16. nov 2005 8:14
Dobro jutro še od mene!
Včeraj sem spet matrala orbitrek in to 45 minut, sem mislila počivat in brat knjigo, pa me je moj dragi, potem, ko je on odtekel svoje pol ure, spodbodel, da zdaj sem pa jaz na vrsti. Pa sem se spravila in potem kar nisem mogla nehat. Pripravila sem si vodo z limono in si rekla 20 minut bo dovolj, al pa največ pol ure. Potem pa sem po pol ure videla, da lahko gonim precej počasi, pa utrip kar ostaja tam med 135 in 145, pa sem še malo podaljšala, saj veste, maščobo začnemo kurit šele po nekem času... Malo sem se šla še intervale, tako da sem spreminjala tempo, potem pa komplet pod tuš, mi je kar teklo dol, tako da ni bilo druge. Zdi se mi, da je blazinic že malo manj, ampak bom počakala do naslednjega tedna, da se zmerim, do takrat pa upam, da se tudi tehtnica kaj zgane, saj bo vmes še en sadni dan. Tokrat sem začela s sadnim dnem, tako da mi je že prvi dan teža padla, potem pa malo gor, malo dol, pa saj je danes šele moj prvi OH dan, to sem neučakana! Za kosilo bom imela polnozrnate testenine z domačo paradižniikovo omako z zelišči, za večerjo pa me v škatlici v hladilniku že čaka sladko presenečenje.
Marjetka Cvetka, ti pa le spucaj prah s svoje honde in jo zajahaj, da bo veselje. Me veseli, da sem te spodbudila, sicer pa s tem spodbujam tudi sebe in upam, da bo tale moja rekreacija res postala del mene in mi zlezla pod kožo. Včeraj sem celo ugasnila TV in vadila v tišini. Na to je malo vplivala knjiga, ki sem jo brala pred tem, mislim da je naslov Preprosto življenje in piše o tem, kako smo si z vsemi iznajdbami in vsem mogočim zakomplicirali življenje in kako ga lahko spet odkompliciramo in začnemo spet uživati tudi v preprostih stvareh z manj navlake okoli sebe. Sem šele na začetku, pa se mi zdi, da bo padla kakšna nova pametna ideja, ki bo za ponucat.
Rožica, ti pa zaenkrat za zgled pri redni rekreaciji imej raje Heleno, saj je že čist noter padla, jaz se šele navajam in upam, da ne bom obupala. Prvih 14 dni je kritičnih, se mi zdi...
Dušanka, moje grlo je pa tako, tako, včeraj zvečer je bilo že skoraj OK, danes zjutraj pa sem začela še kašljati, tako da si grem danes že drugič kuhat čaj. Upam,da bom do petka OK, ker sicer si ne bom upala v Celje, da vas vseh skupaj ne okužim
.
Helena, mene tudi za jutri čaka kaki, ga bom jedla po dooooolgem času, upam, da bo tudi tako dober kot je bil tvoj. Je že čist mehak, ampak saj tak mora bit, a ne?
Lep dan, Encijan