7. mar 2008 8:21
HVALA BARBAY. sissyp
7. mar 2008 8:21
HVALA BARBAY. sissyp
7. mar 2008 8:31
Dobro jutro punce Evo pa je spet konec tedna oziroma začetek vikenda. Joj, kako čas beži... Jaz sem danes na vitaminčkih in sem se zato že včeraj takole oborožila a zelo resno dvomim, da bo šlo vse tako kot bi naj šlo. Za zajtrk sem si sicer naredila kašo iz treh rdečih pomaranč in dvah micenih jabolk (nič se čuditi glede količine, sta hčerkici pomagali jesti ) Čez pol urce grem pa po mamico, ker sva zmenjeni, da se greva še malo po žensko družiti. Šli bova v salone pohištva pogledat za par stvari potem pa na malico (joj, moj sadni dan) pa še malo po trgovinah (morda pa naciljava kaj kar bi nama lahko najini boljši polovici podarili jutri; saj veste-dan žena). Jah, znajti se je treba, kajne... V planu imava še skupno kosilo (no, kaj sem napisala za moj sadni dan) zato pa jaz sedaj kuham pasulj s suhimi rebri za mojega predragega, da mi ja ne bo prikrajšan Sedaj se šibam uredit pa še sigurno kaj napišem, ko pridem nazaj blažkaa
7. mar 2008 8:35
Sissyp, tudi jaz ti želim vse naj, naj, naj blažkaa
7. mar 2008 9:45
Vse najboljšeeeeeeeeee Sissyp Kristalka
7. mar 2008 9:49
Ku-ku! Vse najboljše tudi z moje strani Sissyp! Uh kako ste ene pridne, jest ga pa kar po malem sračkam, pa še danes nas šef pelje na kosilo za 8. marec. Bo pa jutri boljše, se morm mal zresnit a ne? Tehtnico pa kar porivam stran od sebe, ker ne upam stopit gor. Lep vikend želim vsem skupaj FRČA
7. mar 2008 9:57
SISSYP!!! VSENAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN, SRCE MOJE PA TI ŽELI, ŠE VELIKO LEPIH DNI !!![ NAJA74
7. mar 2008 10:27
hvala vsem za voščilo, ste pa posrečene. blažkaa, kje dobiš te dobre slikice? Si pa faca in zmer tole popestriš. grem na zajtrk. pa lp, zvečer se beremo kako je šlo. 1 liter vode sem že spila, in sam na wc hodim.dobr da sem doma. čavči. sissyp
7. mar 2008 11:18
Ku-ku! Vse najboljše tudi z moje strani Sissyp! Uh kako ste ene pridne, jest ga pa kar po malem sračkam, pa še danes nas šef pelje na kosilo za 8. marec. Bo pa jutri boljše, se morm mal zresnit a ne? Tehtnico pa kar porivam stran od sebe, ker ne upam stopit gor. Lep vikend želim vsem skupaj FRČA
7. mar 2008 13:35
Alo alo babike sissyp vse najboljše Tako dolgo že nisem nič napisala tudi gor, da je sedaj pa že res skrajni čas. Še vedno sem na dieti. Počasi počasi grejo kg navzdol. Na telesu se bolj pozna kot na tehtnici. Vse hlače in krila je že bilo potrebno zožati. Danes je minilo 2 meseca odkar sem na dieti, pa lunco delam vmes in so šli dol samo 4 kg. Živa žalost. Tako, da tehtnica še vedno ni moja prijateljica in bi jo še vedno, tako mimogrede rečeno, včasih z velikim veseljem v steno zabrisala. Očitno se je odločila, da me bo ignorirala. Darja, a je pri tebi in tvoji tehtnici tudi še vedno tako??? Jao, kako sem smotana.... Pozabila sem izreči dobrodošlico vsem novim in vsem povratnicam. Skupaj bomo zmogle, babike. Ker nas kristalka še ni opomnila glede današnje lunce, bom to storila kar jaz. Prazna luna - mlaj se prične danes ob 18.15. To je tista lunca, kot je se mi zdi darja enkrat napisala, ki vodo odvaja iz telesa in se več shujša. Tako, da punce, gremo probat. Jaz se je bom držala, v nedeljo pa imam sadni dan. Upam, da se bo na tehtnici kaj več poznalo. ...če se ne bo, prisežem, da ji napovem vojno! ...čeprav sem po duši pacifist, da ne bo kdo kaj slabega mislil. ...ne bi bilo slabo, če bi bilo čez vikend toplo. Bi se na Pohorje peš spravila. Vendar samo do Trikotne jase, ker do vrha ne pridem. Bi mi pljuča verjetno kje na sredi odpoved dala. Tako, sedaj pa šibam nazaj delat. Lepo se imejte in maksimalno uživajte. Danes je petek. Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... Naeema
7. mar 2008 16:25
Čuden dan je danes Grešila sem................ Ponovno...................... In to zelo..................... Se pa veselim nocojšnjega srečanja s puncami. Zelo, zelo In ker se dobimo v kitajski restavraciji.......bom verjetno..............grešila.............ponovno Pa saj je jutri novi dan blažkaaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burito palačinke z lososom
Pizza s pršutom