Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

6. nov 2005 19:41

Kokos, ne sekiraj se zaradi pridobljenih kg. Ker vem, da si zelo vztrajna boš izgubila te kg in še kar nekaj drugih kg. Tak podvig kot je uspel tebi (- 30kg ) ne uspe vsakemur. Zato le pogumno naprej. Dipsi

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

6. nov 2005 20:16

Punce dober večer!! Prišla iz službe,ter se pridružujem vam,nekaj minut!! Na slikah ste super, ni videti, da bi bilo kaj preveč!!Same najbolj veste, kako se najboljše počutite!! Hema , ti si mi dala takšne skomine, da bi se kar jutri nekam odpeljala s kolesom!! Ali kolesariš sama?? Kako je lepa pokrajina, ti pa znaš človeka razdražit!!Drugo leto grem na Mangart, če mi bo zdravje dopuščalo!!Me zanima, če so poti označene? Super kolo imaš, si zadovoljna z njim?? Boš rekla, da sem radovedna, samo kako me je slika navdušila, kar sebe sem videla! Super ste dekleta ni kaj!! Lepo preživite večer in mirno noč vam želim!! Nočko!!! helena45 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 06. nov 2005 20:17:02

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

6. nov 2005 20:25

Lep dan vsem skupaj! Vidim, da tudi jaz ne bom mogla pred srečanjem spoznati vas punce, ker žal nimam digitalca (morda bo pa Božiček kaj prinesel).Pa bom že počakala na srečanje. Kot sem že povedala, se pripravljam na čisto zaresni tretji (oz. drugi, ker ta ni ratal)krog. Zadala sem si jutrišnji dan za začetek. Ponedeljek je bil tudi v prvem krogu moj začetni dan, kjer sem sicer bila bolj pridna , ampak je zdaj vse nazaj.Zato se moram še toliko bolj vzeti v roke, ker tako ne gre več naprej. Mama je celo kupila orbitrek, da bom ja kaj naredila tudi v tej smeri, ker nisem ravno telovadni človek. Čeprav , če me kdo potegne za sabo, potem se kar pomujam, samo brcnit me je treba. Jutri je torej nov dan. Držite pesti zame, zvečer se pa spet kaj slišimo. Zdaj grem pa Maria gledat. LP Rmeli

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

6. nov 2005 20:44

Kokos, pozdravljena spet med nami, saj ti bo uspelo, četudi počasi. Verjamem, da se tudi počasi daleč pride oz. manjšim kilogramom v našem primeru. Lp riba-ribica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

6. nov 2005 20:59

Hojla! Ohoho,naša najbolj tapridna Kokos,dobrodošla nazaj in veliko sreče pri izgubljanju kilogramov! Jaz sem danes že boljše volje in mi zdaj že čist dol visi kaj nekateri pišejo tu notr. Včeraj sem pač imela slab dan,tile sadni dnevi mi zadnje čase nekam ne uspevajo.Pa kile stojijo kot pribite,pa to zoprno vreme,pa hzima se bliža,pa še bi se kaj našlo! Rmeli,tebi pa želim uspešen začetek,da bi ti ratalo.Pa v sporočilo poglej in nas spoznaj,velja! O,pa še ena izgubljena se je javla.Pozdravljena Dipsi,kako kaj? O,pa naša lady L se je tudi oglasila. Punce,mejte se lepo.Se beremo jutri zjutraj! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

6. nov 2005 22:36

Punce, sej ne vem kaj naj rečem. Vse ste kot manekenke. Saj vem, da tudi tiste, ki morajo samo par kg dol dobit se morajo trudit tako kot me za par deset kg, ampak, če bi jaz imela tako telo, bi paradirala po cesti in bi mi samo še rdeč pero manjkal, tako bi bila važna.Super ste in komj čakam na srečanje, da vas spoznam. Zdaj pa mal vode pit, pol pa spat. Kaj mi predlagate za prvi mesni dan? LP Rmeli

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

7. nov 2005 2:29

Dobro jutro! Danes sem pa prav žalostna - meter je pokazal + 2 cm, namesto minus. Saj sploh ne vem, kaj delam narobe, razen da ne migam dovolj, ker pač to ne gre. Saj mi gre kar na jok od razočaranja Ampak ne bom obupala, še bolj bom zagrizla v dieto in upam na najboljše prihodnji ponedeljek, ko bo naslednje merjenje. Bodite ve bolj uspešne in lep dan vam želim Dušanka

helena45  

7. nov 2005 4:15

Dobro jutro!! Dušanka, ne se sekirat.Tudi jaz sem se tehtala in je enako79kg!!Zmaščobnimi blazinicami bomo bili dolgotrajen boj.Samo vztrajati moramo, enkrat bo že!!Tudi zredili se nismo kar naenkrat.To se je nam nabiralo leta in leta!!Če se prehranjujemo zdravo, smo že veliko naredili.Zato gremo naši!! Držim pesti za tiste,ko danes štartajo.Če si dosleden shujšaš v enem mesecu 7-8kg!!Toliko novim za informacijo!!Povem vam, da se splača, počutje je super!! Brez boja ni zmage!!! Lep dan in čim manj grehov!! čao,čao!! helena45

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

7. nov 2005 6:02

Pomota v mojo korist - sem se ponovno zmerila in glej ga zlomka - isto kot prejšnji teden - torej vsaj gor ni šlo. Oh, kakšen kamen se mi je odvalil, ne kamen, kar skala. Sem precej boljše volje z večjim elanom in voljo po nadaljevanju. Helena, hvala za tolažbo - vse je res, ampak če je kolikor toliko rezultata, je pa človek povsem drugačne volje, a ne? Kako pa ste ostale? Upam, da imate kaj minusa na tehtnici! Lepo se imejte - sonček je že jutri na vidiku! Dušanka

helena45  

7. nov 2005 6:16

Dušanka si pa posrečena ha,ha,ha!!Naj ti jaz povem kaj se je meni danes naredilo,pozabila sem sina zbudit, ker sem bila na forumu.Danes sem prosta in se na druge nisem spomnila. Tako, da ga moram sedaj v Celje peljat, ker je zamudil avtobus.Ko sem na računalniku,mi ura mine, kot bi pihnil!! Ne morem si odpustit!! Kaj takega se lahko zgodi meni???Ha,ha,ha!! Čao!! helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti