Ločevanje živil 90. dni - 5. del
5. mar 2008 10:50
Živjo ja pr nas je pa res mal naletaval snegec((bolj za šalo , kot zares)) Sm mal sem gor pokukala, pa vidm da smo se res nekam vse poskrile in sem se odločila , da pa jaz kej napišem:: Poslušte to: v prvem tednu mi je šlo dol 5 kil, v tem tednu pa niti 10 dag. Pa mi naj katera pove, če je to normalno?? A mpak ne bom obupala, grem naprej in to s polno paro U pam da se bo kej obrnilo na boljš Kuham krompirjev golaž, kako fajn je , ko v knjigi najdeš jedi , ki ustrezajo tud ostalim članom.. SUPER, NI KEJ šibam še kej delat Lep pozdrav do naslednjič lucky
5. mar 2008 12:01
Lucky 5 kil v enem tednu-si pa res Lucky! V glavnem, vrnaila sem se z zdravniškega, uradno sem ga naredila. Pa še nekaj; imam 2 kg manj kot v ponedeljek- kako je to lepo!!!!!!!!!!! BAy bay barbay
5. mar 2008 12:40
Pridne ste in to zelo..mene strašno muči....več ni dneva, da ne bi grešila...moram spet znova...morda bo tokrat č več sreče Zelo se mi pozna, da sem napeta, živčna in takšna in vse mi gre narobe...upam da se spravim k sebi Lep dan NAJA74
5. mar 2008 12:43
HAY, Ja barbay še sama sem komaj verjela ,, sam saj pravm kaj pa zdej , ko noče it nč dol ?? Se je mogoče mal ustavlo, pa bo počas spet začelo it dol MOČNO UPAM , DA BO TAKO , DRGAČ BOM OBUPALA.. Saj gre tudi tebi super, kajne Barbay? L.p, pa kaj dobrga papcajte ČAO P.S.: Moj golaž je bil odličen........................... lucky
5. mar 2008 13:35
Halo, halo Jaz sem se pa dopoldan s prijateljico potepala po Celju. Privoščila sem si zelo lepo spodnje perilo in krasno verižico . Sicer sem danes na ŠKROBU, sem pa imela za zajtrk kašo iz dveh korenčkov, ene sveže rdeče pese in enega jabolka. Mmmmmmmmmm... Za malico sem pojedla eno banano (prelito s čokolado, ampak sem veliko hodila tako da je bila ta čokolada le za moč ) in spila dva čajčka ter pol litra vode. Sedaj sem že pridna doma in sem si skuhala 2l čaja, za kosilo pa bom jedla piro s kitajsko zelenjavo. Uf, komaj čakam. Pire že resnično dolgo nisem jedla Nič, bodite še naprej tako pridne kot ste bile doslej pa lep popoldan vsem blažkaa
5. mar 2008 15:33
Lucky: to je čist normalno, da se kasneje ustavi. Če imaš veliko kilogramov, ko začenjaš, gre lahko v prvih dneh zelo velko dol, potem se pa ustavi. Ne obupat, ker zdej se šele prav začenja :) Men je šlo v mescu in pol 5 kil dol in sm zelo vesela, ker se mi po telesu precej pozna :) Čeprav sem začela z veliko kilami, se mi 5 kg precej pozna, tako da sem kar zadovoljna. Danes sem na sadju in vodi. Do zdej sem pojedla komaj pol avokada in spila en liter vode. Pa nisem velik lačna, počutim se pa precej vredu. Celo naspala sem se in spočila oči, ki so me matrale v prejšnjih dneh. LP
5. mar 2008 16:31
Lusky day nikar ne obupaj - vse ti gre normalno - a si mogoče mislila, da bo kar vsak teden - 5 Saj veš, da se najprej izloči odvečna voda - če je to pri tebi, kot sklepam, šele drugi teden, se boš pa še morala malo potrudit, da bo šla stran tudi maščoba. Jaz grem pa danes na eno fešto in sem malo heca pripravila - notri so zvite svilanit brisače, ovito s folijo in zamaskirano s pobarvanim "belim ledom". Bomo videli, kako se bo obneslo Sicer pa pri nas sneži, no ja, bolj okrog nas, ko je malo višje - piha pa kar zelo in je mrzlo. Kristalka
5. mar 2008 19:52
Jupiiiiiiiiiiiiii, sedaj pa grem na aerobiko Kaj pa ve Migate kaj blažkaa
5. mar 2008 21:33
Kristalka jaka fora....super. Blažka jaz sem zdajle migala z jezikom na sina ker je" prehladil" računalnik....smo dobili virozo,ha,ha,ha. Nekak še kleple tak da ga že jutri oddam zato se kakšen dan ne bom javila in upam da bom bol pridna kot danes ko sem na š dan jedla čokolado....in to tito "tadobro",pa če ne smeš je vsaka dobra. Kje pa je kaj naša Hema jo kar pogrešam... tako za ene dva tri dni lep pozdrav pa brez grehov ker poletje bo kmalu tu...(koga kaj jaz tolažim s tem...) darja-Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Domača vroča čokolada s smetano
Rumove kocke