Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

14. nov 2005 8:21

Dobro jutro sončice! Jaz sem imela pa včeraj na Martinovo nedeljo kar sadni dan. Sem bila sama, pa sem ubila 2 muhi na en mah, še kuhati mi ni bilo treba, zraven pa sem na orbitreku v dobri uri pregonila skoraj 25km. Popoldne sem si privoščila še en daljši sprehod, malo v hrib, tako da se kar čudim, da danes nisem nič kaj utrujena. Prve dni na orbitreku sem prav navdušena, v petek sem bila gor dobre pol ure ob gledanju TV, sem komaj prepričala moža, da me je spustil gor, je tudi njemu všeč, v nedeljo pa sem si zraven naštimala glasbo in malo "meditirala", pa je tudi hitro minilo. Pa da ne boste mislile, da sem v soboto zabušavala, ne ne, sončka sem šla iskat in ga celo našla malo pod 1000m nad morjem. Tako da punce, sonce imamo, samo dovolj daleč(visoko) moramo, da ga najdemo. Vidiš Migla, ampak lažje jim je, da tebe šuntajo, da jim ga pošiljaš, pa ga majo same doma!Je bil pa prav zanimiv pogled v dolino, eno samo morje megle. Dobro, da smo se pri koči malo posončili, sicer od sonca ne bi imeli prav veliko, saj nas je megla prav kmalu po odhodu spet sprejela v svoj objem. Včeraj sem si naredila načrt, soroden 3MD-ju, le da sem in tja izpustim kak Š oz. OH dan, tako da čez vikend nimam sadnih dni, zaenkrat imam načrt do novega leta, potem pa bom videla, kakšni bodo rezultati. Orbitrek nameravam goniti vsaj 3-krat na teden po 1 uro ali 5-krat vsaj po pol ure, tako da volje zaenkrat ne manjka. No, vam bom v petek povedala, če sem še tako zagreta kot danes. Jaz sem pa za v petek splanirala B dan, ker sem nekajkrat v kitajski jedla ene dobre piščančje in ribje jedi, samo ne vem, če bom še vedela, kako se jim reče. Saj mi boste tiste, ki redneje zahajate tja pomagale, a ne? Rožica, tokrat pa zares! Z vami drži Encijan

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

14. nov 2005 8:31

Zdravo deklice! Encijan, torej vidim, da sonček le je, samo poiskati ga je treba. Blagor tebi, ko lahko greš v hrib. Helena45, pozdravi se čimprej, saj ne gre biti takole bolan, a ne? Tuna, tale je pa luštkan. Ga bom takoj "prodala" dalje prijateljem. V upanju, da sonček posije tudi v dolino, vas lepo pozdravljam Dušanka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

14. nov 2005 8:31

Super Encijan, ker si bila tako pridna, nimaš takšnih problemov, kot jih imava s Tuno. Danes gre obema na bruhanje!!Tudi jaz se sprašujem, zakaj se ne moreš ustavit, ko je dovolj???? Hvala, Tuna za čestitke!!! helena45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

14. nov 2005 8:42

Helena, tale slabost od bučnic pa ne more biti, pa čeprav si jih pojedla malo preveč. Vem, da je meni slabo npr. če pojem malo več arašidov ( nepraženih, neslanih), ampak čez kako uro mine. Je moralo biti kaj drugega. Pa saj ni važno. Kaj pa prst v usta, da gre to ven ? Encijan 25 km v eni uri ! Skoraj do Bistrice in nazaj. Dobra si. Plan imaš strašen ! Držim pesti ! Hvala za čestitke mojemu sinu. Je bil tako dobre volje, da ga je kar veselje gledati ! Škorpijon, ja Tuna. marjanca45

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

14. nov 2005 9:03

Encijan prav imaš glede sončka. Jaz si pa želim medlo, štiri letne čase, dober zrak, seveda domači kraj in svoje okoli sebe. Kar na jok mi gre. V februarju bom doma in si bom naužila vsega. V življenju sem se naučila ljubiti vreme tako, kot je. Če je dež, je potrebno iti ven. Migla

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

14. nov 2005 9:23

Hojla, punce! Danes je pa naša morala malo boljša, kot prejšnji teden. Tudi na vreme se moramo navadit, potem pa gre. Me je pa danes kar prestavilo, ko sem nekaj planirala in imela v rokah koledar. Sploh ni več daleč do konca leta. Kot bi mignil, bo tukaj adventni čas, pa Božič in silvestrovo. Še prej pa seveda obvezne fešte. Tega me je najbolj strah, ker se moraš kar naprej zmotavat, da ti ne paše preveč jest. No, roko na srce, včasih paše, potem pa vidiš, da so oči prevelike. Helena, upam da bo s tvojim zdravjem kmalu bolje. Migla, saj veš, da smo ljudje čudni, vedno hočemo nekaj, kar težko dobimo. Mi tebi zavidamo več sonca, ti pa nam našo meglo. Encijan, zavidam ti tvojo trdno voljo. Držim pesti, da se ti plan uresniči. Rmeli, bravo. Kaj pa kaj najin špancir? Lepo se imejte! Gobica

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

14. nov 2005 10:58

Živjo punce...uf koliko ste spet napisale..sem sprintala in bom doma prebrala. Sem samo par nujnih stvari prišla v službo narest, potem bom šla pa najbrž domov. Imam uroinfekt in jem antibiotike, ter ketonal proti bolečinam, sicer je sedaj že bolje, vendar sem še vedno vsa zanič, rada bi se pa pozdravila do petka. Moja dieta čez vikend oz. sedaj, ko sem bolana bolj miruje kot ne, ker so mi rekli, da moram konkretno jesti, če ne želim imeti še težav z želodcem, tako, da se normalno prehranjujem, malo pazim na kombinacijo in to je to...problem je predvsem, ker moram zjutraj preden vzamem antibiotike nekaj pojest in samo sadje ni dovol, tako da sedaj jem jogurt in polnozrnat kruh. Joj telekomovci ga še kar serjejo z netom...sedaj čakam, da pridejo kabel zamenjat, potem so mi pa obljubili, da bom lahko tudi doma brala in klepetala z vami. Sedaj grem pa hitro še par stvari uredit, potem pa domov počivat. Imejte se lepo! claudia12

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

14. nov 2005 11:08

Živjo punce, žal bom morala odpovedati srečanje z vami v petek, čeprav sem se ga TAKOOOOO veselila....doma imamo trenutno težave, tako da zdaj ne bom nikamor hodila....saj ne vem, ali je tako prav, ampak vem pa, da če bi šla bi stalno samo razmišljala, da bi bilo bolje, da ne bi!! Res mi je hudo...ampak upam, da mi preveč ne zamerite! Komaj čakam naslednjo žurko....mogoče prvi pomladni dan, oziroma še bolje kak izlet na hribček... Vam pa želim, da se imate super in da potem kako veseljaško fotko objaviti tudi v našem albumu....da bom vsaj malo lahko "zavohala" kak ste se imele luštno!! Lep dan vam želim, Skisana Sarica

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

14. nov 2005 12:56

Joj Sarica škoda....kaj naj rečem, saj bodo še priložnosti, morda pa se kdaj srečamo v Ljubljani.. LP tuna

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

14. nov 2005 13:20

Hojla! Tako se trudimo za zdravo življenje, pa nam zdravje kljub temu včasih malo zagode. Ampak me se ne damo. Če doma ne moreš pojamrat, pa pišeš na forum in ti takoj malo odleže. Glede rekreacije pa se mi obeta sobno kolo. Moram malo pobrskati po oglasih, verjetno bom kupila rabljenega. Mož je pri sorodnikih preizkusil en starejši letnik, pa je bil navdušen (zelena luč!). Orbitrek pa mi ortoped odsvetuje zaradi obrabe kolen. Kolesarjenje mi je pasalo tudi takrat, ko so mi kolena kar klecala. Tudi težave s koleni so pripomogle k tistemu kliku za hujšanje. Našim bolnicam želim čimprejšnje okrevanje, vsem skupaj pa veliko dobre volje. jankica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti