Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

7. nov 2005 7:10

NadaM...jaz sem ta forumašica ki si jo prosila za geslo, ne nisem ti ga poslala, ker se še nisi nikoli javila na forumu in te ne poznamo. Vedi da pač ne moremo deliti gesel vsakemu ki slučajno zaide na naše strani. LP tuna

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

7. nov 2005 7:46

Hojla! Ja Migla, tale tvoj sonček pa potuje počasi, imamo še kar deževne oblake. Tako so napihnjeni, kot jaz. Spet sem se pregrešila, tokrat pa me je vaga kaznovala s plus 1,1 kg po štirih dneh. Sem se kar zasikirala in zamislila. Tako ne smem več!!!!!! Sicer pa sem vas ta vikend brala tudi od doma. Sem se skorajžila in povedala, da sodelujem na forumu. Če to ni že zasvojenost? Glede ostre debate na forumu pa pravim: vsaka stvar je za nekaj dobra. Tudi iz takih debat se da kaj naučiti. Vidim, da ste nekate shujšale tudi že po 30 kg. Zanima me, kako so se na to odzvali hormoni. Ali je katera izgubila menstro in kako je bilo naprej? Jaz sem jo imela (ob jemanju KT) ta mesec le za vzorec. jankica

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

7. nov 2005 8:17

Dobro jutro, kak me je NadaM razjezila, sem morala odgovorit kar takoj, pa sem pol ko sem brala naprej videla, da ste ji že razložile. Rožica mislim da bi bilo dobro tudi da damo geslo osebi ki že nekaj časa sodeluje na forumu pri pogovoru. npr. 1 mesec. NadaM - čestitam za tvojo voljo pri dieti podpiramo te, toda razumi da res ne moremo dati gesla kar vsakemu ki slučajno zaide na naše strani in ki ga ne poznamo. Drugače pa si dobrodošla. Pozdravljene tudi vse ostale nove hujšarice. Robida se vidimo v Celju. Rmeli ni straha da nas ne bi spoznala...cca 18 bab na kupu...pa čvek, čvek, čvek....definitivno boš vedela da smo me. TOREJ PUNCE zdaj pa zares. prijavljene smo: 1. Tuna 2. Marjanca 3. Helena 4. Marjetka Cvetka 5. Bonaca 6. Claudija 7. Lanes 8. Jaca, 9. Encijan 10.Sarica 11. Rmeli 12. Robida 13. Rožica 14. Lisička Te punce smo potrdile prihod na naše srečanje. Ostale pa ki tega še niste storile, bi prosila da poveste ali pridete ali ne , ker moramo rezervirat prostor, da ne bomo slučajno taborile ob Savinji.NO PUNCE PA DEJTE SE ŽE ZJASNAT ALI PRIDETE, DA BOMO VEDELE ZA KOLIKO LJUDI REZERVIRAT. AJDE: Picika Tejčica Metka in prijateljica Majdad Marjanca ti kontaktiraš z Majdad, dej vpraši jo kaj zdej. Sej mislim da bosta s Tejčico prišle, ampak 100% pa še ni potrjeno. Zdej pa grem na kofetek...ne,ne na čajček grem.. Lp tuna

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

7. nov 2005 8:44

Tuna, kako pa je z mojim geslom, mislim, kje ga lahko najdem? Lp, Robida

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

7. nov 2005 8:51

Hojla! Tuna,očitno punce,ki niso potrdile udeležbe ne berejo foruma.Jaz sem pravkar spila eno veliko skodelico zelenega čaja. Pa tale vikend so nas res nekaj jezile tu gor. Jaz pa sem danes zelo nervozna.Ob poldvanajstih grem k zdravniku. Včeraj zjutraj,ko sem vstala,sem na nogi zagledala en rdeč flek,tisti predel kože je bil tudi zelo vroč in mal je peklo. Svakinja,ki se pozna na vse vrste bolezni si je stvar ogledala in verjamete al pa ne,rekla je da bi to lahko bil-šen! Danes zjutraj se je stanje še poslabšalo,rdečina se je precej povečala in noga je precej nemarno zatekla. Zato sem zjutraj takoj poklicala v zdravstveni dom,da dam to zadevo zdravniku na ogled. No,bom videla,kaj bo rekel zdravnik,držte pesti,da ne bo kaj hujšega(kje je zdaj tista Katti,da bi mi vrgla pod nos,kako hitro se mi je telo maščevalo) Uf,komaj pišem,tak se mi roke tresejo. Lep dan vam želi Marjetka cvetka

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

7. nov 2005 9:00

Marjetka cvetka, že držim pesti! jankica

varja  

član od: 2.11.2005

sporočila: 54

7. nov 2005 9:02

Vikend internetni mrk je za mano. Vidim pa, da ste imeli kar burno razpravo te dni, ko nisem mogla biti z vami. Slikce gor ali dol - mene sploh ne gane. Mislim, da ste super deklice tudi, če vas ne vidim in sploh ne morem razumet, da vas nekdo tako vztrajno hoče videti. Če pa hoče videti učinke te 3MD diete, pa naj si kupi revijo Rina. Tam lahko vidiš in prebereš zgodbe ljudi, ki jim je ta dieta uspela. Ugotavljam, da nas je vedno več tistih, ki tečemo drugi ali celo tretji krog - bi skoraj lahko imeli kar svoj forum. Me pa preseneča, kako ste potrpežljive če se teža nič ne premakne. Zgleda, da vam je to še dodatna motivacija, češ enkrat pa že se bo premaknilo. Da ni tega vašega razmišljanja, bi jaz že zdavnaj obupala. Predvsem mi ti Marjetka Cvetka s svojimi življenskimi izjavami daješ moč. Saj razumem, da gre v drugem krogu težje dol, ampak vsaj tistih 5 nazaj pridobljenih kg bi pa lahko kar padlo dol. Pa ne mi rečt, da sem preveč zahtevna. varja

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

7. nov 2005 9:07

Pozdravljene sotrpinke! Komaj sem predihala vse kar ste naklofale čez vikend.Nikar se no tak ne jezite-boste grde ratale. Ja lahko je nekomu pamet solit,če tebi teh nasvetov ni treba upoštevat.Tudi jaz sem vedno rekla,da dokler bom zdrava ne rabim nobene diete,zdaj pa vsak dan bolj vidim,da se bo le treba dat v en red.Zadnej dni sem spet popustila,tudi jaz sem opazila,da kadar me kaj znervira,moram kaj konkretnega pojest pa konec,če ne se tresem kot kak zapit alkoholik.Bo treba kaj pogruntat. Marjetka cvetka,da se nisi kar po forumu nalezla Dušankinega šena. Glede slik in gesla: trenutno nimam nobene slike,da bi bila sama gor,cele familje pa ne bi pošiljala.Ko bo prilika bom poslala,sem pa po neumnosti izbrisala geslo za album,tako,da se ne jezit,da vas gledam,ker ne morem not.Se pa strinjam,da ta album ni javnega značaja in ni treba,da nas vesoljna Slovenija ogleduje koliko in če sploh smo shujšale. lepo se imejte in rade se smejte pa čim manj jejte! jesen

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

7. nov 2005 9:22

Hojla! Saj vas ne morem prebrat, toliko ste napisale. Bom počasi dopodne predihala strani, vsaj upam. Tudi sama nimam nobene fotografije, da sem sama na njej. Vedno sem v družbi (družinski ali prijateljski). Nimamo še digitalca, da bi delali fotografije, moja nokia pa tudi nima fotoaparata. Se pa strinjam, da ostane album dostopen samo članom tega foruma. Srečanja se pa že zelo veselim. Ko gledam vaše fotografije ste nekatere res prave Twiggyce. Saj vem, da ste se morale do take postave pošteno potrudit, ampak tudi naše baročne postave počasi dobivajo lepšo obliko. Marjetka, upam, da se nisi nalezla Dušankinega šena. Bom držala pesti, da bodo izvidi dobri. Pa poročaj nam čimprej. Rmeli, čestitam. Tako naprej punca. Se še beremo, mi telefon kar naprej zvoni. Lep dan! Gobica

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

7. nov 2005 9:29

Dobro jutro punce! Ta vikend ste bile pa res pridne in ste ogromno napisale. Pa tudi zanimive debate ste imele. Jaz se vam kmalu pridružim tudi med vikendi..sedaj so telekomovci ugotovili, da mi morajo kable zamenjat, preden me lahko na net priklučijo..ne vem če je še kdo toliko časa čakal na internet kot jaz. Sicer se strinjam z predlogom Rožice glede gesla za album, ker naj bi le bil zaseben, čeprav vsako rade sprejmemo medse. Kokos sem se že spraševala kje si ti, ker se spomnim, da si prej kar redno sodelovala na forumu, pa tudi Migla se zadnje čase bolj poredko oglaša. Amy tebi pa čestitke za izgubljene kilograme in voljo! Danes se mi malo mudi, zato sem vas samo na hitro prebrala in malo pokomentirala. Moram namreč hči peljati k ortodontu. Zelo se že veselim našega srečanja v Celju. Diete se še kar držim, z manjšimi grehi predvsem čez vikend, med tednom nimam teh problemov, danes sem sicer na OH in imam za kosilo slane krekerje in paradižnik. Zvečer bodo pa marelični cmoki. Lepe pozdrave vsem iz turobne Ljubljane claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 07. nov 2005 09:32:53

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti