5. nov 2005 17:13
Telo ne bo nobenga kaznovalo,ker telo je pač samo telo,kalup,v katerem smo shranjeni mi,da v njem preživimo svoje življenje. Kvečjemu smo mi tisti,ki lahko kaznujemo oziroma uničimo naše telo,zato imamo pa tudi glavo in v njem nekaj možganov,da z njimi upravljamo svoje telo in s tem naše življenje. Seveda je tu še veliko drugih dejavnikov,ki vplivajo na naše življenje(dedna zasnova,vpliv okolja,gola sreča),ampak v glavnem smo mi sami tisti,ki svoje življenje vodimo in če znamo vsaj malo uporabljati možgane,se lahko marsikateri bolezni izognemo. Debelost in prekomerno žretje je povod za marsikatero bolezen in če se vzamemo v roke in jemo z glavo,lahko seveda shujšamo in se potem seveda veliko bolje počutimo. Tudi kajenje in prekomerno pitje je za zdravje škodljivo in če tega ne počnemo tudi nekaj naredimo za svoje zdravje. V glavnem Katti,jaz se nikakor ne strinjam s tabo in hvala Bogu da smo na svetu različni ljudje,ki na življenje gledamo različno. Zato pa je življenje tako pestro in zanimivo in nikoli nam ni dolgčas na tem ljubem svetu. Ribica,jaz včasih recept samo preberem,pa se mi že zdi,da bi iz njega nastala kakšna odlična jed in ta recept kar pohvalim,čeprav ga nigti ne preizkusim.Žal,sem pač v fazi zmanjševanja teže in res ne gre,da bi človek vse v usta stlačil. Mejte se lepo in ne zamerit,ker sem zatežila sto na uro! Lep dan vam želi Marjetka cvetka