14. nov 2005 8:21
Dobro jutro sončice! Jaz sem imela pa včeraj na Martinovo nedeljo kar sadni dan. Sem bila sama, pa sem ubila 2 muhi na en mah, še kuhati mi ni bilo treba, zraven pa sem na orbitreku v dobri uri pregonila skoraj 25km. Popoldne sem si privoščila še en daljši sprehod, malo v hrib, tako da se kar čudim, da danes nisem nič kaj utrujena. Prve dni na orbitreku sem prav navdušena, v petek sem bila gor dobre pol ure ob gledanju TV, sem komaj prepričala moža, da me je spustil gor, je tudi njemu všeč, v nedeljo pa sem si zraven naštimala glasbo in malo "meditirala", pa je tudi hitro minilo. Pa da ne boste mislile, da sem v soboto zabušavala, ne ne, sončka sem šla iskat in ga celo našla malo pod 1000m nad morjem. Tako da punce, sonce imamo, samo dovolj daleč(visoko) moramo, da ga najdemo. Vidiš Migla, ampak lažje jim je, da tebe šuntajo, da jim ga pošiljaš, pa ga majo same doma!Je bil pa prav zanimiv pogled v dolino, eno samo morje megle. Dobro, da smo se pri koči malo posončili, sicer od sonca ne bi imeli prav veliko, saj nas je megla prav kmalu po odhodu spet sprejela v svoj objem. Včeraj sem si naredila načrt, soroden 3MD-ju, le da sem in tja izpustim kak Š oz. OH dan, tako da čez vikend nimam sadnih dni, zaenkrat imam načrt do novega leta, potem pa bom videla, kakšni bodo rezultati. Orbitrek nameravam goniti vsaj 3-krat na teden po 1 uro ali 5-krat vsaj po pol ure, tako da volje zaenkrat ne manjka. No, vam bom v petek povedala, če sem še tako zagreta kot danes. Jaz sem pa za v petek splanirala B dan, ker sem nekajkrat v kitajski jedla ene dobre piščančje in ribje jedi, samo ne vem, če bom še vedela, kako se jim reče. Saj mi boste tiste, ki redneje zahajate tja pomagale, a ne? Rožica, tokrat pa zares! Z vami drži Encijan