7. nov 2005 11:54
Draga Marjetka cvetka, močno upam, da se nisi od mene "nalezla" tega preklemanskega šena. Držim pesti, da to ni šen. Prosim takoj javi, ko prideš od zdravnika. Če pa boš slučajno rabila kake informacije ali napotke, evo me - na razpolago s skoraj zdravo nogo, no skoraj, ne še čisto. Je pa res, da je vse skupaj trajalo že tri tedne, pa še ni tako, kot bi moralo biti. Samo ne obupat, za vsakim dežjem posije sonce, pri meni se že jasni!!!
A si imela kako ranico, da bi se morda lahko zastrupila? Saj tudi jaz prej nisem imela nikoli šena, ampak se mi je sedaj zastrupila rana na nogi. Taka je pač usoda, jo moramo sprejeti in se po najboljši poti zdraviti.
Kako vam zavidam obisk Kitajca!!! No, ne ravno zavidam, saj vam privoščim in vas že kar vidim, kako uživate v kitajski hrani. Jaz zelo!!!
Ja Helena, tole je pa že sumljivo, da ob računalniku kar na bujenje pozabiš!!! Vidiš, kako se maščuje, potem pa moraš v Celje vozit zaspanca, a ne? Samo, da se je vse srečno končalo.
Težko čakam sporočila Marjetke cvetke, vsem ostalim pa dober tek ob B, Š, OH ali S dnevu - karkoli pač danes imate. Me s Heleno in še nekaterimi smo danes na testeninah, krekerjih, picah, kečapih in podobnih zadevah!
Dušanka
Sporočilo je spremenil(a) DUŠANKA dne 07. nov 2005 12:11:26