15. nov 2005 11:44
Točno to, Marjanca45 - ne smemo obupavati. Saj pravijo, da za dežjem vedno posije sonce, Rožica, upoštevaj to. Le poglej, kaj si že naredila zase, pa še boš! Encijan, upam, da je z grlom kaj boljše - čajčki pa Lekadolček, pa bo! Ampak za vsak prehlad pravijo, da traja 14 dni, če ga ne zdraviš, če ga pa zdraviš, pa samo 2 tedna. Si pa vztrajna na Orbitreku, bravo, vsa čast! Marjanca45, tudi jaz imam neizmerno rada kaki, pa izgleda, da Tuna tudi. Tuna, najprej - ne me vikat. Me je Helena45 prepričala, da smo tu vse enake in brez vikanja - OK? Žal res ne morem, ker bi me moral pripeljati moj dragi, pa toliko časa težko sedim v avtu, pa še na vozičku sem - težava na težavo. Ampak bom v mislih z vami in prepričana sem, da se boste lepo imele. Marjetka cvetka, kako pa noga? Je že v redu ali vsaj boljše? Bonaca - tole pa človeka kar malo strezni, a ne? Da je le bilo hitro dobro. Kokos, kako laufa vodni dan? Teče Savski biser v potokih? Meni žal ni 100 % uspel, sem dvakrat pojedla sadež ob tabletah, ampak tudi to je bil kar uspeh zame, se mi zdi, po sadnem dnevu še "skoraj" vodni dan? Sicer pa se vse trudimo na isti način. Se beremo! Dušanka