Ločevanje živil 90. dni - 5. del

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

16. nov 2005 9:44

Čao punce! Encijan bi mi prosim zaupala, koliko kalorij pokuriš. Pri meni se obseg nič ne pozna, samo ko dam hlače na svojo rit, mi kar visijo, tako da nekaj je na temu. Bi mi napisale kako pridem do privat pošte ene od vas. LP in pridne bodite! beba

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

16. nov 2005 10:14

Beba, levo od teksta, ki ga pišeš je en roza barve rob in tam klikni Beležka, počakaj, da se odpre in potem klikni Sporočila, nato novo sporočilo in napiši, komu želiš napisati ( naziv, ki ga ima v forumu). Upam, da sem ti napisala dovolj jasno. Encijan, si pa res strašna. In prepričala si me, da bom danes odgonila svojo 1 uro in 15 km. Hvala ! marjanca45

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

16. nov 2005 10:31

Beba, še bolj enostavno je, če klikneš na ime tu v forumu Avtor: beba - klikneš npr. na beba in se ti sama odpre zasebna pošta. Dušanka

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

16. nov 2005 10:31

Beba, sporočilo lahko pošlješ tudi tako, da kar v forumu na vrhu sporočila klikneš na ime pri avtorju, ki je rdeče obarvano in padeš kar direkt v pisanje sporočil, ti bom nekaj poslala, boš videla še, kako izgleda, če pošto dobiš (že pri prijavi oz. odprtju teh strani te čaka pisemce in klikneš samo nanj, pa si že notri), lahko pa greš tudi po daljši poti, ki ti jo je opisala Marjanca. Če želiš pogledati stara sporočila, moraš pa obvezno po daljši poti... Marjanca, bova mogoče švicali hkrati na pol km zračne linije narazen, a? Samo tole umivanje las mi je res odveč. Encijan

varja  

član od: 2.11.2005

sporočila: 54

16. nov 2005 10:51

Se moram po nekaj dnevnem premoru še jaz pofočkat. Sem bila te dni nekam sluzasto razpoložena pa sem vas raje samo brala. Pa še moj me je spravil v slabo voljo z izjavo, da se mu zdi, da sem se v bokih pa nekaj razširila. Sem bila čisto fuč. Na vago si sploh nisem upala. Potem sem pa včeraj imela OH dan in sem se ga lotila v prevelikih sicer pravilnih kombinacijah. In ker je zgledalo, da ne bom nehala hoditi po take in drugačne sladkarije, sem se popoldne le odlločila stopiti na vago. In pokazala je -3kg, Juhu!. Me je minila požrešnost v trenutku in tudi svojemu sem takoj povedala, da naj si kupi očala. Sem res kar boljše volje. Imam pa eno vprašanje za tiste, ki se grejo dieto že drugič ali tretjič. Ali se izgublja kg na isti način kot v 1. krogu. Se pravi 1. mesec največ, 2. mesec skoraj nič, 3. pa spet malo več? Ali pa je mogoče skozi vse 3 mesece enako. Se pravi bolj malo in počasi. varja

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

16. nov 2005 12:44

Hej pupe, ravnokar sem dobila tale vic. Se mi zdi, da ga moram deliti z vami. Jane je Tarzana, ko ga je spoznala, vprašala, kako zadovolji svoje spolne potrebe. Ker ni vedel, kaj to pomeni, mu Jane razloži, on pa ji odgovori: "Tarzan uporabi luknjo v drevesu." Zgrožena Jane mu pojasni:"To delaš čisto narobe, ti bom jaz pokazala, kako je prav." Nato sesleče, uleže na tla in razširi noge. Tarzan jo nenadoma z vso močjo brcev mednoľje. "Zakaj, za vraga, si to naredil?" Komaj izdavi Jane. "Tarzan vedno preveri, ali so notri čebele." bonaca

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

16. nov 2005 12:45

Živjo! Kako je vse lepše, ko se pokaže sonček. Bom izkoristila ta dan za sprehod v naravo. Predvsem tudi zato, da si čimbolj zapolnim dan in uspešno končam lunin post. Za enkrat mi uspeva. V album sem dodala slikco, če še niste opazile. Predstavila se nam je še ena udeleženka foruma, ki me je prosila za pomoč, pri objavi in predelavi slikce. In z veseljem sem ji priskočila na pomoč. Sicer je že sama zabrisala ostale osebe na fotografiji. Jaz sem jo le obrezala, tako da izgleda malo lešpše. Da ne bo na slikci ena velika črna packa, tam kjer so bili ostali. Imejte se! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

marjanca45  

16. nov 2005 13:11

Saby in Jesen, krasno, da sta se upali pokazati. Take fejst punce, pa zakaj se ne bi ! Se kar lepo množijo slike v albumu. Preden grem v petek, jih bom še enkrat pogledala, potem pa se bom šla kviz, koliko vas bom prepoznala. V CE sem imela velike probleme, ker so se mi zdele v živo zelo drugačne od slik. marjanca45

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

16. nov 2005 13:12

Pred nekaj minutami sem si ogledala album.Joj kakšne suhice ste,zakaj vraga hujšate? No sedaj sem tudi jaz v vaši družbi,mogoče bo kaj pomagalo k motivaciji. Tudi danes še nisem čisto pri seb,tako,da dieta trenutno ,miruje. Rožica naj se ti še javno zahvalim za pomoč.Ker sem že v letih,mi računalnik ne leži preveč. Adijo lep dan vsem skupaj! jesen

marjanca45  

16. nov 2005 13:19

Jesen, saj pred to dieto nismo bile take, vsaj jaz ne. Sem se morala kar potruditi, da sem sedaj drugačna na pogled. In to naj bo motivacija zate, da se z vztrajnostjo daleč pride. Brez skrbi, tudi meni je bilo včasih kar hudo, pa sem vztrajala, ker sem imela cilj. Punce, kaj če bi v petek vsaka prinesla kakšno sliko od bolj "obilnih" časov ali pa kak kos oblačila, ki je bil takrat že skoraj tesen, danes pa na pade dol ? marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti