7. nov 2005 13:36
Pozdrav Kokos! Sem kar veliko razmišljala kaj je s tabo. Zdaj vidim, da si Ok! Šele ob takšnih trenutkih se zamislim, kako dolgo me spremlja tak način prehranjevanja, čeprav trenutno nisem najbolj pridna pri dieti, če bi se temu sploh še lahko reklo dieta. Sama razmišljam v drugo smer, važno je, da imam po več kot letu dni, še vedno -15kg, čeprav sem nekaj pridobila. Navsezadnje ne mislim tako drastično pretiravat pri takšnem načinu prehranjevanja v nedogled, da bom ohranjala težo. Zato nič ne tarnaj za teh nekaj pridobljenih kilogramov, navsezadnje imaš še vedno 22kg ups zdaj že 25 kg manj kot pred letom dni! Bravo! Vsekakor sva na pravi poti, to sva si enkrat že dokazali! Dušanka nisem želela koga izključevat, se opravičujem. Povedala sem le svoje mnenje, ker se mi pač zdi vsa zadeva vedno bolj "javna" in vse, ki ste prišle kasneje zraven ne spoštujete nekakšne zasebnosti za katero smo se dgovorile ob ustanovitvi, gesla se posredujejo prav vsakemu,.... Vse zanima kakšne smo,...., veliko njih pa se nam kasneje ne pradstavi, ker po njihovem mnenju ne izpolnjujejo nekakšnih nenepisanih vizualnih kriterijev. Iz teh razlogov sem tudi pred kratkim odstarnila svoje slikce iz albuma, ker ne želim biti kot nekakšen klovn na rastavi! Dodala bi samo to, da nas velika večina ni bilo "manekenk", smo se pa trudile in se še vedno se, da bi bile zadovoljne s svojo podobo. Če pa se nam pridružite na srečanju, vas bom z veseljem fotografirala in vam posredovala slikco, da jo boste lahko pripeli v album. Tudi slikce kjer nismo smi se dajo uredit na tak način, da ostale obraze zasenčimo, spačimo, čez njih narišemo kaj drugega, kot sem to storila jaz. Kot je rekla riba-ribica kjer je volja je tudi pot! Glede + centimetrov pa se nikar ne sekirajte, pridejo dnevi, ko pojemo kaj takšnega, ki bojl veže vodo,... Po mojem mnenju bosta z metrom, kar hitro spet prijatelja! Tuna vidim, da si me kar vključila. Se na vse pretege trudim, da bom izpeljala zadevo tako, da bo za vse najbolje. Mislim, da boste počasi morale povedat točno pot, da se ne izgubi, če bom slučajno kasneje prišla. in kako ste si stvar zamislile, ste že naročile hrano,... Če ste o tem že debatirale prosim, da mi še enkrat ponoviš, ker kar nekaj časa nisem spremljala foruma, oziroma bom nekaj časa bol pasivni debator. :) Kar pa ni videti, glede na dolžino mojega sporočila. Kajne? :))) p.s. ne se jezit name, ne mislim nič slabega. Takšno je le moje mnenje. Lep dan. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.