 kg, bom pa nehala. Začela sem si ogledovti drugo knjigo, bom vidla kako bo šlo. Recepti v prvi knjigi so mi pa bolj všeč. Drage moje vidim, da ste še vse mlade, jaz sem verjetno najstarešja med vami, zato mi je tudi najtežje hujšat. Da bi pa delala trebušnjake, pa tekala okrog, ojoj moja hrbtenica tega nebi zdržala. V savno pa nesmem it, pa smo tam. Tako, da se bolj sprehajam (po 2 uri na dan), ostalo pa samo s prehrano. Danes imam sadni dan, fuj. Veliko vode sem požljokala in tudi oreščke sem si privoščila. Katarina K, če boš prišla za vikend ti kupim kilo. Sporoči mi. Lep večer želim vsem Vandolina

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

4. sep 2008 19:12

O JA! Kupi mi jih. 1kg! Pridemo! Zdej glodam oreščke makadamije, ma uni so mi 100x boljši. Sem se prav naveličala sadja in jem raje oreščke. Al pa kar kak paradajz. lep pozdrav! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) Katarina K dne 04. sep 2008 19:13:07

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti