16. nov 2005 20:02
Any,bova en drugo zbrcali gor na orbitrek! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
16. nov 2005 20:02
Any,bova en drugo zbrcali gor na orbitrek! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
16. nov 2005 23:06
Zdravo! Se moram malo spet oglasit, pa saj me niste preveč pogrešale. Moja shujševalna vnema je šla čisto v ................... Saj se še držim jedilnika, samo me je čisto minilo vse, v enem mesecu sem izgubila komaj 2.5 kg. Pa sem imela zadnje dni kar malo krize, a je že malo bolje. Včeraj zvečer ko sem ob 22.00 hotela jesti salamo in kruh, mi je moj lubi reku tako zelo na nežno:"Daj raje nesi to nazaj,da se ne boš spet zredila ker si zdaj lepša" In ostala sem brez besed(sicer zelo redko deli komplimente). Tako, zdaj pa spet z novim zaletom naprej. Mene tudi čaka kaki, samo je še čisto trd. Ga pa sploh še nikoli nisem jedla, tako da me res zanima kakšen je. Se spet oglasim, kmalu! hema
16. nov 2005 23:17
Helo, naj se vam še jaz oglasim, da ne bom imela plavega. Ni šlo prej, ker sem vas že tako po obrokih brala in sedaj sem vse spravla spat, imam pa par minut še zase, preden še jaz mrknem v deželo mežavo. Ja, včeraj sem bila na neki prireditvi, na kateri so imeli na koncu tudi zakusko, jaz pa k sreči na mesku, tako da sem si malo privoščila, ampak res malo, čeprav sem malo tudi grešila z rižem in na koncu s potičko. Ampak res v minimalnih količinah, tako da ko sem prišla domov, sem mogla en jogurt pojest, pa sem še laneno seme not vrgla, da bo še malo koristi. Sem pa danes spet malo grešila, ampak bom jutri se popravila. Zelo me skrbi ,kako bom v petek ko imam sadje mi pa v kitajsko ?! Ljubi Bog, mislim, da se bom zlomila ali pa mi bodo sline v potoku tekle, ko vas bom gledala. Bom šla takrat raje malo na luft, pa ene par jabolk bom s sabo prinesla. No, zdej grem pa še jaz v deželo spanca, in upam, da mi bodo škratki prinesli lepe sanje( tako moja hči razmišlja). Želim vam mirno in lahko noč. Čauči, Rmeli
16. nov 2005 23:17
Hema, pa saj to je čudovito, če si izgubila 2,5 kg - kaj pa, če bi ostalo na istem, kot meni že 14 dni stoji. Pa le poslušaj tvojega dragega, kako lepo ti je povedal! Torej je le opazil pozitivno spremembo, on na tebi, ti pa na njem!!! No, salama in kruh ob desetih zvečer pa res nista najboljša popotnica za lahko noč. Raje ugrizni v jabolko, če že moraš kaj pojesti. Kaki pa je ena takoooo dobra zadeva, vsaj za mene. Če je še trd, ga daj med jabolka, bo hitreje dozorel in se umehčal, sicer ti koža strašansko usta skupaj potegne , nezreli so kar nekam kosmati po okusu. Razen če nimaš tistih, ki se sploh ne zmehčajo in se kar take trde je kot jabolko??? O, kako lahko je deliti nasvete, sam pa ne veš, kako in kaj, da bi čimpreje shujšal..... Nikar ne obupavaj, večkrat pridi na forum, pa boš spet dobila voljo. Vsi smo taki, enkrat gor, drugič dol, ampak počasi in zanesljivo gre pa le bolj dol kot gor - k sreči! Lahko noč! Dušanka
17. nov 2005 4:46
Dobro jutro kolegice!!!! Gibanja vam ne manjka, to je super, ker resnično kg kar kopnijo.Pri meni je trenutno tako!Včerašnji sadni dan 100% uspel! Nekaj še opažam, da so mi sadni dnevi vedno bolj všeč, ker se drugi dan počutim super.Samo malo glavobola imam, krivec je verjetno mal premal spanja?? Hema, moram ti povedat, da zjutraj, ko tekam mislim vse na vas, tega ne napišem in še včeraj , ko sem se iz Velenja peljala na kolesu domov sem se spomnila nate.So takšni trenutki, ko človek misli na vas, na vaše težave in na moje težave, pa še katera postreže s kakšnim vicem, da se ti prikrade nasmeh na ustnicah.Zato punce ne mislit tako,mislimo eno na drugo in vsaki držimo pesti, da ji uspe in se potem skupaj veselimo. Tuna, ne se pustit, da se te prilasti!! Lepo se imejte!! by,by! helena45 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 17. nov 2005 04:47:47
17. nov 2005 7:36
Dobro jutro, pa je še en vodni dan za mano. Bila sem na vodi in v vodi - dobesedno. Šla sem namreč na bazen in se fino naplavala, potem pa še v savnico in dan je bil popoln. Uspel mi je 100 %, samo rezultat pa ni tako dober kot prejšnji mesec. Zdaj sem izgubila samo 1 kg, prejšnji mesec pa kar 2. Očitno je drugi mesec res ena huda preizkušnja za našo voljo. Korenzu tudi moj cilj je priti pod 80 kg in upam, da mi bo v 3. mesecu diete uspelo.Pridružujem se tudi tvojemu mnenju, da ti tale forum da veliko volje. Hkrati s spodbudnimi besedami ste vedno pripravljene deliti tudi nasvete, HVALA VAM. Tudi jaz iz svojih izkušenj vem, da kakršnakoli telesna aktivnost zelo pripomore k boljšemu rezultatu. Tudi, če se na tehtnici ne pozna toliko, se pa po cm zelo. Sploh, če hodiš v fitnes, kjer si zraven tudi krepiš mišice. Zato dekleta čimprej razmigajte svoja teleščka, potem se počutiš veliko boljše in jaz osebno imam toliko energije po vadbi. Ko pridem iz fitnesa in začnem po hiši pospravljati mi pravi moj mož, da sem hiperaktivna. Tako dovolj za danes, komaj čakam meso za kosilo. Privoščila si bom klobase in zelje, joj kako se mi cedijo sline. Lepo preživite dan, SMILE28
17. nov 2005 7:37
Dobro jutro! Kar sline požiram,ko berem kako se mastite s kakijem.Ga imam celo gajbo,pa ga verjetno ne bom jedla,ker me grozno zapira.Že tako je moja prebava nikakva,da bom raje kaki drugim prepustila.Je pa to en tako dober sadež,da ne vem,če imam še kakšno sadje tako rada. Vidim,da so vaše priprave na jutrišnji dan v polnem zagonu.Nasmejte in najejte se še za nas,ki bomo v službi,če se mi bo kolcalo bom že vedela zakaj. Pridne mi bodite in zdrave ostanite! jesen
17. nov 2005 8:05
Dobro jutro, sončice! Meni ne gre nič kaj na bolje, grlo me sicer boli manj, ampak nekajkrat na dan tako grdo zakašljam, da je kar joj, se sliši, kot da bi grmelo, enkrat pa sem izpljunila še eno grdo sluz. Bljak! Da bi šlo vsaj samo za čiščenje organizma in ne za kaj hujšega. Tako bi vas rada videla jutri, pa nič ne vem, kaj bo z mano... V službi sicer nekako zdržim, popoldne pa sem bila včeraj precej utrujena, vročine sicer nimam, pa tudi drugih znakov prehlada v glavnem ne. Marjanca, včeraj ti na orbitreku nisem delala družbe. Super, da si ti toliko prekolesarila! Daj, povej mi, a si ti kaj meriš pulz, a greš do fula kar tako na pamet? Jaz bi namreč definitivno padla ven iz priporočljivega območja, če si ga ne bi merila in bi res šla do svojih meja. Jaz sem včeraj raje počivala, no, skuhala sem kosilo, potem pa sem šla brat in zvečer prav hitro spat. Pri sladkarijah nisem imela prave mere, ampak saj imam danes sadni dan, pa bo bolje. Rmeli, saj vem, da naj ne bi preskakovali dni v tejle naši dieti, ampak, zakaj pa ne bi imela danes sadnega dne, sploh če si imela sladki večer že predvčerajšnjim (potička), jutri pa boš tako na B in si boš lahko izbrala nekaj od mesa ali rib, pa zelenjavo. Razmisli, da nas ne boš samo gledala (no, upam, da bom zraven). Pa, dajte še druge povedat... Hema, Helena ima prav, tudi jaz se med dnevom večkrat spomnim na katero izmed vas, tako kot na ostale ljudi, ki me obkrožajo v mojem "resničnem" življenju, saj mi veliko pomenite. Tega ne povemo posebej, ker ljudem tudi običajno ne razlagamo, da mislimo na njih, čeprav bi bilo včasih pametno, saj sicer tega ne vedo! Jaz se velikokrat spomnim še na eno Marjano, ki se nam je dvakrat pridružila za kratek čas, potem pa "mrknila" oz. najbrž obupala. Upam, da nas bere in črpa energijo, ki tu kar seva... Marjetka Cvetka, ti pa si faca, da bi sam prah malo pobrisala, pa nič drugega. Počasi se pač tudi daleč pride, kot so ti že povedale, danes prah, jutri boš cote gor sušila, potem se gor usedla, pa knjigo brala, naslednjič boš pa morda že sprobala, če še deluje, da ti ni razostal slučajno . Rožica, bravo za tvoj vodni dan, danes si najbrž čisto nova. Encijan
17. nov 2005 8:55
Dušanka, saj imaš prav. Res je. Včasih hočemo da bi stvar uspela kar čez noč.Pa ne gre. Treba se je pomatrat, za to pa rabi človek spodbudo, To pa najdem tukaj. Helena hvala ti. Pa ne da si še vedno na kolesu? Jaz sem ga dala na zimski počitek, saj v hrib bi šlo samo za dol pa nimam takih cunj da me nebi zeblo.Po ravnini mi pa ne potegne da bi kolesarila.Pa z mojim kolesom tudi nikamor ne pridem.Te pa 100% podpiram. Pa še tečeš, res si mi za zgled. Smile28, ti tudi . Pri dietije telovadba zelo pomembna. Encijan je pa itak čist noter padla, mislim na orbitrek. Marjetka cvetka, saj če boš zelo temeljito čistila prah je že to nekakšna telovadba Encijan, upam da se boš pozdravila, če imaš mogoče ŽAJBELJ, skuhaj in grgraj(za pit je ogabno) LP hema
17. nov 2005 9:22
Čao ! Pridne ste punce ni kaj. Encijan čim prej se pozdravi, da boš spet aktivna. Jutri se imejte fajn. Korenzu, poglej pošto. LP bebaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Tarte tatin z jabolki