6. nov 2005 14:24
Marjetka sploh nimam časa za forum. Imam malo krize osebne in tudi tiste z dieto. Pa bo že bolje.
Potem pa še vklopim forum, pa nam še tu malo solijo in se jezijo... itd.
Celje nevem?! Zjasni se bo rekla Tuna! Vzemite me z rezervo za enkrat. Imam obveznosti ob 14:00 v Kranju, če tam zaključim nekje do 16:00 (upam), .... vsekakor bom poizkusila se udeležit tega srečanja. Ker imam poleg dela na fakulteti še cel november neke delavnice, kjer nam res žrejo živce.....
Vsekakor javim takoj, ko bo 100%! Pa brez zamire.
Spoštovana gospa Nada!
Vsakodnevno nas je in nas še veliko kontaktira in prosi za geslo. In veliko med njimi je takšnih, ki niso nikoli sodelivali v pogovoru na našem forumu in takšnim nismo posredovali gesla! Če bi želeli, da bi bil album dostopen vsem bi bi javnega značaja!
Vendar moram dodat samo to, da je bil album prvotno ustvarjen z namenom, da se medsebojno spoznamo udeleženci 3MD foruma, ki pa ne želimo biti rastavni eksponat.
Verjamem, da bi bil razplet drugačen, če bi bil tudi splet okoliščin drugačen ( če bi se nam tudi vi predstavili ne le z imenom in priimkom ampak bi se od časa do časa vključili v pogovr na forumu, kjer vas vsaj jaz nisem zasledila).
Tudi mi smo odprti za nova spoznanstva, le dostopit je treba na prav način in tudi sam nekaj prispevat.
Mislim, da bomo morale realizirat neka pravila!!!!
Tu je moj predlog:
- kdor želi sodelovati, oz. si ogledati album 3MD mora poslati svojo slikco na naš e-mail naslov.
- Ena od uporabnic pa bo dodala slikco v album in posredovala gesla novemu uporabniku albuma
Prosim komentarje!!!
Jaz mislim, da tak način postaja vedno bolj nujen.
Če ste za, bomo spremenile gesla in nova gesla posredovale vsem, katerih slikce so v albumu. Vse ostale pa si jih bodo lahko pridobile na prej opisan način.
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.