Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tisa 58  

član od: 15.8.2008

sporočila: 19

27. avg 2008 22:14

Ojla Tudi jaz imam neverjetno voljo in v vseh 21 dneh sem imela samo en talačen dan.Kozarec vode res zaleže in če greš še malo na sprehod, vsaj mene, želja po hrani mine.Mi pa neverjetno pomaga tudi, ko berem kuharske recepte in gledam slike kakšnih dobrih tortic.Mogoče sem malo trčena, ampak meni pomaga. Danes sem bila tekom dneva tako zasedena, da nisem cel dan nič jedla, popila sem precej vode in sem se zdaj stehtala in imam 20 dag več kot zjutraj.Se bom stehtala še zjutraj, me prav zanima, kaj bo pokazala vaga. Lep večer vsem. tisa 58

martina76  

član od: 26.5.2007

sporočila: 7

28. avg 2008 9:40

Pozdravček! Tudi jaz začnem čes približno teden dni s to dieto. V prvem poizkusu sem izgubila 18 kilogramov (to je bilo pred cca. 2 leti). V tem obdobju mi je nekak uspelo ohranit težo, sem mislila da mi to ne bo ratalo. Me pa zanima če je katera od vas poiskusila kombinirati 90 dnevno dieto in Montignacovo dieto? Moj namen je nekak skombinirat ti dve dieti, ker se mi obe dve zdita najboljši dieti od vseh diet, kar jih obstaja. Sej vsi vemo, da je na tone diet, ki obljubljajo veliko izgubo teže v najkrajšem možnem času, na koncu pa pridobiš nazaj vse izgubljeno pa še kaj več. To bi bilo na kratko vse, se kmalu javim, da poročam kako mi kaj uspeva. Veliko uspeha, M! martina76

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

28. avg 2008 10:47

Martina76 Jaz sem mnenja, da je potrebno vsako dijeto držati v originalu, ne mešat dveh stvari. Drži eno dijeto do kraja, potem pa nadaljuj z drugo. Pozdrav Vandolina

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

28. avg 2008 11:20

Živjo punce, uf, kako je to težko ... priznati kolk kil imam. 116 kil je potegnila vaga zadnjič in vesela bi jih bila 90, idealna teža bi bila glede na mojo konstitucijo okoli 80 kil, ampak to je tako oddaljen cilj, da zaenkrat samo sanjam. Velika sem 178 cm in nikoli nisem bila suhica. Torej, moj cilj je 90 kil in sicer do novega leta. A je to preveč ambiciozno zastavljen cilj? 26 kil v 4 mesecih? Mislim, da bi mi moralo uspeti. Takole naj zapišem - USPELO MI BO!!!! Moj problem je nažiranje zvečer in ko mi bo enkrat uspelo, da zvečer ne bi tavala po hiši in skrivaj nosila v usta, bo bitka dobljena. Seveda bom morala tudi migat, mogoče kolo in hitra hoja, saj me za kaj več preveč bolijo kolena Punce, računam na vašo pomoč, spodbudo in kakšno trdo besedo, saj to rabim. Včasih kakšno brco v zadnjo plat, da bi se zmigala ven in ne sedela doma in papcala. SE beremo LP Marina5

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

28. avg 2008 15:08

tisa 58, ne tehtaj se zvečer, ker znatno več kaže in pol si samo slabe volje. Jaz se tehtam ponavadi po sadnem dnevu naslednje jutro! martina76Bravo, da si uspela vzdrževat toliko časa kile, mene še vse to čaka in mislim, da bo potrebno še enkrat več discipline, kot pri dijeti, ker zdej se ve kaj naj bi ta dan jedla, pol, ko pa lahko še drugo hrano, se je pa treba malo kontrolirat.Malo sem u strahu kako bo šlo, no pa upam, da bo. Marina5 bravo, da si priznala svoje kile, saj jih je Vandolina tudi! To pomeni, da si si jih priznala tudi sama sebi, to pa je prvi korak na zastavljeni poti. Ne obupat, ko se enkrat navadiš, gre! Jaz bi se še rada navadla, da neham jest, ko sem sita, ker vedno še malo pojem, da ne bi bila pol slučajno kmalu lačna. To je samo v moji glavi in moram se naučit kdaj je STOP! Pa sladkosnedost imam podedovano po očetovi strani, pa mama tudi ne zaostaja dosti. Razlika je samo, da je tata suhec in, da si jih lahko po mili volji privošči, jaz pa ne. Uživajte še zadnje utrinke poletja in upam, da bo lepa dolga jesen, pa da ne bo dosti snega pri nas. Komaj čakam kostanje! Ampak to bo obrok!!! Lep pozdrav vsem! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) Katarina K dne 28. avg 2008 15:29:34

tisa 58  

član od: 15.8.2008

sporočila: 19

28. avg 2008 21:25

Hvala, Katarina za tvoje nasvete in vzpodbude.Res mi je tehtnica pokazala zjutraj kilo manj.Danes sem imela dan oglj.hidratov in spet sem bila lačna.Ne vem zakaj.Popijem pa precej vode in mi je potem nekoliko lažje. Vse rabimo nekoliko spodbude, saj imamo vse kakšne snoje težave, ker drugače sigurno ne bi sedaj hujšale.Fino je, da se pišemo in se vzpodbujamo. Dobro in lažje bi nam bilo pa tudi, če bi skupaj malo migale. Marina5,jaz bi tudi rada toliko shujšala.Pričela sem z 98,8kg,danes mi je tehtnica pokazala 91 in imam 23 dan za sabo.Sem kar zadovoljna in verjamem, da nam bo ob vzpodbudi to tudi uspelo. Pozdrav vsem. tisa 58

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

28. avg 2008 22:01

No, končno je uspelo tudi meni! Tehtnica se je premaknila!!!!!!!! Danes imam deseti dan in na tehtnici je 3kg manj. Končno se je začelo nekaj dogajat. Imam pa strašne težave s prebavo. No, moja prebava tudi sicer - prej ni bila ravno živahna, enkrat do dvakrat na teden je bilo zame običajno. ko sem začela s to dieto, so me opozorili, da na začetku prebava malo štrajka, zaradi spremembe načina prehranjevanja pač. Ampak jaz imam danes deseti dan, pa sploh še nisem šla na stran! To pač ni več ok. Vsako jutro jem namočene suhe slive, na tešče pijem jabolčni kis, zadnje štiri dni pijem še zeljnico (ali kako se že reče tisti vodi pri kislem zelju). Ne gre. Priznam, danes sem vrgla puško v koruzo in sem spila odvajalni tablet. Načeloma tega ne maram, ker poznam posledice (če se preveč razvadiš z odvajali, še bolj poleniš prebavo), ampak deset dni! Kar je dovolj je dovolj. He he, še sreča da imam jutri dopust... Ampak, bistvo je, da se je končno premaknilo na tehtnici! Jupi! Dekleta, držite se in vztrajajte. Pa poročajte o napredku, ne. Issi

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

28. avg 2008 22:14

Issi, probaj z dateljni. Meni in vandolini delujejo odvajalno! čeprav jaz res nimam težav s tem, grem od3-7x na dan že tri tedne in moram pazit, da ne jem sliv in dateljnov! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

martina76  

član od: 26.5.2007

sporočila: 7

29. avg 2008 11:23

Pomaga tudi laneno seme, jaz si ga kar v navadni jogurt nasujem pa pojem. Sicer pa se mi je prebava s to dieto zlo zlo izboljšala, pred dieto so bili pa veliki problemi. V nedeljo pa tudi jaz začnem z drugim krogom diete. Upam da bom uspešna tako kot v prvem krugu ( 18 kil manj, konfekcijska številka je iz 54 padla na 46/48, pa obseg bokov se je zmanjšal kar za 36 centimetrov). Ja nič, migat bo treba začet :). Veliko uspeha pri hujšanju, M! martina76

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

29. avg 2008 19:43

Bravo Martina. Jaz imam do konca še 11 dni. Upam, da bom šla dol še kakšno kilco. Kakšen drugi krog dijete boš imela, ali nadaljuješ z II. delom 90. dnevne? Pozdrav Vandolina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti