Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

29. avg 2008 20:11

Uau Vandolina ! Kaj samo še 11 dni? Pol pa že odštevaš !? Jaz imam še 28. No pa saj bo! najtežji mi je bil drugi mesec, zdej pa spet dobivam voljo, da grem še kej dol preden končam dijeto. Iz 54 konf. na 46/48! To je pa že veliko in verjamem da se tudi dosti opazi. Jaz res nisem bla zelo močna, mi je pa do zdaj šlo okoli stegna na vsaki nogi po 6cm dol! tega sem najbolj vesela. Ampak 36 cm, to je pa res pohvalno! Le tako naprej! Bravo za vse ki se matramo! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

martina76  

član od: 26.5.2007

sporočila: 7

29. avg 2008 20:22

@ Vandolina Začela bom lepo od začetka ( prva knjiga ),po treh mesecih pa nadaljujem z drugim delom ( 2 knjiga). Na tak način sem že hujšala pred dvema letoma, zato mi je tud uspelo nekak ohranit težo. Če bi pa že po prvih 3 mesecih začela jest "normalno" ( brez ločevanja) bi se takoj zredila nazaj. @ Katarina K Ja sej je mene teh 36 cm presenetlo, kar verjet nisem mogla številkam, ko sem se po 3 mesecih izmerila na novo. Ko pa sem dala gor hlače, ki so mi ble prej skor tesne sem pa res šele verjela, da teh 36 cm kr drži. Tud tvojih 6 cm ni slabo, le tako naprej. Držim pesti vsem "sotpinkam"! martina76

Katarina K  

29. avg 2008 21:39

Se vidi, da sem na porodniški in, da imam več cajta kot drugi. Martina76 mene je tudi strah, da se bom nazaj zredila in tudi jaz bom nadaljevala z drugo knjigo in imam namen ločevat še naprej, pa manj obremenjeno, kot pri dijeti. se je treba kar pazit. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

30. avg 2008 19:57

Martina76 Ali si tudi v drugem delu kaj shujšala. Jaz jedla verjetno "normalno" tako kot sem do sedaj, nebom nikoli več. Je potrebno vložit preveč truda in odrekanja, da bi si vseskupaj potem z žretjem pokvarila. Hitro prideš potem na stanje, kot je bilo na začetku. Upam, da bom tako pridna tudi v drugem delu. Katarina, si kupila nove hlače, ko tako lepo hujšaš? ČESTITKE, vem da ti bo uspelo tudi održat novo linijo! Pozdravček vsem Vandolina

Katarina K  

30. avg 2008 21:22

Evo danes sem kupla kavbojke, ki stare so mi vse preširoke. Še tristo g pa bom na -9 kil. po moje več kotdvanajst ne bom šla dol, ki to bo 56.200 in je več kot zadosti zame.Bomo vidli, če bo sploh šlo tolko dol. Jutri mamo doma dopoldne malo pospravljanja in preurejanja. Si moram prinest iz spalnice orbitrek in ab king pro v dnevno, ki zdej gre ta mali spat in ko imam čas pol nič ne telovadim. Zdej pa je skrajni čas, ko ni več tako vroče in sem šla kar neki dol, pa da malo še utrdim. Bi šlo lažje če se ne bi moj čmrlj zbujal po noči od3-9x na noč. Pa nimam tako prave energije še za telovadbo. Čwe bom čakala, da vse zobe nardi, bom pa pol že vsa uvela. Fajn bodte. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

30. avg 2008 21:40

Mene pa nekaj zanima. Ve, ki ste tako pridne, in tako pridno izgubljate kolograme, mi boste gotovo znale odgovoriti. Ste se diete držale striktno, se pravi ne mešale med sabo živil znotraj določene skupine, ali pač? Recimo na škrobni dan: kuhan krompir (škrob) in solata iz stročjega fižola (škrob) ali le krompir (škrob) in zelena solata (nevtralna). Upam, da sem kolikor toliko razumljivo razložila... V Rinini knjižici receptov opažam, da so velikokrat živila tako mešana (znotraj posamezne skupine seveda), razen pri beljakovinah (meso, jajca, mleko). Na forumu o tej dieti pa so mnenja deljena. Nekako bi še najbolj verjela vam, ki ste uspele izgubit toliko kilogramov - se pravi, da ste nekaj že morale početi prav Issi

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

30. avg 2008 22:36

Draga Sissi, lahko ti povem, da ne mešam živil,Pazim in trikrat preverim, kaj paše skupaj. Jaz imam najraje 1. dan dušeno meso dušim papriko in to več vrst, rdečo, zeleno, rumeno in kos polnozrnatega kruha in radič v solati, ali pa še malo endivje /piščančje, puranje in goveje meso (naredila sem tudi grško solato, pa nisem bila preveč navdušena z njo in ogromno stvari je noter, kar je za tri dni, meni ne paše 2. dan si ponavadi naredim riž s papriko (več vrst) in malo graha, pa če imam še gobice, kos kruha in seveda solato 3. dan pašto z paradižnikovo omako, popoldan si privoščim sladoled ali kakšno drugo sladkarijo, samo čokolade ne jem, ker imam slabo prebavo potem (naradim tudi pico z paradižnikovo omako in zelenjavo) 4. dan je najbolj krizen, ko je sadje Upam, da ti bo kaj v pomoč Pozdrav Vandolina

Katarina K  

30. avg 2008 22:52

Se podpišem pod vandolino, le da se jaz jedilni čokoladi nikakor ne odrečem, ker pol sračkam( oprostite izrazu) in jo obvezno pojem! Pa zelenjavno pico obožujem!!! Joj danes pa je hudo, ki je sadje, da ne govorim jutri, ki je voooooda!!!!!!!!!!!!!! OJOJ Jaz tudi ne mešam. Ko je meso, ti piše v nadaljevalni knjigici, da je zelo nepravilna kombinacija, če ješ zraven še sir oziroma meso z sirom. Moraš ločevat tudi meso, sir in jajca. Samo ena zvrst.Al samo meso z zelenjavo, al samo jajce z zelenjavo,... Sem šla prav pogledat v knjigico in sem vidla, da je na enem receptu res krompir in stročji fižol. če pogledaš pa še vse ostale, pa vidiš, da ni mešanja. Mogoče samo enkrat toliko ni katastrofa. Drugače pa jaz jem približno enako kot Vandolina in se vsakega kosila posebaj veselim. Prav z guštom si skuham in pojem. evo in mi ni dalo mira in sem šla pogledat še v nadaljevalno knjigico in piše pod neprimerne kombinacije: -beljakovine z ogljikovimi hidrati: meso in krompir -Beljakovine z beljakovinami: Meso z sirom to je to! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

31. avg 2008 9:55

Najlepša hvala dekleta - malo sem še zmedena, pa sprašujem osnovne neumnosti. Danes imava (mož se mi je pridružil, pa je veliko lažje kuhat) kotlet, dušeno korenje in ohrovt ter zeleno solato. To je ok za B dan, ne? Malce me matra je Š dan, ker mi moji starši in tašča kar naprej dajejo stročji fižol (letos je pač dobro obrodil) in sem že malo sita vsak četrti dan jesti le solato iz stročjega fižola. Sem hotela malo "pogoljufati" in jutri narediti paprike, polnjene s krompirjem iz Rinine knjižice in zraven stročji fižol. Ampak raje ne bom, ker vam verjamem. Vzgojena sem pač tako, da je škoda metati hrano stran, zamrzovalnika imam pa samo 50 litrov. Moram jim dopovedat, naj mi ne dajejo več (da sva na dieti ne ve nihče), saj bi res rada na kakšen Š dan jedla še kaj drugega Issi

martina76  

član od: 26.5.2007

sporočila: 7

31. avg 2008 10:29

V prvih treh mesecih tudi jaz nisem kombinirala, kar se pač ne sme kombinirat, sem se kar držala tistega kar piše v knjigi.Razen sadni dnevi so bili včasih kar zelenjavni dnevi ( sem se določenega sezonskega sadja preobjedla in sem zamenjala z zelenjavo). V naslednjih treh mesecih sem pa vse skupi vzela bolj na "izi" in sem kombinirala tudi tisto, kar naj se nebi kombiniralo. Kljub temu mi je nekak uspelo zgubit še cca. 6 kilogramov. Aja, danes je moj prvi dan. Plastenka vode pa jaz boma v naslednjih 3 mesecih najboljši "kolegici" ! martina76

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti