Ločevanje živil 90. dni - 5. del

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

17. nov 2005 9:33

Encijan, en dober šnopček, pa bo - ha,ha,ha. Vem, kako je zoprno, ko človek ni pravi, kljub temu, da nima vročine. Upam, da boš zdržala in boš prišla. Pa saj ne rabiš vztrajati do jutra. Vsaj za nekaj ur se nam pridruži, da nas vidiš, cvet hujšarske Slovenije na kupu ! MOgoče se nas bodo še tvoji bacili vstrašili in zbežali. Veš, moja ura za merjenje utripa mi nekaj nagaja, tako, da gonim "na pamet", velik dela časa kar na ful, si pa spreminjam obremenitev. Začnem z lažjo, da se ogrejem, potem pa stopnjujem, tako, da zadnji kilometer pregonim že kar močno "zategnjena". No, tudi moje sladkarije se včeraj nisko končale pri štrudlu. Potem je bilo še malo sladoleda, ob devetih zvečer pa še jedilna čokolada. Pa kaj morem, če pa mi je tako dišalo ! Saj sem v oktobru le 1x grešila - spet izgovori ! Je pa res. Jesen, jaz jem samo tiste bolj trde kakije. Sem se že naučila, kakšne barve morajo biti, pa kakšni na otip, da so ta pravi. Lupim jih ne, narežem jih na tanke rezine. Če pa slučajno naletim na kakega trpkega, ki so ga vsa usta polna, ga pustim malo odležati in je potem čez nekaj dni dober. Tistih mehkih pa ne jem. Jih bom pri 90-ih, ko mi bodo zobje nagajali - ha,ha,ha. Se vidi, da sem bila včeraj na obisku v domu onemoglih pri eni stari teti, ki ima že 92 let, pa je superca ! Smile28, tudi jaz sem sebi tako všeč, ko prelijem nekaj znoja. In kar naprej bi še nekaj delala, pravi mali črvek sem. Glede kil se pač sprijazni, da gredo počasi dol. Boljše počasi, kot pa sploh ne. Telo že ve, kaj počne. Ga pač ne moremo prelisičiti. Ti danes zelje in klobaso, jaz pa repo in klobaso. Bom mislila na tebe, ko bom jedla ! marjanca45

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

17. nov 2005 10:07

Dober dan pupe! Ste se pa razpisale danes. Komaj preberem kar ste napisale, hočem sama kaj napisati, pa pride delo vmes. Ko ponovno pogledam, ste že spet napolnile stran in ugotovim, da je to začaran krog. Se mi pa zdi, da vse komaj čakamo tistih nekaj uric skupnega druženja. Če bomo tam tako ropotale, kot tukaj ne vem, če se bomo lahko ustavile. Tudi jaz sem kot vse ostale srečna, da vas imam. Pa četudi nič ne napišem, preberem, najdem svetlo točko, ko katera kaj lepega napiše in tudi meni dvigne razpoloženje. Je pa res, da včasih imaš dan za pisanje, včasih pa nekako besede ne tečejo kot bi morale. Telovadno aktivne ste pa vse tako hudo, da me je kar sram. Tega sploh ne bom kometirala. Vsaka čast punce, kar tako naprej. Ko bo tudi meni klil naredil v glavi, bom verjetno tudi sama aktivna. Najprej sem dobila klik za hujšanje, čakam na naslednji klik. Lanes, kaj pa je res s tabo, da si izginila. No napiši kaj! bonaca

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

17. nov 2005 10:20

Samo toliko da se javim, meni se je začela abnormalna gužva, saj veste novo leto se bliža, ja se bom morala kar navadit, da ne bom več toliko na forumu. Torej punce imejte, se še kaj javim če mi bo zneslo. Čaoči tuna

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

17. nov 2005 10:34

Marjanca, moje izkušnje kažejo da je bolje med samim treningom menjavat težavnostne stopnje od najmanše gor, pa zopet dol in gor, končam pa zadnjih 5min navzdol. Je fajn zato, ker se ti vmes malo pulz umiri. Bonaca nič naj te ne bo sram, čimprej ti želim klik, nato pa pride v navado. Trpim pa po treningu ker me taaaaakkkkkkkoooooo zebe. LP beba

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

17. nov 2005 10:41

Evo punce, da se vam še jaz na hitro javim . Moj uroinfekt se še ni čisto pozdravil, ampak gre pa počasi na bolje. Nisem pa vas imela časa brati niti pisati, ker imam na obisku inšpektorja, ki me dopoldan mori, ko pa odide ima pa do naslednjega dne take želje, da delam do pozne noči, da mu vse pripravim. Upam, da bo hitro končal pregled in da mi v petek uspe priti na srečanje. Sem že čisto izmozgana, zaspana, brez energije...komaj čakam, da bo tole mimo. Kar se pa diete tiče...se je pa bolj malo držim, ker nimam časa kuhati, tako da jem malo po obrokih, edino sadje imam zjutraj, mam pa občutek, da me je v pasu občutno manj, na tehtnico pa nisem šla. Se moram poslovit, ker grem naprej delat. Držite se! Kar ste pa napisale si bom pa sprintala in vas zvečer prebrala, če ne bom spet pozno v noč delala. Se javim, ko bom imela kaj več časa. claudia12

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

17. nov 2005 11:43

Dober dan mlade dame Hura tudi prinas sije sonce po doooolggggem času. Raspoloženje je super.Danes sem se tudi odločila da začnem z telovadbo.Začela sem z tibetanskimi vajami za pomlajevanje nadealjevala pa sem z pozdravom soncu in moram reči da je občutek fenomenalen,polna sem energije.Po telovadbi pa sem si privoščila 2 žlici namočenega lanenega semena težko je šlo po grlu ampak za prebavo vse,potem pa sem pojedla še dva jabolka. Jesen nevem od kje ti ideja da kaki zapira mene so od nekdaj učili da je kaki super za prebavo in moram reči da kar drži.Mogoče pa je razlika res v tem kakšnega poješ jaz ga namreč pojem ko je že fino mehak in mi ima bistveno boljši okus kot pa trd.No sicer smo pa si ljudje medsabo različni. Helena dala si mi veliko motivacijo stem tvoji jutranjim tekom ker vidim kako zgodaj ustajaš,ker jaz sem se kar naprej zgovarjala na to da vstanem 4.20 za v službo in enostavno se mi zdi da bi vstala še pol ure pre za miganje preveč zame ker večinoma dni negrem spati pred 23.00. Bom pa videla z temi tibetanskimi vajami kako mi bo šlo ker se neprepotiš toliko da bi si mogla zjutraj še glavo umivat. Jaz sem si pred dvemi leti odrezala lase čisto na kratko imela pa sem jih do pol hrbta ravno zaradi potenja in to samo v glavo in jih prav nič ne pogrešam razen za dobre frizure. Tuna kako ste se zmenile za jutr ali nas bo kakšna počakala na izvozu z avto ceste ali je res preprosto naji to gostilno ? Želim vam prijeten dan in veliko dobre volje. Čao jaca

tuna  

17. nov 2005 12:15

Aha jutri, ne vem punce boste zmogle najti. Sicer je res preprosto. - PRIDEŠ NA IZVOZ IZ AVTOCESTE - ZAVIJEŠ LEVO PROTI CENTRU - NATO NA DRUGEM VEČJEM PRIŽIŠČU (levo gradijo Interšpar) ZAVIJEŠ DESNO - NATO SE PELJEŠ NARAVNOST - NA DRUGIH SEMAFORJIH ZAVIJEŠ LEVO IN ŽE SI PRI KITAJSKI RESTAVRACIJI Za vsak slučaj vam bom v sporočila poslala mojo mobilno številko, če se vam zdi preteško pa se zmenimo kdaj bi vas ena punca počakala na izvozu. LP tuna

tuna  

17. nov 2005 12:25

Vglavnem punce, končna številka udeleženk je 16 - kar me zelo veseli. Vsem sem pa poslala mojo številko v sporočila, če bo kaj narobe me kar pokličite. Robida ali boš danes še enkrat preverila rezervacijo? Dobimo pa se jutri med 18h in 19h uro. Jaz bom tam ob 18h. Tako da kar brez skrbi. Imela pa bom veliko sončnico v gumbnici tako, da me ne boste slučajno zgrešile ha,ha,ha... LP tuna

tuna  

17. nov 2005 12:26

LANES ti imaš pa rdeč karton. tuna

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

17. nov 2005 12:35

Tuna, hvala za kažipot ! marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti