Ločevanje živil 90. dni - 5. del

LUCKY DAY  

član od: 21.2.2008

sporočila: 37

5. mar 2008 23:28

HAY, hvala Sy in Kristalki, za vzpodbudne besede,se takoj boljš počutim Sem se pa res z eno kolegico menla, pa je isto povedala kot ve, tako da je že res nekaj na tem. Še celo migat sm začela , mam AB ROCKET , pa mal trebušnjake delam, ampak enkrat si pa bom mogla vzet čas sam zase, pa bo tud treba na kako aerobiko skočt, tako kot ti Blažkaa, pol pa da vidmo kako bodo šlaufki kar sami od sebe poskakal stran od mene((HI;HI;HI)))) To bi bilo vse za danes, jutr je nov dan, ki upam da bo kaj lepši kot današnji...................... Nočko lucky

s.marinka4  

član od: 12.12.2007

sporočila: 121

6. mar 2008 7:50

Ojla, Končno sem tudi jaz enkrat prva in v tem mrzlem jutru, kar paše biti na toplem za računalnikom in prebirati kaj vse ste napisale , vse ste za pohvalit, ker ste pridne, Ja tudi jaz med tednom migam, da mi dol teče( sem še kar v fitnesu, se pozna, da se bliža pomlad in poletje, ker je že večji naval žensk moji , kg pa kar stojijo, vaga pa se mi je "zamerla", tako, da lep čas ne bom nanjo stopila (moje pregrehe so enake kot Darjine samo, da je bilo mojih občutno več in s tem tudi končni rezultat - sem zadnje čase bolj disciplinirana, če hočem spravt dol še tistih nekaj kg, ki jih imam namen). Kristalka dobra fora, sem komaj verjela, da so res notri brisače. Sedaj grem na čajčka ve pa se lepo imejte in lep začetek dneva vam želimter brez skušnjav s.marinka4

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

6. mar 2008 8:03

No, pa sem ponovno (kot v starih dobrih časih, hi, hi, hi,...) prva Danes imam OH dan in bom za kosilo najbrž jedla graham špagete s polivko iz paradižnikove omakce in mešane zelenjave. Zraven pa rdečo peso v solati. Za zajtrk sem imela kašo iz treh korenčkov in enega jabolka. Pa sem se nekje na sredini skledice spomnila, da korenček pa ni sadje Dobro pa je. In zdravo. No, vsekakor bolj zdravo kot ocvrte jajčke s slanino in belim kruhom Vmes bom pa verjetno vsaj malce grešila , saj grem k mami na klepetek, tam pa je vedno obložena miza in nobeni izgovori "ne palijo" . Pa saj veste kakšne so mamice...najboljše na svetu !!! Grem še malo po svetu pogledat ve pa uživajte kolikor se da blažkaa

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

6. mar 2008 8:06

s.marinka4 je napisal/a:
Ojla, Končno sem tudi jaz enkrat prva s.marinka4
Pa si me ................prehitela blažkaa

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

6. mar 2008 12:08

Čao punce! Kako ste? Zanima me kak daleč ste pri 3md? Kak dolgo jo že držite? Jaz sem jo začela ta teden in se odlično počutim. A ste vse začetnice, ali je že katera stara znanke tega foruma? Danes imam sadje in sem pojedla do sedaj eno pomarančo. A ti Blažka za zajtrk mešaš skup sadje in zelenjavo? To po Rinini knjižici ni dovoljeno, razen na sadni dan za kosilo. Sicer pa verjetno ni tak hudo in gredo kilogrami vseeno dol. Želim vam vsem skupaj en lep dan pa pazite nase. PAPA saby

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

6. mar 2008 13:42

Hey, saby! Jaz imam tudi danes sadni dan. Sem se ga že prav veselila. Jaz sem začela slaba dva tedna nazaj. lep pozdrav vsem Marna

barbay  

član od: 4.1.2008

sporočila: 202

6. mar 2008 19:31

Hello!! današnji dan je za pop..... Ste že bile kdaj na reševanju osebnostnih vprašalnikov za službo? Ja, ne?! No jaz sm bila danes. Še vedno se mi pred očmi prikazujejo Krogci, kvadratki, črte, takšne in drugačne...! Tako močno sem si želela te službe, ampak po tem sploh ne pričakujem pozitivnega odgovora. Danes sem imela OH dan. Seveda Graham široki rezanci, z zelenjavno omako,ampak sedaj za večerjo sem si pa privoščila. Veste kaj? Narezan kivi in pomarančo z vanilijevim pudingom, petimi piškotki, za povrhu pa še dva koščka jedilne čololade. mmmm kako je bilo dobro. In niti malo mi ni žal. To je nagrada za moj tako nesrečen dan. Malo za tolažbo. Ja ja sam jokam, ampak to je samo danes, jutri bo bolje. Mam sadni dan. GROZDJE, MANGO,..., same dobre stvari. Danes sem 20 minut tekla, sm misla da me bo pobralo. Bay bay barbay Sporočilo je spremenil(a) barbay dne 06. mar 2008 19:34:12

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

6. mar 2008 22:00

A ni nikogar? Js dons nism najbolj pridna glede diete. Jutri bo bolje. Tud zjutraj se tehtnica ni premaknila navzdol, zato sem kr mal razočarana. LP vsem Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 06. mar 2008 22:01:09

sissyp  

član od: 15.2.2008

sporočila: 47

7. mar 2008 8:03

ojla punce, me en čas ni blo, računalnik je bil odsoten, tako da je bilo branje zanimivo. Skratka, danes je na vagi 79,6 jaz pa ne morem verjet svojim očem, saj je bil včeraj " dan sladic" ( seveda sem si jih privoščila malce več, saj sem imela rojstni dan). Danes pa bo moj sandi dan. Voljo imam, gremo naprej. p.s.: verjetno pomaga tudi velika količina vode, jaz spijem 3-4 l dnevno in en vagon regrata na B in Š dan. itak mi že mal čez ušesa gleda, ampak je treba stisnit zobe. pa lp in sreeeečnooo!!! sissyp

barbay  

član od: 4.1.2008

sporočila: 202

7. mar 2008 8:18

Sissyp potem pa vse naj naj, čeprav rahlo z zamudo. Naj ti odvečni kilogramčki izpuhtijo!!! Vse najboljše barbay Sporočilo je spremenil(a) barbay dne 07. mar 2008 08:18:57

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti