Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

4. mar 2008 13:23

hehe - ok... me je malo zaskrbelo, ker imam danes škrobni dan in imam namen kuhat rižoto - pa mi je skoraj načrt v vodo padel. Sicer pa sem OK... v dobrem tednu sta na tehtnici vidna 2 kilograma manj (sem zelo zadovoljna)! Zdaj pa si grem kosilo kuhat, ker sem že lačna... Pozdrav vsem! Marna Sporočilo je spremenil(a) Marna dne 04. mar 2008 13:24:15

sissyp  

član od: 15.2.2008

sporočila: 47

4. mar 2008 14:15

blažkaa, čestitke, zgledaš zadovoljna, kolk si pa spravla zdejle dol? Moram rečt, da sem imela včeraj sadni dan, in se na vagi to ne pozna, zgleda da je sadje tud redilno. NO pa gremo dalje, danes telečji segedin, zraven sem pa jedla ne morte verjet regrat in kislo zelje v solat, tega še nikol nisem probala, pa moram rečt da je ok, sam lačen si vseen kmal.... fejst bodite. pa trmaste, pa vztrajne, da se bomo enkrat lahko srečale, pa same s sabo pohvalile a ne?????? lp. sissyp

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

4. mar 2008 14:15

Živjo, jaz sem danes razpoložena vremensko. Boli me glava in oči in pomalem sem tečna. Drugač sem na OHju; za kosilo so bili široki rezanci in kava Za večerjo bo pa nekaj sladkega pa še ne vem kaj. Ah, zmatrana sm. Očitno je že pomladanska utrujenost v zraku. LP, Sy

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

4. mar 2008 14:42

sissyp je napisal/a:
blažkaa, čestitke, zgledaš zadovoljna, kolk si pa spravla zdejle dol? sissyp
Jah sissyp, do sedaj sem spravila dol 5kg, če bi pa želela priti na svojo idealno težo, ki sem jo imela kot najstnica in preden sem rodila dve prekrasni deklici pa bi mogla biti veliko bolj vztrajna in spraviti dol še (samo) 3kg Ja, sem. Zelo blažkaa

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

4. mar 2008 18:47

Lepo pozdravljene.... Po nekaj dneh sem zdajle prvič prišla do računalnika...vikend sem preživela v Portorožu in seveda ne ob dieti...nisem pretiravala sem pa zdravo jedla razen ene kremšnite.. Danes nadaljujem z B dnevom sem jedla feto in paradižnik(kaj pa drugega)... No Blažka pa bomo morale bit več tukaj gor če hočemo do poletja žaret,sam jaz ne bom če že ne bo kg pa bo ostala koža... pa seveda da ne pozabim na celulit...če bi bila to žival bi lahko napisala da je pri meni čist udomačena,joj to pa je res nadloga z vsem hudičem se mažem pa nič ne pomagatakole mi kaže osle.... A veste da bodo kmalu prazniki???Kaj če bi vsaj do takrat zdržale brez grehov,pa bi za praznike grešile??? Jaz bom veliko noč spet preživela v Portorožu,da me tud koklja brcne ...najbrž po dieti ne bom mogla jest... Kako je fini pozimi ko smo več doma pa ni toliko obveznosti in grehov,vsaj pri meni je tako... tole bo mal treba veste??? Kristalka je pa res ko naša mama za vsakega najde besedo a ne??? Zdaj pa grem ker sem od sobote zjutraj komaj mal doma.....pa je treba še kaj postorit.Bodite vztrajne darja-

darja-  

5. mar 2008 7:26

dobro jutro Danes pa sem končno spet jaz enkrat prva...kje pa ste danes?Pri nas močno piha veter in tu pa tam pade kakšna snežinka .So napovedali sneg...ampak nas vedno izpusti... Grem zajtrkovat,to sem napisala kot da bom jedla ne vem kako fine zadeve ampak bo samo jabolko... Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 05. mar 2008 07:27:50

barbay  

član od: 4.1.2008

sporočila: 202

5. mar 2008 7:37

Hello! Kje smo danes? Skrivamo se, da nas veter ne odpihne-aja, sm pozabila, pri tej teži me ne more. A vas smem vprašat, kdaj so vam začele iti kilogramčki dol( ko ste začele z ločevalno)? Zdelo se mi je, da so šli kile malo dol, ker me ene dvoje hlače ne tiščijo več, se pa v ponedeljek stehtam pri zdravniku, pa isto kot je bilo 1 mesec nazaj. Mi je čist voljo vzelo, čeprav nisem odnehala. In še ne bom. Pa še brez zajtrka om danes, ker imam danes zdravniškega za novo službo!!! Mejte se barbay

darja-  

5. mar 2008 7:47

Barbay,kje najdete taka imena ki jih je že težko prebrart.......... Meni je šlo prvi mesec dol 9 kg s tem da nisem čisto nič grešila drugi mesec pa sem ga mal srala pa 2 kg tretji pa nič, Zdaj ga spet neki serjem pa je vaga pokazala 2 kg gor in zdaj stoji ampak nadaljujemo vsaj še 8 kg do poletja...pa bo tu pomlad pa malo več aktivnosti pa bo šlo hitreje...upam al pa tud ne.-.. darja-

barbay  

član od: 4.1.2008

sporočila: 202

5. mar 2008 8:17

Drugače me kličejo Barby barbay

darja-  

5. mar 2008 8:59

Halooooooooooo a mogoče kje sneži,pa gledate skozi okno?????????? Kuham zelenjavno enolončnico z gobami njam ,njam, drugi pa bodo vihali nosove,ampak njima bom dodala hrenovke... darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti