14. nov 2005 19:06
Lep sončni in delovni pozdrav,
pošiljam s Primorske. Prejšnji teden sem se uspela dobiti s Tejčico in obe prideva na srečanje. Sarica , tudi nate sva računali, da te pobereva v Lj. Lahko se še premisliš, oglasi se.
Tuna, glede Tejčinega priimka ti ne morem pomagati. Jo bom poskušala dobiti zvečer.
Sama imam velike probleme zadnje čase glede zaprtja. Tako se skoraj ne morem držati diete, ker moram paziti , kaj mi pri tem pomaga. Tuna, čakam tvoje poročilo glede alginih tablet. Poskusila sem že vse mogoče.
Martina smo pošteno praznovali, čeprav sem bila tudi kar razočarana. V petek smo šli v vinoteko Brič, kjer so gostovali znani trobentači iz Guče. Na žalost so se pojavili prvič točno ob 00.00 in sploh niso igrali njihove originalne muzike. Ker je nekdo iz naše družbe praznoval rojstni dan, smo jih vprašali , koliko stane voščilo. Njihov odgovor: 100 evrov. Zaigrali so par brezveznih komadov in že jih ni bilo več. Tako smo se ob enih razočarani vračali domov. Nismo bili edini. V soboto sem bila na kosilu v znanem Kraškiem hramu v Križu pri Sežani. Polomija s postrežbo. Za kosilo smo se naročili. Predno smo pojedli predjed, smo že imeli glavno jed. Ob tem so enemu izmed nas pozabili prinesti njoke k divjačini, za kis smo morali urgirati trikrat, prav tako za kruh...Nedeljskega Martina pa smo praznovali kar doma. Ta je bil še najbolj v redu.
Danes pa sem ves dan pobirala oljke in to bo tudi moje jutrišnje delo. To je sedaj pri nas na Primorskem glavno delo, vsaj za tiste, ki smo v penziji. Se vidimo v petek. S Tuno , ki mislim, da je ena izmed organizatork, pa bova še kakšno rekli o poti do Kerstnikove 31 v Celju. S Tejčico sva obe bosi v tem pogledu.
Sedaj grem na joto (prva pomoč), potem pa na počitek, saj me jutri spet čakajo oljke. Lep večer vsem skupaj...
majdad
Sporočilo je spremenil(a) majdad dne 14. nov 2005 19:11:20