6. nov 2005 4:31
Dobro jutro!
Ne morem spati. Vidim, da z vami ni tako.
Glede srečanja v Celju, pa sem že skoraj ZA. Nagovarjam tudi mojo sodelavko, ki je v prvem mesecu 3MD. Rada bi, da gre z menoj zaradi nočne vožnje domov, preko Laškega v Zasavje.
Če se spominjate, ste se pred kratkim razpisale o ne fer odnosu vaših sodelavk do hujšanja. Sama pa se moram ravno pohvaliti, da sem sedaj že tretjo prepričala, da je pričela s to dieto. Ena je že prav suha, no druga je začela. Tretji pa je moj sodelavec, ki je ravno zaradi preobilne teže resno zbolel. Ves čas, kar sem dobila to dieto, ga nagovarjam, naj začne. Pa nič! Sedaj, ko ga je izdalo zdravje, pa se drži 1. Rinine knjige kot pijanec plota. Kuha si točno to, kar piše. Sicer je zaradi bolezni v bolniški. Moj sodelavec je tehtal preko 200 kg, še pove mi ne, koliko. Zadnjič, ko sem ga videla v Tušu, nisem mogla verjeti očem, tako se mu že pozna. Povedal je, da jih ima okoli 190 in da so mu že vse hlače prevelike. Si mislite, kakšno breme nosi s seboj!
Tuna, glede udeležbe v Celju ti sporočim v torek. V ponedeljek me ne bo v službi, ker imam končno pregled hrbtenice. V torek, ko se bova s sodelavko dogovorili, pa ti zagotovo sporočim. Ali ti je prav?
Še sedaj pa ne vem ali ste se odločile za prava imena ali za ta "partizanska"?
Lepo, deževno nedeljo - se beremo!
VERONIKA