Ločevanje živil 90. dni - 5. del

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

9. mar 2008 12:04

HOJLA

BLAŽKA zate imam eno vprašanje kje si dobila polno teh enkratnih slikic ful so mi dobre in zelo popestrijo res so zakon

-pika

Naeema  

član od: 12.1.2008

sporočila: 28

9. mar 2008 18:05

Kristalka, najlepša hvala. Ga bom nabavila. ...upam, da ima dober okus. Naeema

ann  

član od: 15.2.2007

sporočila: 343

10. mar 2008 12:12

Evo, danes je moj prvi dan. Nekatere že veste, da je najbrž že kar eno leto, kar sem prvič imela ločevalno. Potem pa sem še v jeseni opravila cca en mesec drugega kroga, potem pa odnehala. Nazaj nisem skoraj nič dobila, ker se držim ločevanja, bi pa rada že enkrat dala dol še tistih 10 kil. Štartam iz 89,0 kg. Lep pozdrav! ann

barbay  

član od: 4.1.2008

sporočila: 202

10. mar 2008 12:39

Ann veliko volje in vztrajanja ti želim! barbay

ann  

član od: 15.2.2007

sporočila: 343

10. mar 2008 12:54

Prejle sem možu vsa navdušena povedala, da je danes moj prvi dan diete. On pa nič navdušeno: "Joj ne že spet, tle ne grem, pa tam ne grem, zdaj je pa vodni dan itn. Sploh pa ne vem kaj boš profitirala, saj že zdaj nič ne ješ" ann

barbay  

član od: 4.1.2008

sporočila: 202

10. mar 2008 13:01

Ne ga poslušat, jaz tud svojega nisem. Zdaj pa pravi, da vsa čast tistim, ki se gredo to dieto. Da sicer on bi tudi, ampak se v službi ne more zadržat ob hrani. Sami izgovori, ampak me počasi začenja podpirat. Tako da se ne dat!!! Vztrajaj, se splača!!! barbay

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

10. mar 2008 14:57

Bravo Ann - prav si se odločila - najdi motivacijo, če ne drugje, smo mi tu na forumu in vztrajaj. Kristalka

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

10. mar 2008 15:41

HOJ

ANN super tudi jaz sem se odločila za drugi krog ker bi tudi sama rada še izgubila nekaj kilogramov in je danes tudi moj prvi dan in če si za si bova v pomoč eni drugi in se vzpodbujali.Seveda bova dobili motivacijo tudi od drugih deklet,ki pa so že nekaj dale skozi.

Moža pa nikar ne poslušaj sej bo potem ko bo dieta mimo in ko boš izgubila te nadležne kilograme  drugače govoril.

Štart je uspel in korajžno naprej

lp

-pika

LUCKY DAY  

član od: 21.2.2008

sporočila: 37

10. mar 2008 17:59

HAY pozdavček ANN in PIKA, samo korajžno naprej. Seveda sem tud jaz bolj pri začetnikih tako da bote od mene bolj malo nasvetov dobile((se še učim)), pa včasih mal grešim , ampak ne se po men zgledovat....... Drugač pa bodite vztrajne kar se da , se splača vete, tolk sm se pa že naučila Jaz mam dans OH dan in sm za kosilo jedla standard :polnozrnate špagete , pa sladico, ampak, ker mi je nekdo snedel čokolado, sm kar navadno pojedla((dva rebra,_________;žal .,,,sem neki tako nervozna , da sza iz enga rebra nastala dva))) A je to fajn narobe????? upam da ne preveč Jutr pa spet na sadju in vitaminčkih.................... moram vsaj do nedelje vztrajat, ker v nedeljo mamo eno zabavo , in potem lahko same ugibate kaj sledi????? Ni težko , a ne???Še dobro da pride ravno mesni dan.... Naslednji dan pa ZDRAVLJENJE čao do naslednjič LUCKY DAY

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

10. mar 2008 18:17

pozdrav vsem! Jaz pa imam eno veliko srečo pri tej dieti - to je... da se je ne grem sama. Tudi moj fant je namreč na ločevanju in je veliiiiiko lažje. No, pa pobudnik, da sva sploh začela, je tudi on! Sem mu zelo hvaležna Danes sem na sadju. Se vam tudi dogaja, da ste na sadni dan najmanj lačne??? Meni je tako že za vsak sadni dan (razen 1. sadni dan, ko bi najraje vse pojedla okrog sebe). lepo bodite! Marna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti