Ločevanje živil 90. dni - 5. del

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

15. nov 2005 14:04

Smo ena velika družina deklet z zelo podobnim razmišljanjem, z zelo podobnimi težavami, stiskami, zato se tako zelo dobro razumemo, se znamo vživeti v stiske drugih. In zato se tako poznamo, čeprav se v večini nikoli nismo videle in res bo krasno, ko se bomo končno lahko objele in se pocmokale. In vsi tisti, ki so zunaj tega kroga, tega ne morejo razumeti, ker tudi meni na začetku ni bilo jasno, kako se lahko tako spoprijateljim z nekom, ki ga nikoli nisem videla, kako sproščeno se lahko pogovarjam, pišem vse živo o svojem življenju. Ampak to je enostvano zato, ker smo na eni valovni dolžini. In krasno mi je, da smo !!!!!!! Forum z vsemi vami se mi zdi kot en varen pristan, kamor se lahko zatečem, ko mi je hudo in vem, da me boste razumele in mi po najboljših močeh pomagale. Pa saj življenje le ni tako zoprno, samo z malo drugega kot ga mora človek tu in tam pogledati. Zdaj pa res šibam. Lep dan vsem ! marjanca45

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

15. nov 2005 14:26

Pozdavljene! Še ena,ki te dni ne ve skozi katero luknjo bo plusknilo na dan.Že 3 dni mi je slabo,glava me boli,v glavnem sem prav za en drek.Danes sem pojedla en probiotični jogurt in eno mini žemljico,pa mi spet gre na bruhanje.Tako.da te dni ne rabim nobene diete,kar čutim,kako me zmanjkuje v pasu.Za nekaj je tudi bolezen dobra a ne. Rožica bo tako dobra duša,da me bo nalimala v album,tako,da bom skzi v vaši družbi. Grem na w... Lep dan! jesen

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

15. nov 2005 15:40

Hojla! Oj,punce drage,ne mi kar po vrsti zbolevat.A se spet kaj prek interneta širi. Dušanka,moja noga je vredu,zdej že lahko plešem. Moj sadni dan je šel spet v maloro,oj sem smotana. Migla,tud men vodni dan ne dela problemov,na sadni dan je pa katastrofa.Ravno zaradi teh sadnih dni sem prekinila dieto.V bistvu sem še vedno na ločevanju in mi kar super gre.Mogoče bom probala imeti jutri sadni dan.če ne pa pojutrišnjem al pa popopo.....! Aja,v petek pa ziher ne! Bonaca,ti mi palčke kar prišparaj,saj bom verjetno rabla več komletov,ene da mi bodo veke gor držale,pa še ene,da mi bo usta skup držalo,pa še ene za pod pazduho! Encijan,madonca,a veš da ko berem,kako veselo goniš orbitrek,je še mene prijelo,da bi mal prah dol pobrisala! Rožica,bravo,le tako naprej.Tukaj smo in mislimo nate in držimo pesti. Tuna,upam da boš našla pravo kombinacijo,ki ti bo ustrezala. Jaz zjutraj jem samo sadje in zanimivo,to mi sploh ni problem,enostavno se mi zjutraj ne lušta kaj drugega jest,tako sem navajena na sadje.Samo včasih,če sem zjutraj doma,si zmiksam kakšno jabolko in dodam žlico ovsenih kosmičev,mal za spremembo! Helena,Jesen,čimprej se pozdravita! Kokos,kako kaj vodica? Lanes,kaj je s tabo,dej javi se mal! Marjanca,ja tukaj smo res nekaj posebnega! Vidite,sploh se nismo poznali,ko pa smo se prvič videle v živo,smo bile kot da se poznamo že sto let. Se spomnita Marjanca in Ribica,21. maja letos,pod Pohorjem. Zdaj pa že hodimo veselo kofetkat! Res smo superca! Zato le brez skrbi,le pokažite se nam v petek. Še tri dni! Hej Lisička,ma kaki,niso same suhice tu gor,nekaj nas je tudi bodočih suhic! Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

15. nov 2005 22:01

Marjetka cvetka, seveda se spominjam našega prvega srečanja, saj nekako je bilo treba začeti. Prvo soboto sem sama sedela pod Pohorjem, naslednjo pa nas je bilo že pet. Mariborčanke pa so nekako poniknile, ne oglašajo se več, saj trenutno ne opažam. V soboto bom pa verjetno že gledala slikice iz vašega srečanja v Celju, verjamam, da bo super. Lepo se punce postavite v vrsto, da bodo pod slikico napisana vsa imena, da si vas dobro ogledam. Sedaj pa grem pogledat še druge stvari, saj sem komaj sedaj prišla do računalnika. Lep večer še naprej riba-ribica

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

16. nov 2005 4:32

Punce, dobro jutro!!! Z lunco teč ni boljšega, kako je to čudovito!! 6km je že za mano, pred mano pa še celi dan in 100% ga bom izkoristila in nobenemu ne bom dovolila,da mi ga spelje!! Tale dekleta, ki so na forumu so res nekaj posebnega in se strinjam z Marjanco kar pravi!!Punce super ste! !Danes smo sadne dekleta, a ne Dušanka.Jaz bom najprej pojedla kakije, ki sem jih dobila od prijateljice.Vam povem, če so mi všeč!! Lepo preživite dan, ter ga uživajmo!! Čao,čao! helena45

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

16. nov 2005 5:10

To vam moram povedat, jem trenutno tale kaki, nikoli ga nisem jedla,vam povem, da je boooožžannsskooo doooobeerr!!!!! Marjanca, okus imaš pa odličen.Ne praviš zastonj kako je dober!!! Pa še nasiti te,kako sem se ga najedla!Resnično je dober, sedaj je na mojem jedilniku!! Grem v službo, lepo se imejte!! by,by! helena45

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

16. nov 2005 5:39

Dobro jutro, super punce! Imata Marjanca in Helena res prav. Človeka kar včele na tale forum ikn mora vse prebrati - kako mi je manjkalo, ko nisem mogla sedeti in natančno vse prebrati. Sem vas pogrešala. Tudi sedaj jih kar nekaj manjka in se ne javljajo, ali pa zelo poredko: Hema, Goga, Migla bolj malo, Mamamia pa je tako ali tako daleč in uživa, pa še mnogo jih pogrešam. Robi je povsem poniknil, ni Robide, Smile28, bolj po redko Picika, Jaca, Bonaca, Sariuca, Claudia12, Tejčica, Saby itd. itd. Še mnogo jih manjka, upam, da ste vse in vsi dobro in vztrajate na svojem pridobljenem imidžu, ali pa morda še pridobivate in nas boste enkrat kar presenetile. Migla, danes je polna luna - najbolje bi bilo biti samo ob , ampak me s Heleno smo danes na in že če nam to uspe, smo mnogo naedile, a ne? Vsem želim lep dan Dušanka

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

16. nov 2005 5:45

Danes bom cel dan odsotna. Zdaj odhajam. Uspelo mi je zbiti tisti kg. Super! Imejte se lepo cel dan.Jutri pa se beremo. Migla

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

16. nov 2005 7:00

Dobro jutro, ja naj še jaz potrdim, da ste res nekaj posebnega in prav lepo mi je v vaši družbi. Sem sodelovala še na enem forumu, a nisem tako noter padla kot na tem. Seveda je vse odvisno tudi od ljudi. Včeraj sem preživela še en vodni dan in kg so mi padli na 59 kg. Super kaj ne. No vidite nekaj dni nažiranja, pol pa 2 sadna dneva in si že na stari teži. Ampak je to zelo slaba tolažba, tega se ne grem več. Moram vam povedati da odhajam 27.11. v Čačak službeno za 6 dni. Me je moj preljubi direktor včeraj obvestil o tem. Doma pa je bila prava štala. Sej veste kako je 10 let sem bila skoz doma z otroki, pa še zdaj ko delam vedno ob 14h takoj letim domov, potem pa kar naenkrat rečem da moram službeno v Srbijo in to za 6 dni...si predstavljate....Moj se sploh noče pogovarjat z mano...ampak sej se ne sekiram se bo že sprijaznu. No zaenkrat vas lepo pozdravljam - s-mejte se! tuna

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

16. nov 2005 7:02

Dobro jutro, rožice moje drage ! Helena, me veseli, da ti je kaki všeč. Jaz ga sedaj jem skoraj vsak dan, ker še ni tako drag ( 399 sit/kg v Šparu). Dušanka, tudi jaz sem opazila, da so nekatere mrknile. Riba ribica, ti pa si z Mb konca res ostala sama. Maša se že sto let ne javlja, tudi Olina ne več, Tabina pa prav tako. Škoda, pa nam je kar fino šlo. Ampak očitno ima vsak s svojim življenjem dovolj dela, pa zmanjka časa za druge stvari. Jesen, upam, da se bodo tvoje poti na wc kmalu končale. Marjetka cvetka, meni je pa sadni dan lažji kot vodni. Mislim, da res ne bom imela več vodnih dni. Preveč me spraznijo. marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti