17. nov 2005 9:33
Encijan, en dober šnopček, pa bo - ha,ha,ha. Vem, kako je zoprno, ko človek ni pravi, kljub temu, da nima vročine. Upam, da boš zdržala in boš prišla. Pa saj ne rabiš vztrajati do jutra. Vsaj za nekaj ur se nam pridruži, da nas vidiš, cvet hujšarske Slovenije na kupu ! MOgoče se nas bodo še tvoji bacili vstrašili in zbežali. Veš, moja ura za merjenje utripa mi nekaj nagaja, tako, da gonim "na pamet", velik dela časa kar na ful, si pa spreminjam obremenitev. Začnem z lažjo, da se ogrejem, potem pa stopnjujem, tako, da zadnji kilometer pregonim že kar močno "zategnjena". No, tudi moje sladkarije se včeraj nisko končale pri štrudlu. Potem je bilo še malo sladoleda, ob devetih zvečer pa še jedilna čokolada. Pa kaj morem, če pa mi je tako dišalo ! Saj sem v oktobru le 1x grešila - spet izgovori ! Je pa res. Jesen, jaz jem samo tiste bolj trde kakije. Sem se že naučila, kakšne barve morajo biti, pa kakšni na otip, da so ta pravi. Lupim jih ne, narežem jih na tanke rezine. Če pa slučajno naletim na kakega trpkega, ki so ga vsa usta polna, ga pustim malo odležati in je potem čez nekaj dni dober. Tistih mehkih pa ne jem. Jih bom pri 90-ih, ko mi bodo zobje nagajali - ha,ha,ha. Se vidi, da sem bila včeraj na obisku v domu onemoglih pri eni stari teti, ki ima že 92 let, pa je superca ! Smile28, tudi jaz sem sebi tako všeč, ko prelijem nekaj znoja. In kar naprej bi še nekaj delala, pravi mali črvek sem. Glede kil se pač sprijazni, da gredo počasi dol. Boljše počasi, kot pa sploh ne. Telo že ve, kaj počne. Ga pač ne moremo prelisičiti. Ti danes zelje in klobaso, jaz pa repo in klobaso. Bom mislila na tebe, ko bom jedla ! marjanca45