Ločevanje živil 90. dni - 5. del

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

7. mar 2008 16:28

Saj res, kdaj se bomo pa me zmenile za srečanje, da skupaj pokurimo kakšno kalorijo blažkaa

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

7. mar 2008 16:45

Naeema je napisal/a:
Ker nas kristalka še ni opomnila glede današnje lunce, bom to storila kar jaz. Prazna luna - mlaj se prične danes ob 18.15. To je tista lunca, kot je se mi zdi darja enkrat napisala, ki vodo odvaja iz telesa in se več shujša Naeema
Točno tako - ravno sem hotela opozoriti, da malce še lahko pojemo potem pa Kristalka

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

7. mar 2008 18:11

Aha - hvala za to informacijo. Potem sem pa jaz danes zaključila s hrano Kako dolgo pa potem to traja? Jutri cel dan? .... kaj se sme zaužiti? sissyp - vse najlepše ti želim! Marna

barbay  

član od: 4.1.2008

sporočila: 202

7. mar 2008 19:52

Hello! Danes imam sadni dan. In kaj sem pojedla? Ene 10 grozdnih jagod in eno pomarančo.Aja pa ene 3 litre vode sem stočila vase. Sploh nisem lačna, res pa je da sem zelo utrujena. Jutri pa spet B dan. Mejte se. Mene čaka danes še čiščenje stanovanja. Razen kopalnice. To pa je delo mojega dragega. Bay bay barbay

Artemis  

član od: 9.7.2003

sporočila: 57

7. mar 2008 20:10

Pozdravljene! Vsak dan vas berem, sama pa nič kaj dosti ne pišem na forum :) Joj, kak ste ve pridne v večini... se mi zdi, da sem jaz tista, ki največ grehov dela :) Včasih bi najraje od znova začela... čeprav se še zaenkrat nisem zredila nazaj, ampak kile ne grejo dol od grehov! Mi lahko, prosim, poveste, kolk sadja pojeste na sadni dan in koliko sadežev zaužijete zjutraj nasploh? Lepo se mejte! Artemis

Marna  

7. mar 2008 20:23

barbay - jaz sem se včeraj ob mojem sadnem dnevu tudi počutila zelo dobro - nič lačna. Sicer sem pojedla občutno več grozdja kot ti, ampak vseeno nisem mogla verjet, da mi čisto nič ne manjka. No za zajtrk sem pojedla dve klementini (ki nista bili dobri in bi bilo bolje, če jih sploh ne bi ) potem pa v celem dnevu (2 obroka) vsega skupaj 1/2 kg grozdja. Artemis - koliko sadja pojem na sadni dan je čsit odvisno od tega, koliko ga potrebujem. Na moj 1. sadni dan se bila pravi požeruh, še kilo banan bi bila zmožna v sebe spravit. pa nisem, no. Mi pa je bilo zelo težko. Zdaj pa ni več take sile. Sicer pa zjutraj pojem po dva sadeža neke vrste. Ali pa tudi samo enega. Čist odvisno od potrebe. Res pa je, da je meni najlažje se diete držat zjutraj, do 12h - takrat sploh ne čutim pomanjkanja. Veselo ločevanje, Marna

Naeema  

član od: 12.1.2008

sporočila: 28

7. mar 2008 20:50

Marna, lunca se je pričela ob 18.15 in traja do jutri do 18.15. Se pravi 24 ur. V tem času se ne sme nič jesti. Piješ lahko vodo in nesladkane čaje v neomejenih količinah ali nesladkano kavo. Več tekočine kot popiješ bolje je. Izgubiš lahko do 2 kg, včasih tudi 2,5 kg. ....bom rekla, da se kar splača malo potrudit in vzdržati ta 24 ur post. Po koncu lunce ne takoj letet v hladilnik in se nabasat s hrano. Raje pojej kaj lahkega npr. kakšno sadje, kakšno zelenjavno juhico ali solatko. In še vedno veliko pit. No, tega pa smo že kar navajene, ali ne babike? Fajn je tudi, če greš na kakšen daljši sprehod ali pač počneš karkoli samo ne poležavat. Z gibanjem boš namreč še bolj pospešila delovanje lunce. Veliko uspeha želim vsem Naeema

Marna  

7. mar 2008 21:29

Hvala, Naeema! Pa še eno vprašanje: Če sem danes imela B dan, s katerim potem nadaljujem v nedeljo? Se Š dan preskoči, ali ga pač imam v nedeljo? Ali je vseeno? Bom zelo hvaležna za odgovor! LP, Marna

Naeema  

član od: 12.1.2008

sporočila: 28

7. mar 2008 22:21

Malenkost, Naeema. Zato smo tukaj, da si medsebojno pomagamo. Jaz ponavadi kar nadaljujem z dieto tako, kot je na programu. Se pravi, če si danes imela B dan kar imej v nedeljo Š dan. Jaz ponavadi na lunco nisem zelo lačna, ker se na veliko nalivam s čajem. Nekateri čaji se še posebej priporočajo, da se pijejo na lunco, ker pomagajo še bolj čistiti organizem. Mislim, da je eden takšen meta. Verjetno bi kristalka vedela kaj več o tem. ...ali pa malo pobrskaj po netu. Marna, upam, da boš zdržala. Pa ne obupat, če v nedeljo zjutraj ne bo takoj kakšnega kg ali več manj. Včasih se učinek lunce pokaže čez kakšna 2 dni. Boš pa videla, da se boš po končani lunci fino počutila. Jaz imam naslednji dan po lunci vedno taki lahek občutek. Tak, fajni. Tako, da kar pogumno vsem nam in veliko uspeha. Naeema

ann  

član od: 15.2.2007

sporočila: 343

8. mar 2008 9:21

Ojla, dekleta ! Jaz sem se že včeraj malo spogledovala z mislijo, da se vam pridružim pri luni in vodnem dnevu. Danes sem pa že lepo zaštartala s trdno mislijo, da ga tudi izpeljem, ker se pa res več ne spomnim, kdaj sem ga nazadnje. Smo si pa res izbrale primeren dan, na osmi marec pa nič jest! Malo sem se pa tudi zato odločila, ker se mi v pon. izteče hypoxi, in imam meritve in tehtanje. Če lahko strnem vse skupaj. Ne vem, če sem sploh kaj shujšala (po kilah že ne), mogoče bodo obsegi kaj pokazali. Kljub temu, da praktično imam 4 x na teden neko telovadbo in to je res oreng švicanje(2 x hypoxi, 2 uri aerobike in 1 ura pilatesa - razporejeno po posameznih dnevih), pa tudi pri hrani se držim, mogoče celo bolj kot pri ločevalni. Zadnje čase mi pa večkrat hodi po glavi, da bi ponovno začela to dieto, ker se mi zdi edina učinkovita stvar. Pa če pomislim, nisem nikoli toliko slaščic oz. tortic pojedla in čokolade, kot takrat ko sem bila na tej dieti, kile so pa vseeno kopnele. V mislih imam, da bi jutri bila na sadju in solati, v poned. pa začnem s prvim B dnem. Upam, da mi uspe. No sedaj pa grem delat, namreč od letos znam celo privezovat trte h kolu in na žice, pa moramo še to dokončat. Zunaj je megleno in kislo vreme, upam da me ne bo preveč zeblo. S sabo bom vzela veliko vode. Lepo praznujte današnji praznik! ann

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti