Ločevanje živil 90. dni - 5. del

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

15. nov 2005 11:44

Točno to, Marjanca45 - ne smemo obupavati. Saj pravijo, da za dežjem vedno posije sonce, Rožica, upoštevaj to. Le poglej, kaj si že naredila zase, pa še boš! Encijan, upam, da je z grlom kaj boljše - čajčki pa Lekadolček, pa bo! Ampak za vsak prehlad pravijo, da traja 14 dni, če ga ne zdraviš, če ga pa zdraviš, pa samo 2 tedna. Si pa vztrajna na Orbitreku, bravo, vsa čast! Marjanca45, tudi jaz imam neizmerno rada kaki, pa izgleda, da Tuna tudi. Tuna, najprej - ne me vikat. Me je Helena45 prepričala, da smo tu vse enake in brez vikanja - OK? Žal res ne morem, ker bi me moral pripeljati moj dragi, pa toliko časa težko sedim v avtu, pa še na vozičku sem - težava na težavo. Ampak bom v mislih z vami in prepričana sem, da se boste lepo imele. Marjetka cvetka, kako pa noga? Je že v redu ali vsaj boljše? Bonaca - tole pa človeka kar malo strezni, a ne? Da je le bilo hitro dobro. Kokos, kako laufa vodni dan? Teče Savski biser v potokih? Meni žal ni 100 % uspel, sem dvakrat pojedla sadež ob tabletah, ampak tudi to je bil kar uspeh zame, se mi zdi, po sadnem dnevu še "skoraj" vodni dan? Sicer pa se vse trudimo na isti način. Se beremo! Dušanka

GOGA VRHOVŠEK  

član od: 20.4.2005

sporočila: 54

15. nov 2005 11:48

Hojla! Sem spet z vami. Kile pa kar stojijo in se nič ne topijo... A bom vztrajala do novega leta, seveda. Zanima pa me, kdaj lahko jem kislo zelje in repo? Lepo se imejte in živajte življenje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GOGA VRHOVŠEK

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

15. nov 2005 11:53

Marjanca, tole z lasmi bo pa res problem, v nedeljo sem bila res čist mokra, tako da mi tuš ni ušel, ampak včeraj, ko sem pa gonila bolj počasi, pa se niti nisem dosti znojila, tako da sem lase pri tuširanju izpustila in danes v nasprotju s pričakovanji frizura presenetljivo dobro izgleda. Ta teden nameravam še k frizerju, pa sem resno razmišljala o totalni spremembi (kratki lasje), pa se kar ne morem odločit. Zaradi znojenja in pogostega pranja las bi bilo veliko bolj praktično in ko gledam Lanes se mi zdi sedaj tudi zaradi tega čisto druga oseba. Ampak meni je bilo po taki spremembi ponavadi vedno žal in sem komaj čakala, da lasje spet zrastejo. Hm, težka bo... Rožica, tole s kruhom pa poznam, sem isto naredila prejšnji teden in seveda ste k tej odločitvi prispevale tudi forumašice. Včeraj sem enega izmed tistih hlebčkov vzela iz skrinje in bo en kos padel danes pri kosilu (jota), eden ali dva pa najbrž jutri za večerjo na OH dan, če bo seveda še kaj ostalo. Tudi tiste tvoje občutke glede srečanja poznam (občutek sramu in poraženosti), pa ste mi jih vse skupaj pomagale pregnati, tako da ne se bat (Lisička npr.), ne bomo same suhice. Čao, Encijan

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

15. nov 2005 12:34

Goga, odvisno, kaj boš jedla zraven. Repa in zelje spadata med zelenjavo. Če boš jedla zraven krompir ali fižol, ju ješ na Š, če pa bo zraven kak mesek, pa na B. Encijan, vedno, ko teče od mene, sklenem, da se postrižem na 1 cm, potem pa, ko sem stuširana, me kar mine. Saj si spnem lase čisto gor, ampak so mokri, ker znoj teče po lasišču. Sem že tudi jaz gonila bolj počasi, ampak kilometri naredijo svoje, ne glede, kako hitro gonim. Pa saj gonim zato, da se bom preznojila in nekaj pokurila. Se bom potrudila, da bom na kolesu vsaj 2x tedensko ( pred vsakim pranjem las). marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

15. nov 2005 12:51

No, no punce sram, le zakaj, ve ste tako fajn....ponosna sem da vas poznam in vsakemu povem da ste super, komaj čakam da se vidimo v živo. Dušanka velja sva na ti... škoda ker ne moreš priti, bomo pa me enkrat prišle k tebi, da se malo še v živo pomenimo. Encijan no le pozdravi se do petka. Pa še to da vam povem da tudi jaz v soboto delam in sicer moram biti v službi že ob 6h. Kuk sem vesela, ampak bom že, sej živi se samo enkrat, a ne. Ja pa res Lanes se nam že dolgo ni javila, veste je bila v četrtek tako utrujena, da sploh ni mogla na odbojko. Se spomnite koliko energije je imela na začetku septembra, fitnes, pa odbojka pa joga...zdaj jo pa kar nekam zdeluje vse skupaj...no,no Lanes dej oglasi se nam. Rožica ...imaš še vedno 14 kg manj kot pred dieto...teh nekaj kg pa boš že ja spravila dol. Bolje sedaj kot pa de si počasi in zahrbtno naberejo viški. Rožica tudi jaz sem bila včeraj na sadju, tudi danes sem zaenkrat še sadna, povej pa mi kaj bom za kosilo....meso ali kaj drugega, pomagaj mi! Rožica mislim da ne vem kako ti je ime! tuna

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

15. nov 2005 13:30

Tudi jaz sem za enkrat še sadna za kosilo bo jabolko, za večerjo verjetno banana, mogoče še kaj oreščkov , če bo kriza. Torej jaz bom SADNA. Jutri pa polna luna. Mogoče bo še kakšen jogurt vmes. Se še nisem popolnoma odločila, kako naprej. Predvsem zaradi našega srečanja, nevem kaj bom , bi lahko jedla. Vsekakor pa držim Encijan za besedo, da bomo vse, ki smo na dieti sedele skupaj in se bodrile ob polni mizi. lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

15. nov 2005 13:43

No sej pol bomo pa kar nekaj prišparale, bomo manj hrane naročile....1 krožnik riža, pa eno solato, pa malo mesa, pa bo...kako bomo vse šlang... Ne, ne se hecam....lačne pa ne smemo biti a ne...? Rožica no pol se ti bom pa pridružila, bom tudi jaz danes sadna, ampak jutri pri luni pa se ti ne pridružim. Danes za kosilo bom pa kuhano cvetačo pojedla. Jutri zjutraj bom pa spet z veseljem stopla na tehtnico. No vidiž Rožica kakšno motivacijo mi daješ. Lp tuna

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

15. nov 2005 13:56

Drage moje, tako sem lačna, ker sem imela včeraj sadni dan, zdaj pa tudi samo jabolka glodam. Za kosilo bom popapcala govedino na kitajski način in rdečo peso. Za večerjo pa verjetno nič, ker se bom spet potepala. Mogoče kakšen kaki, pa čeprav bo že po osmi uri zvečer. Končno mrkujem domov oz. iz službe. Do jutri ! marjanca45

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

Lepo pozdravljene. Mene moje obveznosti obremenjujejo (kosila, večerje), zato sem pridobila 1 kg. Danes sem si naredila zaradi tega vodni dan. Prvotno sem hotela imeti vodni dan jutri (polna luna), vendar grem na kosilo. Naslednji vodni pa bo v petek. Tako bom izgubila ta kg. Moram priznati, da mi ni težko vzdržati brez hrane, težje mi je imeti sadni dan. Takrat imam prevelik apetit. Ima katera morda napisano kako se teža vzdržuje. Omenile ste, da ni potrebno zjutraj jesti sadje, le držati se je potrebno pravil. Malo sončka vam pošiljam. Migla

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

Me veseli Tuna! Srečna sem, da vem za takšen forum. Tu vsaka veliko da in še več prejme. HVALA VAM! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti