Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

7. nov 2005 13:36

Pozdrav Kokos! Sem kar veliko razmišljala kaj je s tabo. Zdaj vidim, da si Ok! Šele ob takšnih trenutkih se zamislim, kako dolgo me spremlja tak način prehranjevanja, čeprav trenutno nisem najbolj pridna pri dieti, če bi se temu sploh še lahko reklo dieta. Sama razmišljam v drugo smer, važno je, da imam po več kot letu dni, še vedno -15kg, čeprav sem nekaj pridobila. Navsezadnje ne mislim tako drastično pretiravat pri takšnem načinu prehranjevanja v nedogled, da bom ohranjala težo. Zato nič ne tarnaj za teh nekaj pridobljenih kilogramov, navsezadnje imaš še vedno 22kg ups zdaj že 25 kg manj kot pred letom dni! Bravo! Vsekakor sva na pravi poti, to sva si enkrat že dokazali! Dušanka nisem želela koga izključevat, se opravičujem. Povedala sem le svoje mnenje, ker se mi pač zdi vsa zadeva vedno bolj "javna" in vse, ki ste prišle kasneje zraven ne spoštujete nekakšne zasebnosti za katero smo se dgovorile ob ustanovitvi, gesla se posredujejo prav vsakemu,.... Vse zanima kakšne smo,...., veliko njih pa se nam kasneje ne pradstavi, ker po njihovem mnenju ne izpolnjujejo nekakšnih nenepisanih vizualnih kriterijev. Iz teh razlogov sem tudi pred kratkim odstarnila svoje slikce iz albuma, ker ne želim biti kot nekakšen klovn na rastavi! Dodala bi samo to, da nas velika večina ni bilo "manekenk", smo se pa trudile in se še vedno se, da bi bile zadovoljne s svojo podobo. Če pa se nam pridružite na srečanju, vas bom z veseljem fotografirala in vam posredovala slikco, da jo boste lahko pripeli v album. Tudi slikce kjer nismo smi se dajo uredit na tak način, da ostale obraze zasenčimo, spačimo, čez njih narišemo kaj drugega, kot sem to storila jaz. Kot je rekla riba-ribica kjer je volja je tudi pot! Glede + centimetrov pa se nikar ne sekirajte, pridejo dnevi, ko pojemo kaj takšnega, ki bojl veže vodo,... Po mojem mnenju bosta z metrom, kar hitro spet prijatelja! Tuna vidim, da si me kar vključila. Se na vse pretege trudim, da bom izpeljala zadevo tako, da bo za vse najbolje. Mislim, da boste počasi morale povedat točno pot, da se ne izgubi, če bom slučajno kasneje prišla. in kako ste si stvar zamislile, ste že naročile hrano,... Če ste o tem že debatirale prosim, da mi še enkrat ponoviš, ker kar nekaj časa nisem spremljala foruma, oziroma bom nekaj časa bol pasivni debator. :) Kar pa ni videti, glede na dolžino mojega sporočila. Kajne? :))) p.s. ne se jezit name, ne mislim nič slabega. Takšno je le moje mnenje. Lep dan. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

7. nov 2005 13:38

Sorry Tuna za pot sem že videla. A misliš tisto križišče pri Sponi? Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

7. nov 2005 13:42

Ja Rožica sem te kar vključila, saj vem da se boš potrudila in prišla. Pot smo ti že opisali. Pri hrani pa mislim, da bi naročili te menije za dva (5 ali 6x), pa morda še kakšen riž posebej, pa rezance, pa solato...pa bo dovolj. Saj to se bomo še dogovorile. Bomo videle kakšne bodo želje udeleženk. Lp tuna

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

7. nov 2005 13:43

Ne še eno naprej pri Interšparu. Lp tuna

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

7. nov 2005 14:09

Marjetka Cvetka, a še nisi gotova z zdravniki? Daj napiši kaj so ugotovili!!! bonaca

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

7. nov 2005 14:13

Tuna in Robida njalepša hvala...sedaj bom pa zagotovo našla! Tudi jaz čakam na Marjetko Cvetko. claudia12

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

7. nov 2005 14:17

Rožica, saj nisem nič zamerila. Vse je v redu. Izgleda, da Marjetka cvetka še vedno čaka pri zdravniku, da se še ni javila. Zaželimo ji vse najboljše Dušanka

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

7. nov 2005 14:24

Kako ste zgovorne danes,meni se pa ne da prav nič.Cel dopoldan me boli glava,na splošno sem nikakva.Za kosilo sem pojedla jogurt in kos kruha,pa ne vem ali je bilo premalo,ker se tako čudno počutim.Bom pa za večerjo zmazala en velik puranji zrezek,zraven bi rada tudi solato,pa kaj ko me vse tišči kar pojem surovega Ali ima še katera take probleme? Tako se veselite srečanja,da me prav jezi,ker so nam uturili to trapasto inventuro,tako,da imam vse novemberske vikende pokvarjene.Kar diši mi govedina po mongosko mnjam. Marjetka Cvetka ali je vrsta pri zdravniku?Morda te je pa le kakšen komar pičil,saj letajo kot v avgustu. Upajmo na najboljše! jesen

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

7. nov 2005 14:31

Marjetka cvetka, čimprej nam javi, kako si uredila pri zdravniku. Vidiš, da nas vse zanima. Upam, da je vse v redu. Lp riba-ribica

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

7. nov 2005 15:51

Lep pozdrav. Ob dveh sem prišla domov in prvo kar sem naredila je da sem prižgala računalnik- pa kaj vidim- pet strani. Do zdajle je trajalo, da sem vse prebrala. Grem kar po vrsti. Jankica, jaz jemljem hormonske tablete(rekli so mi, da zaradi njih ne bom mogla shujšati, ker imajo stranske učinke,da zvišujejo težo oz. apetit) In ko sem shujšala sem vedno imela redno menstruacijo, mogoče celo malo močnejšo. Marjetka cvetka, kaj to jaz berem, pa ne da imaš tudi ti ta vražji šen upam da ne. Pa me vedno bolj skrbi ker bi se res že lahko oglasila, resnično upam da ni nič hudega in držim pesti zate. Varja BRAVO!! S tem tretjim krogom je pa tako: teža se nikamor ne premakne kar pomeni da tudi gor ne gre. Se pa moramo zavedati da smo pač na tem, da se bomo morale vedno paziti kaj in koliko bomo jedle. Pa čez zimo je meni čisto všeč če ostane teža lepo tam kjer je, da le gor ne gre. Helena, kaj se tebi vse ne zgodi, pomoje se ti je sine tudi malo smejal, pa še lepše se je peljati z avtom kot z busom. Spraševala si me glede slike. Kolesariva vedno skupaj z možem, velikokrat pa gre z nama tudi najin prijatelj.Smo vsi trije nori na kolesa in naravo in adrenalin. To pove že to, da sem za kolo dala TRI mesečne plače. Mangrta sem se pa jaz lotila zelo spoštljivo, ker je kar velik zalogaj, saj je treba v eno smer pregoniti 28km, dvigneš se pa za 1500 višinskih metrov.Saj km ni toliko so pa strmi.Če boš imela kdaj priložnost ti priporočam, ker je narava res čudovita. Sicer pa je tudi drugje lepo Pa sem malo premišljevala zaradi slike, ampak imam res vse slike samo kolesarske, bom dala gor tudi eno ko sem bila še obilnejša,Da bo Rmeli (se mi zdi) videla da sem bila včasih tudi precej širša in močnejša in zelo, zelo trmasta. LP hema Pa zelo zelo trmasta

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti