Ločevanje živil 90. dni - 5. del

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

8. mar 2008 9:51

Iskrene čestitke ob dnevu žena blažkaa

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

8. mar 2008 11:01

Kaj je lubike, ve pa še kar na lepšem Naj se pohvalim, da sem se imela sinoči zelo, zelo lepo. O grešenju kdaj drugič, sedaj pa raje obdelajmo prijetnejše teme. Domov sem prišla par minutk do enih zjutraj. Dragi me je seveda počakal, da sva se lahko šla malo romantike, ker je že itak bil 8. marec (joj, joj, njemu pa vsak izgovor pride prav ). Okrog pol desetih sta me punci zbudili in mi pripravili zelo lepo presenečenje . Z atijevo pomočjo sta zelo lepo dekorirali mizo, postavili zajtrk (zame sadje na krožničku; kako lepooooooooo), ati pa je že zjutraj "skočil" po šopek. Joj, sem bila vesela. Saj sem tudi vam rožico namenila,... No, dragi je peljal hčerkici k frizerju, potem gremo pa babici voščit in se malo pocrkljat ob čajčku (in še čem). Čeprav pri nas dežuje, je zame danes zelo lep dan. Tudi ve si ga privoščite blažkaa

LUCKY DAY  

član od: 21.2.2008

sporočila: 37

8. mar 2008 14:35

Ojla Mir v duši,radost v srcu, nasmeh na ustih, naj spremlja vas v naslednjih dneh. Iskrene čestitke ob dnevu žena še od mene........,naj bo vsaj ta dan nekaj posebnega.......... TAKO: VČERAJ NA SADJU, DANES PA SPET NA MESEKU.... Lepo se imejte še naprej in uživajte kar se da......... lucky

barbay  

član od: 4.1.2008

sporočila: 202

8. mar 2008 15:28

OJ!! A katera od vas upošteva današnjo lunco? Jaz sicer jo, ampak če ne bo kmalu ura pol sedmih bom skup padla. Pa ne od lakote, je sploh ne čutim, me pa spremlja nek čuden občutek, kot da bi bila šibka. Kar jr čisto možno. Tako da bom morala vsaj en jogurt pojest. OB DNEVU ŽENA VAM ŽELIM VES NAJ NAJ, PA LEPO PRAZUJTE. Bay bay barbay

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

8. mar 2008 17:37

Še ena ura in odplavala bo Ves dan se nalivam s postnim čajem z limonco, malo me zebe, malo sem švoh - pa bo že. Kasneje bom pojedla en navadni jogurt z dvema koščkoma crispija in v posteljo - to je moje praznovanje današnjega dne, ob tem, da sem celo stanovanje pospravila, skuhala kosilo, vmes pa dobila eno orhidejo in vijolico. Kristalka

Naeema  

član od: 12.1.2008

sporočila: 28

8. mar 2008 19:18

Tako, lunca je za nami. Spala sem do enih, si skuhala čaj (kaka 2 litra) in ga čez dan spila, vmes dobila obisk in nič grešila. Tako je lunca uspešno za mano. ...zaradi obiska pa žal ni bilo nič s sprehodom. No, mogoče pa jutri. Po lunci sem pojedla malo krompirčka pečenega v pečici, brez olja in začimb. Zraven sem imela praženo zelenjavo (paradižnik, paprika in melancana) in kot solato polovico narezanega paradižnika (brez začimb, olja ali kisa). Po vrhu sem pojedla malo korenčkove juhice s cvetačo, ki sem si jo že skuhala za jutri, ko imam S dan in se naveličam jesti samo sadje. ...sedaj pa letam tja, kamor še papež gre peš. Očitno sem s to hrano pospešila prebavo. Marna, kako pa je tebi šla današnja lunca? Naeema

Naeema  

član od: 12.1.2008

sporočila: 28

8. mar 2008 19:20

Kristalka, kakšen je ta postni čaj? Iz kakšnih zelišč? Kje se ga nabavi? Hvala vnaprej za odgovore. Naeema

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

8. mar 2008 21:28

pridne ste!!!ž Naeema - meni ni šlo. Do 13h sem se držala, ampak me je kljub ogrevanju začelo zebst... Tako, da ... mogoče ob naslednji lunici. Pa moj kuhar je tako dober pasulj kuhal, da sem morala poskusit (danes sva imela Š dan) - no, saj nisem samo poskusila , preveč pa tudi nisem pojedla. Marna

sissyp  

član od: 15.2.2008

sporočila: 47

8. mar 2008 23:47

živjo punce, mal z zamudo, ampak želim vam, da bi bilo takih dnevov žena in pozornosti več na leto predvsem s strani boljših polovic......... jaz sem se imela danes tudi lepo, mož je kuhal kosilo in pazil na hčerkico, medtem ko sva šli s starejšo hčerko malo po nakupih. Tud glava me je nehala bolet, no razen na blagajni......... Popoldne pa polnoooo obiskov, do poznega večera in eto kolk je že ura. Otroci že spijo, jaz pa tud moram odpeketat, ker grem k osmi maši. Skratka, vidim da se ene držite lunce, no jaz se ne, ker se mi zdi, da bom že itak skup zlezla včasih, ko me neki zagrab. Takrat se vode nalijem, zvečer me pa vse tišči. No ampak se splača. Sem že oblekla ene kavbojke še iz tistih časov..........................tako da se splača potrudit. pa lepo se imejte. blažka, res me zanima od kod take enkratne slikice. sissyp

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

9. mar 2008 8:02

Naeema je napisal/a:
Kristalka, kakšen je ta postni čaj? Iz kakšnih zelišč? Kje se ga nabavi? Hvala vnaprej za odgovore. Naeema
Dobiš ga v Šparu, Tušu... Kristalka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti