Ločevanje živil 90. dni - 5. del

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

7. nov 2005 12:14

Korenzu (Any), sva že dve, ki obožujeva kitajce in meso! Se mi je kar zaluštalo, ko sem prebrala, da imaš danes meso, jaz pa testenine (kar pa konec koncev tudi ni tako slabo, ko bi lahko bilo poleg še kaj meska!) Dober tek pri piščančku Dušanka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

7. nov 2005 12:17

Dušanka, toliko vsega???Saj ne moreš verjet, koliko izbire ima ta dieta!!Zvečer pa čokolada in še kaj? Samo v mejah normale, da ne bo pomote!! Kje ste še druge rožice??? Marjanca ima verjetno veliko dela,da ne utegne na forum??Se maščuje v vseh pogledih, če si v staležu? Lp helena45

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

7. nov 2005 12:29

Rezervacija potrjena, torej 18.11.ob 18.uri v rest. Kitajski dvor, Kersnikova 31, Celje - ali po domače bivši Kladivar ob atletskem stadionu. Korenzu, zakaj se nam ne bi pridružila še ti? lp,. Robida

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

7. nov 2005 13:01

Zdravo, rožice moje drage ! Helena imaš prav. Zadušili me bodo, ker me nekaj časa ni bilo, pa še sodelavke ni, tako da sem "deklica za vse". Tako vmes na hitrico preberem nekaj vašega pisanja in sem vesela, da je Any z nami, pa malo ste bile hude, Dušanka, krasno, da je že boljše - je že bil cajt, kaj ? Marjetka cvetka, pa ne še ti ! Držim pesti, da je nekaj "nedolžnega". No, kot berem, ne bomo rabile vodnika po Cleju, ker ste nas dali na drugi konec. Krasno. Zdaj pa grem spet črnariti ! Lep popoldan ! marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

7. nov 2005 13:09

Any sploh ni problem pridruži se nam, bomo zelo vesele. Kak je danes en glup dan, komaj čakam da grem domov. LP tuna

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

7. nov 2005 13:16

Pozdravljene, komaj sem vse prebrala kar ste ta vikend napisale. Zelo ste bile pridne. Padlo je vprašanje o zelju: jaz pripravim rdeče zelje tako, da na olivnem olju prepražim malo čebule, dodam žličko sladkorja in na rezance narezano rdeče zelje, zalijem z malo vode in dodam začimbe - kumina, sol, poper. Proti koncu dodam na krhlje narezano jabolko. Tudi zeleno zelje se pripravi tako, samo da namesto jabolke dodam malo paradižnika ali pelatov. Nikoli pa ne dodajam moke, ker mislim, da sploh ni potrebno. Včeraj sem pripravila zraven tudi mlince. Imela sem Š dan, pa mislim, da sem grešila ker sem jih jedla, kajne? Mislim, da bi jih lahko danes na OH dan. Zelo rada bi vas videla na slikah, zato prosim katero, če mi pošlje dostop do slik in pojasnilo, kako naj dodam svojo sliko v vaš album. Glede pregledovanja albuma pa se strinjam s tuno, da je potrebno postaviti nekaj pravil. Hvala za odgovore in lep dan še naprej. SMILE28

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

7. nov 2005 13:21

Marjetka cvetka...kako je bilo pri zdravniku? Čimprej se nam javi, če je vse v redu. Any pri kitajcu se ti z veseljem pridružim, ker tudi moji hčeri ne marata kitajske hrane in zato imam malokdaj možnost iti na kosilo ali večerjo tja...meni pa je njihova hrana super!!! Robida grem pogledat na TIS, kje v Celju je to, da vidim, če bom našla ali bom morala katero od vas prosit, da me počaka na izhodu iz avtoceste. Marjanca verjamem, da imaš gužvo, tudi sama se včasih ne vidim ven iz dela, pa še nikogar nimam, da bi mi pomagal. Tuna imaš kar prav, da je danes zoprn dan..tudi meni se nič ne da. Se grem vseeno malo potrudit, da vsaj ta najbolj nujne stvari naredim. claudia12

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

7. nov 2005 13:33

Claudia, lahko ti kar povem: na izvozu iz AC zaviješ na levo proti centru, nato pa na drugem semaf. križišču takoj za gostilno Amerika, (velika rdeča stavba na desni strani, na levi pa Interspar gradbišče) zaviješ desno, pelješ mimo sejmišča ter na drugem semaforju zaviješ levo. Takrat desno pred seboj vidiš stadion in gost. objekt. Ne vem sicer če bo še vedno napis Kladivar, ime kit. rest. je Dva zmaja. Sicer pa se lahko dogovorimo tudi kako drugače. Lp, Robida

tuna  

7. nov 2005 13:34

Punce ko pridete na izvoz iz avtoceste zavijete levo proti centru, potem se peljete naravnost in pri drugem večjem križišču(na eni strani gradijo Interšpar, na drugi pa je gostišče Amerika), zavijete desno in se ponovno peljete naravnost po dečkovi, na drugem križišču pa zavijete lepo in že zagledate rumeno hišo, tam je Kitajska restavracija. Juhuhu.... Po mojem ne bo problema z iskanjem. Lp tuna

tuna  

7. nov 2005 13:35

Robida očitno sva istočasno pisali. Ha,ha,ha..kot da si bereva misli. Claudija zdaj sem prepričana da boš našla. Lp tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti