16. nov 2005 13:39
Hvala za napotke obema. Sem probala in bo šlo. Encijan odgovor dobiš jutri, ker doma nimam interneta. Lep dan vsem! beba
16. nov 2005 13:39
Hvala za napotke obema. Sem probala in bo šlo. Encijan odgovor dobiš jutri, ker doma nimam interneta. Lep dan vsem! beba
16. nov 2005 14:21
Dober dan mlade dame Lepo je če vidiš da te nekdo pogreša.Jaz sem že cel teden pa še malo več slabe volje prebava je en k...rana na moji tazadnji se neče celit tako kot treba in za povrh mi je še hči ful zbolela in ker sem tečna,zoprna in še kaj vas samo preberem da mi dvignete moralo nečem pa vam jamrat kar naprej.Podrugi strani pa mi ulivate ogromno ene pozitivne energije pa to človek nemore verjeti. Sem pa zadnjič gledala na hrvaškem rtl pogovorno oddajo ki jo vodi Sanja Doležal in je bila debata okoli tega da kako se lahko spozna krasno človeka prek interneta negleda da se ne pogovarjaš iz oči v oči.Sedaj sem se spomnila nato in je neverjetno da to drži.Ko tako prebiram ta forum se mi zdi kot da se poznamo že sto let.Sem pa prav firbčna kako se bo ta predstava o vas ujela v realnosti v petek .Komaj že čakam petek hura. Vse se pogovarjate o sončku pri nas je patko čemeren dan da bi se najrajše zavlekla pod kouter in prespala te dneve. Tuna pa bo imela družina zdaj priložnost videti kako je njihova mami super in nenadomestljiva potem te bojo mogoče kaj bolj cenili in tudi videli da lahko tudi sami kaj postorijo ne pa da čaka vse mamico(vsaj pri nas je tako).Je pa res da se v srbiji drugače živi in dela.Pri njih znajo uživati življenje z polnimi pljuči negled na to da je standard katastrofa.Upam da boš uživala. Uvav kaj sem se razpisala tako za enkrat bo zadosti sem iskoristila dokler moja deklica spi da kaj napišem.Pa brez zamere če mi kakšen dan neuspe kaj napisati preberem pa vas vse sproti. Uživajte na sončku še zame. Čao jaca
16. nov 2005 15:41
Hojla! Kako kaj punce! Jaz sem mal prej imela probleme z mlajšo hčerko,ker ona v petek že ne bo šla k babici in dedku,ker hoče zraven mame!No,nekako sva jo z starejšo potem pregovorili in se sedaj že pripravlja na odhod. Jaz sem pa že čist naježena,ker komaj čakam,da bo petek tu! Encijan,jaz sem samo premišljevala,da bi bilo dobro obrisat prah z orbitreka,da bi se pa gor spravla,uh to je pa že preveč! Jaca,je pa res zoprna ta tvoja rana.Upam,da se ti čimprej zaceli! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
16. nov 2005 17:39
Marjetka cvetka, prvi korak si že storila, sedaj lahko napraviš še naslednjega in tako naprej. Tudi počasi se daleč pride Lp vsem riba-ribica
16. nov 2005 19:35
Zivjo, jaz danes znova zacenjam in iscem sotrpin(k)e za skupno odstevanje kilogramckov Aprila sem po 2 mesecih obupala, ker vec kot -5 ali -6 ni slo. Upam, da bo tokrat bolje miranda05
16. nov 2005 19:35
Halo !!!! Encijan, 15 km v 55 minutah, pa mokra kot miš od znoja! Naslednjič jih bom poizkusila pregoniti hitreje, ker so me danes 2x motili po telefonu in nisem mogla goniti na ful. Počutim se pa super. Potem pa za večerjo jabolčni "štrudl" iz polonzrnate moke, pa navrh še malo sladoleda in sem zadovoljna, kot dojenček, ki se je najedel pri mami - ha,ha,ha. Res ti hvala za vzpodbudo, ker si me res totalno motivirala. Marjetka cvetka, danesz orbitreka obriši prah, jutri pa sedi nanj za npr. 10 minut, potem pa vsak dan več. Pa ni vrag, da ti s tvojo trmo ne bo ratalo ga dobro zmučiti ! Jaca, reva uboga, ti in tvoja rana. Si sploh ne predstavljam, kako mora biti to hudo. Se mi pa res smiliš. Pa še s hčerko imaš skrbi. Je že res tisto, da, ko ima hudič mlade, jih ima veliko, kaj. Upam, da te bomo v petek lahko malo spravile v dobro voljo in ti polepšale večer. To pa, da ti vsak dan ni za pisati, sploh ne rabiš imeti slabe vesti. Pri vseh težavah, ki so se spravile nate, te čisto razumemo. Vesele pa smo, če ti na kakršenkoli način lahko vsaj malo omilimo te težave in ti preko naših pisanj damo malo energije in volje, da boš lažje preživela vse skupaj, kar ti je življenje "pripravilo". marjanca45
16. nov 2005 19:37
Miranda, sama ali pa s kom v kompaniji, saj ni važno. Važna je volja in cilj, ki si si ga postavila. Ti bomo pomagale po najboljših močeh. Sem že pregnana z računalnika, ker je moj gimnazijec končal z učenjem in mama mora pakirat ! marjanca45
16. nov 2005 19:44
Sem prišla malo na forum pogledat. Pa bom kar zaključila, da me ne premamijo kakšne dobrote ob prebiranju vaših jedilnikov. Marjanca ta tvoj jabolčni zavite, ga kar vidim pred sabo. :) Za enkrat še vstrajam pri luninem postu. Zdaj grem pa pod tuš in čimprej spat. Čaoči! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
16. nov 2005 19:53
O,glej,Marjanca se je oglasila! Zdaj pa punce,držte pesti,da ne bo njen računalnik spet fuč. Jaz pa kuham segedinar!Mi je pa pravkar plina zmanjkalo! Zdej moram pa vsebino v drugo posodo presut,ker imam steklokeramično plato,za gor pa ne velja vsak pisker!Sam,jaz rajši na plinu kuham.Eh,sam da je več dela,ljubi se mi pa nč ne! Najrajši bi šla spat,pa otroci niso pri volji. Pridna Rožica!Le tako naprej! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
16. nov 2005 19:56
živjo dekleta! Ste pa pridne. En dan me ni pa napišete cel roman. Sem rabila kar nekaj časa da sem vas prebrala. Naj povem da nisem zdržala da se ne bi tehtala en teden. Ampak KONČNO po 3 tednih -2kg. Glede na to da mi do konca 3 kroga 3DM manjkata še 2 tedna upam da mi bo uspelo doseči cilj ki sem si ga zastavila tokrak. To je priti vsaj kakšen kilogramček pod 80kg. Če mi to uspe vas na naslednjem srečanju častim. Moram reči da mi je voljo dal tudi tale vaš forum ker kar izžarevate energijo. Ko sem se vpisala sem bila totalno na psu. Kilogrami so stali kot bi jih nekdo pribil. Posledica pa so bili grehi po večerji. Potem pa slaba vest da je kaj. Sedaj sem spet v pogonu samo še na orbitrek me bo treba zbrcat pa bo uspeh zagotovljen. Sliko v album bom prispevala še ta teden. Lepo se imejte na srečanju in spijte kozarček tudi na račun vseh tistih ki nas ne bo zraven! anyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučni pire iz rumene buče
Gratinirani fuži s sirom in pršutom